Kuzu ben kızımda bir kadının yanına gidip öyle hamile kalmıştım sende manisadasın istersen tavsiye edebilirim sanaTakip etmedim canım hiç ne zaman yumurtladigimi reglim yaklaştı diye iliskimiž oldu 2 gün önce tabi ondan öncede gün aşırı yapıyoruz ondan kestiremiyorum
Göbek yapıyo Benin’de hiç sorunum yoktu 7 yıl boyunca uğraştım Rabbim bin kere razı olsun o kadın sayesinde 8 senemde kızımı kucağıma aldım çok şükürTakip etmedim canım hiç ne zaman yumurtladigimi reglim yaklaştı diye iliskimiž oldu 2 gün önce tabi ondan öncede gün aşırı yapıyoruz ondan kestiremiyorum
En son 500 tlye yapıyodu ve eğer hamile kalırsan büyük bir altında istiyo kucağına aldıktan sonra tabiTakip etmedim canım hiç ne zaman yumurtladigimi reglim yaklaştı diye iliskimiž oldu 2 gün önce tabi ondan öncede gün aşırı yapıyoruz ondan kestiremiyorum
Gün aşırı oldu ise birinden biri tutmuştur ümidini kaybetme kırmızıları görene kadar ümit hep varTakip etmedim canım hiç ne zaman yumurtladigimi reglim yaklaştı diye iliskimiž oldu 2 gün önce tabi ondan öncede gün aşırı yapıyoruz ondan kestiremiyorum
İyi olur kuzum ya nerde kuşlu bahçede duydum yapan birini amaEn son 500 tlye yapıyodu ve eğer hamile kalırsan büyük bir altında istiyo kucağına aldıktan sonra tabi
Bir yıldır olmuyor canım ya sebep bulamıyorlar genelde zaten gün aşırı denedik hiç tutmadı klomen iğne falan yokGün aşırı oldu ise birinden biri tutmuştur ümidini kaybetme kırmızıları görene kadar ümit hep var
Canm ben merkezde oturuyorum benm dediğim şehy hanımı yapıyo eli şifalı numarası bende yok anca tarif edebilrim sana eğer gitmek istersen kuzuİyi olur kuzum ya nerde kuşlu bahçede duydum yapan birini ama
Vakti vardır bu ay o vakittir inş dua edelim birbirimizeBir yıldır olmuyor canım ya sebep bulamıyorlar genelde zaten gün aşırı denedik hiç tutmadı klomen iğne falan yok
Tarif et canım ya ben şuan salihlideyim ailem merkezde gelirimCanm ben merkezde oturuyorum benm dediğim şehy hanımı yapıyo eli şifalı numarası bende yok anca tarif edebilrim sana eğer gitmek istersen kuzu
Amin hepimizin olur inşallahVakti vardır bu ay o vakittir inş dua edelim birbirimize
Buradaki arkadaşlar üzülünce bende üzülüyorum nedensizce Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende dahil
Canm sen merkezde tabeneyi bilyormusun duydun mu hiçTarif et canım ya ben şuan salihlideyim ailem merkezde gelirim
Rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin canım eğer hamileysen tebrikler sağlıkla al kucağına
Biliyorum duydum canım tepedeCanm sen merkezde tabeneyi bilyormusun duydun mu hiç
Evet canm tepede oraya varmadan Necati ilk okulu varBiliyorum duydum canım tepede
EvetEvet canm tepede oraya varmadan Necati ilk okulu var
Bu ovulasyon canimhayırlısı olsun cnm testlerini atarmısın
Ya bide şey duydum bu göbeği sardiktan sonra hemen ilişki olması gerekiyormuş sanırımEvet canm tepede oraya varmadan Necati ilk okulu var
Buda gebelik testihayırlısı olsun cnm testlerini atarmısın
Regl geçtim canımBuda gebelik testi
Buda gebelik testi
Hayir canim 4 5 gun var.Regl geçtim canım