İnşallahhhİnşallah Mart bize uğurlu gelsin kızlar
Benimde 6 MartHerkes erken test yapıyor, ben beklemeyi düşünüyorum. Bat 6 Mart. En erken 7sinde yapmayı düşünüyorum testi. Umarım pozitif olur bu ay. Lütfen birbirimize dua edelim. Sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebiş için
Ay inşallah pozitifleri görelim, çokça aminBenimde 6 MartAynı anda olursak güzel olur
Kuzu emziriyordumda diyet yaptım net gün akşamdan bi ceviz içini bir bardak suya koydum onun suyunu sabah içtim ayriyeten her gün yeşil çay içtim bu şekil cnmAhhh maşallah kuzmmm. Nasıl kilo verdinnnnn hemen yol, yordam ,yöntem istiyorummm. Şuan 65 kiloydum. 10 kilo kadar versem aşırı mutlu olucammm
Kuzum senin bebiş kaç yaşında şimdiKuzu emziriyordumda diyet yaptım net gün akşamdan bi ceviz içini bir bardak suya koydum onun suyunu sabah içtim ayriyeten her gün yeşil çay içtim bu şekil cnm
22 aylık daha canmKuzum senin bebiş kaç yaşında şimdi
Oyyy daha minnoş22 aylık daha canm
Amin canm bnm çok saol Rabbim sanada banada isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah AminOyyy daha minnoşAllah bağışlasın, güzel ömrü olsun
İnşallah kuzum İnşallah hepimiz bu ay pozitifleri görelimAmin canm bnm çok saol Rabbim sanada banada isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah Amin
Yaa canım inşallah
Bazen evet kuzumYaa canım inşallahBenim içime de sen gebişsin diye doğuyor valla inşallah öyledir canım Hislerin kuvvetli midir?
Yaa yeni uyanmıştım ben de öyle saçma sapan rüyalar gördüm kiBazen evet kuzumhatta bu bazen çoğu zaman diyebilirim tabi her zaman değil ama
Ayy sevindim canımSelam canım özlettin kendinigördüm keseyi evet 6sinda da kalp atışını duymaya gidicez hayırlısıyla
Eğer doktor bişey dememişse korkmana gerek yok canım. İçin rahat olsun kucağına alacağın günleri düşünAyy sevindim canımBen de az önce kalp atışını duydum. Ama aklıma takıldı. Benim hesabıma göre 6+2 olması gerekiyor doktorum 5+5 dedi. Geriden mi geliyor dedim geriden geliyor demek için hiç gelişme olmaması lazım dedi. Kalbi atıyorsa zaten sağlıklı diyebiliriz dedi. Ama aklıma takıldı yeni olmuşmaya başlamış bebek. Kalbini duyduk endişe etmeli miyim bilmiyorum. 10 gün sonra tekrar gideceğim kan değerlerime bakacaklar. Korkuyorum ya. Israrla sordum her şey normal mi diye normal dedi. Bir şey olsa söylerdi herhalde değil mi
5+6 yazıyor 3 gün sapması normaldir herhalde değil miEğer doktor bişey dememişse korkmana gerek yok canım. İçin rahat olsun kucağına alacağın günleri düşün
Ah istemez miyimYaa yeni uyanmıştım ben de öyle saçma sapan rüyalar gördüm kisenin mesajını görünce bi neşelendim Çok sağol canım Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah kucaklarımız boş kalmasın. Bak bir istiyorsun belki Rabbim iki verir