Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Herkes erken test yapıyor, ben beklemeyi düşünüyorum. Bat 6 Mart. En erken 7sinde yapmayı düşünüyorum testi. Umarım pozitif olur bu ay. Lütfen birbirimize dua edelim. Sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebiş için

Benimde 6 Mart Aynı anda olursak güzel olur

Ahhh maşallah kuzmmm. Nasıl kilo verdinnnnn hemen yol, yordam ,yöntem istiyorummm. Şuan 65 kiloydum. 10 kilo kadar versem aşırı mutlu olucammm
Kuzu emziriyordumda diyet yaptım net gün akşamdan bi ceviz içini bir bardak suya koydum onun suyunu sabah içtim ayriyeten her gün yeşil çay içtim bu şekil cnm

Kızlar merhaba 23-25 arası testlerim bu şekilde alttaki koyu olan her zamanki saatte yandaki ise öğleden sonra sanırım çatlamaya doğru. Ben bu pikten önce 4 gün birliktelik yaşamadım. Piklerin olduğu günler denedik hep pazar günü iyice silikti yok gibi yine denedik gündüz.. şimdi ben pik öncesi denemediğim için tutmama ihtimali var mı? Gerçi yumurtlama denk getirsek bile %20 şansımız var o ayrı ama merak ettiğim içinn soruyorum :)

Eklentiler

• 558BC1B4-129C-4897-AC16-FA6D47848D14.jpeg
    323,8 KB · Görüntüleme: 27
Bazen evet kuzum hatta bu bazen çoğu zaman diyebilirim tabi her zaman değil ama
Yaa yeni uyanmıştım ben de öyle saçma sapan rüyalar gördüm ki senin mesajını görünce bi neşelendim Çok sağol canım Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah kucaklarımız boş kalmasın. Bak bir istiyorsun belki Rabbim iki verir

Selam canım özlettin kendini gördüm keseyi evet 6sinda da kalp atışını duymaya gidicez hayırlısıyla
Ayy sevindim canım Ben de az önce kalp atışını duydum. Ama aklıma takıldı. Benim hesabıma göre 6+2 olması gerekiyor doktorum 5+5 dedi. Geriden mi geliyor dedim geriden geliyor demek için hiç gelişme olmaması lazım dedi. Kalbi atıyorsa zaten sağlıklı diyebiliriz dedi. Ama aklıma takıldı yeni olmuşmaya başlamış bebek. Kalbini duyduk endişe etmeli miyim bilmiyorum. 10 gün sonra tekrar gideceğim kan değerlerime bakacaklar. Korkuyorum ya. Israrla sordum her şey normal mi diye normal dedi. Bir şey olsa söylerdi herhalde değil mi

Eğer doktor bişey dememişse korkmana gerek yok canım. İçin rahat olsun kucağına alacağın günleri düşün

Ah istemez miyim isterim tabi ki ikiz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…