Evet kırmızıya dönünce korkun diyolar genelde ama dünkü akıntım çok tuhafti. İshal olunca dışkının aldığı hâl gibiydi aynı hayatimda hiç öyle bişey yaşamadım. Doktora da sormaya korktum cagirirsa bugün eşimin doğum günü böyle bi gunde endiselensin istemiyorum. Zaten bir daha o kadar yoğun olmadı. Bu arada herkes erkek diyo ya eğer öyle olursa eşim buna delirecek klasik zihniyet oğlu olsun istiyorHaklısın canım iyi düşünmek lazım. Bazıları 3 ay boyunca kanama yaşayabiliyormuş canım açık kırmızı renge dönmedikçe bişey olmaz inşallah. Ayrıca bence senin bebişin erkek
Bizde tam tersi esim kiz bense erkek istiyorumEvet kırmızıya dönünce korkun diyolar genelde ama dünkü akıntım çok tuhafti. İshal olunca dışkının aldığı hâl gibiydi aynı hayatimda hiç öyle bişey yaşamadım. Doktora da sormaya korktum cagirirsa bugün eşimin doğum günü böyle bi gunde endiselensin istemiyorum. Zaten bir daha o kadar yoğun olmadı. Bu arada herkes erkek diyo ya eğer öyle olursa eşim buna delirecek klasik zihniyet oğlu olsun istiyor
Aa ne güzel eşinin doğum günü kutlu olsunEvet kırmızıya dönünce korkun diyolar genelde ama dünkü akıntım çok tuhafti. İshal olunca dışkının aldığı hâl gibiydi aynı hayatimda hiç öyle bişey yaşamadım. Doktora da sormaya korktum cagirirsa bugün eşimin doğum günü böyle bi gunde endiselensin istemiyorum. Zaten bir daha o kadar yoğun olmadı. Bu arada herkes erkek diyo ya eğer öyle olursa eşim buna delirecek klasik zihniyet oğlu olsun istiyor
Amin canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Çok teşekkür ederim bu arada doğum günü tebrigin içinAa ne güzel eşinin doğum günü kutlu olsunAynen canım eğer öyleyse korkmana gerek yok sen eşinle kutlamana bak Genelde erkekler kız ister ama değişiyor tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah
Rica ederim canımAmin canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Çok teşekkür ederim bu arada doğum günü tebrigin için
Senin de kızın olacakmış gibi hissediyorumBizde tam tersi esim kiz bense erkek istiyorum
Senin de kızın olacakmış gibi hissediyorum
Hadi ya ilk defa duydumBen erkek hissediyorum yaaa. Anneannem sey sordu bana. Testin silik miydi kipkirmizi mi diye. Kipkirmizi cikanlarda kız oluyormus silik cikanlarda erkek.(tum akrabalarda kanitlanmis bi seymis) Bende silik cikmisti.
Haydaa bak şimdi benimde silik çıktıBen erkek hissediyorum yaaa. Anneannem sey sordu bana. Testin silik miydi kipkirmizi mi diye. Kipkirmizi cikanlarda kız oluyormus silik cikanlarda erkek.(tum akrabalarda kanitlanmis bi seymis) Bende silik cikmisti.
Canım merhaba. Takip edemedim mesajları epeydir. Ne yaptın, keseyi gördün mü?Haydaa bak şimdi benimde silik çıktı
Kuzu sen kimyasalmı geçirdin geçen ayKızlar herkese merhabamesajları epey geriden takip ettim bir süredir girmemiştim . Hamile olanlar süreci en güzel, sağlıkla , hayırla , kolaylıkla geçirir inşallah Hamile kalmayı bekleyen hepimize de rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
canım mesaj yazalı epey olmuş . Ama bu ay benim regl de normalde olduğumdan çok fazla sancılıydı. Hatta olduğum ilk gece wc ye giderken birden şiddetli bir kusma ihtiyacı, soğuk soğuk terleme yaşadım ve duvarları tuttum. Yoksa birden yer ayağımın altından kayacak gibi olmuştu. Sonrasında yere sırt üstü uzandım yarım saat kadar öylece durdum ve geçti, ve ciğere benzer parça parça pıhtılar gördüm pedimde. Regl bitsin bir doktora görünmeyi düşünüyorum bende.Merhabalar. Ben Merve, 6 aydır evliyim 3 aydır bebek deniyoruz. Kendimi rahatlatmak için bu siteyi ve ardından sizleri keşfettim. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebek haberlerinizi alırım. Döngüm 6 martta başlıyor, çalışıyor olmama rağmen zaman hiç geçmiyor gibi… Geçen ay mide bulantısı, karın ve kasık ağrısı, sık idrara çıkma gibi belirtilerim vardı şiddetli bir ağrıyla regli oldum normalde 3 gün sürmesi gerekirken 5 gün sürdü hiç bebek denerken sizde de böyle bir durum oluştu mu ?
Ahhh maşallah kuzmmmkuzu kiko verilir bn 2 buçuk ayda 25 kilo verdim
Evet öyle olduKuzu sen kimyasalmı geçirdin geçen ay
Selam canım özlettin kendiniCanım merhaba. Takip edemedim mesajları epeydir. Ne yaptın, keseyi gördün mü?
Çok geçmiş olsuncanım mesaj yazalı epey olmuş . Ama bu ay benim regl de normalde olduğumdan çok fazla sancılıydı. Hatta olduğum ilk gece wc ye giderken birden şiddetli bir kusma ihtiyacı, soğuk soğuk terleme yaşadım ve duvarları tuttum. Yoksa birden yer ayağımın altından kayacak gibi olmuştu. Sonrasında yere sırt üstü uzandım yarım saat kadar öylece durdum ve geçti, ve ciğere benzer parça parça pıhtılar gördüm pedimde. Regl bitsin bir doktora görünmeyi düşünüyorum bende.
Çok geçmiş olsun.Evet öyle olduÖğrendikten 3-4 gün sonra adet oldum ve betam da düşünce kesinleşti . Sağlıklı değilmiş demekki doğru zaman değilmiş demekki öyle düşünüyorum ama ilk olduğu için üzüldüm haliyle şimdi daha iyiyim şükür