Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Haklısın canım iyi düşünmek lazım. Bazıları 3 ay boyunca kanama yaşayabiliyormuş canım açık kırmızı renge dönmedikçe bişey olmaz inşallah. Ayrıca bence senin bebişin erkek
Evet kırmızıya dönünce korkun diyolar genelde ama dünkü akıntım çok tuhafti. İshal olunca dışkının aldığı hâl gibiydi aynı hayatimda hiç öyle bişey yaşamadım. Doktora da sormaya korktum cagirirsa bugün eşimin doğum günü böyle bi gunde endiselensin istemiyorum. Zaten bir daha o kadar yoğun olmadı. Bu arada herkes erkek diyo ya eğer öyle olursa eşim buna delirecek klasik zihniyet oğlu olsun istiyor

Bizde tam tersi esim kiz bense erkek istiyorum

Aa ne güzel eşinin doğum günü kutlu olsun Aynen canım eğer öyleyse korkmana gerek yok sen eşinle kutlamana bakGenelde erkekler kız ister ama değişiyor tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah

Amin canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Çok teşekkür ederim bu arada doğum günü tebrigin için

Ben erkek hissediyorum yaaa. Anneannem sey sordu bana. Testin silik miydi kipkirmizi mi diye. Kipkirmizi cikanlarda kız oluyormus silik cikanlarda erkek.(tum akrabalarda kanitlanmis bi seymis) Bende silik cikmisti.
Hadi ya ilk defa duydum Benim de kızımda koyu renk çıkmıştı ama 1 hafta geçmişti adetim ondan da olabilir

Kızlar herkese merhaba mesajları epey geriden takip ettim bir süredir girmemiştim . Hamile olanlar süreci en güzel, sağlıkla , hayırla , kolaylıkla geçirir inşallah Hamile kalmayı bekleyen hepimize de rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kuzu sen kimyasalmı geçirdin geçen ay

canım mesaj yazalı epey olmuş . Ama bu ay benim regl de normalde olduğumdan çok fazla sancılıydı. Hatta olduğum ilk gece wc ye giderken birden şiddetli bir kusma ihtiyacı, soğuk soğuk terleme yaşadım ve duvarları tuttum. Yoksa birden yer ayağımın altından kayacak gibi olmuştu. Sonrasında yere sırt üstü uzandım yarım saat kadar öylece durdum ve geçti, ve ciğere benzer parça parça pıhtılar gördüm pedimde. Regl bitsin bir doktora görünmeyi düşünüyorum bende.

Çok geçmiş olsun karnımı yarıyorlar gibi hissettim kımıldayamadım bile yatakta ilkten lekelenme gibi 2 damla kahverengi kan gördüm yerleşme kanaması diyip çok sevindim uyudum sonra uykumdan şiddetli bir ağrıyla uyandım çok terlemiştim bende. Siyaha yakın çok koyu gelmişti reglim o dönem. Sonra regli olduğum için çok ağlamıştım Hepimize dua ediyorum ve inşallah burada hepinizin gebelik haberini okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…