Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Takip etmedim canım hiç ne zaman yumurtladigimi reglim yaklaştı diye iliskimiž oldu 2 gün önce tabi ondan öncede gün aşırı yapıyoruz ondan kestiremiyorum
Kuzu ben kızımda bir kadının yanına gidip öyle hamile kalmıştım sende manisadasın istersen tavsiye edebilirim sana

Takip etmedim canım hiç ne zaman yumurtladigimi reglim yaklaştı diye iliskimiž oldu 2 gün önce tabi ondan öncede gün aşırı yapıyoruz ondan kestiremiyorum
Göbek yapıyo Benin’de hiç sorunum yoktu 7 yıl boyunca uğraştım Rabbim bin kere razı olsun o kadın sayesinde 8 senemde kızımı kucağıma aldım çok şükür

En son 500 tlye yapıyodu ve eğer hamile kalırsan büyük bir altında istiyo kucağına aldıktan sonra tabi

Bir yıldır olmuyor canım ya sebep bulamıyorlar genelde zaten gün aşırı denedik hiç tutmadı klomen iğne falan yok
Vakti vardır bu ay o vakittir inş dua edelim birbirimize 🤲🏻
Buradaki arkadaşlar üzülünce bende üzülüyorum nedensizce Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende dahil🤲🏻😔

Eklentiler

• 16775887194675473476466325351827.jpg
    16775887194675473476466325351827.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 36
X