Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Çarşamba gidicem canım sonuçları almaya yüksek ihtimalle yazar anemiyim zaten demir b12 d başlar diye tahmin ediyorum
Kuzu benim kızımda b12 çok düşüktü iğne ve hap kullandım ama hap olanı iğrenç bir şey her içtiğimde kusacak gibi oluyordum ve şuanda kızımda b12 eksikliği var ve ona da ilaç kullandım

Her iki pencerede de çizgi olması gerekiyor canım. Küçük çizgi kontrol paneli. Büyük alanda çizgi olursa da hamile olduğu anlamına geliyor. Benim büyük alandaki çizgi en az kalbim kadar tertemiz ve beyaz . Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Gecikince umutlandim ama inşallah altından sağlık sorunu çıkmasa bari 😁
Anladım canım 😁 Hayırlısı olsun yine adet olmazsan tekrar yaparsın geç döllenme de olabilir

Gördüm kuzu hakkında hayırlısı olsun bende 2 aydır deniyorum henüz nasip olmadı önümüzdeki ay inşAllah 🙏🥰
İnşallah canım nasip kısmet artık. Önceki hamileliğimde 5 gün kala sıcak basmaları ve mide bulanti hissi ile öğrenmistim. İlk denediğimiz ayda olmuştu. Bakalım bu kez nasıl bir deneyim olacak 🤭 senin bat ne zaman

İnşallah canım nasip kısmet artık. Önceki hamileliğimde 5 gün kala sıcak basmaları ve mide bulanti hissi ile öğrenmistim. İlk denediğimiz ayda olmuştu. Bakalım bu kez nasıl bir deneyim olacak 🤭 senin bat ne zaman
Bnmde regl bittikten sonra kasık ağrım tek olmuştu çok rahat bir hamilelik yaşamıştım 🥰şuan yeni çıktım adetten ne zaman olurum bilemiyorum valla 🤣

Ama 15 Şubat regl başlangıcım döngüm de 30 ve 35 arası

Kizlar birşey sorucam size bende pcos var klome diye bir ilaç varmış acaba nedir bu doktor niye vermedi bna bundan yumurtaları madem büyütüyormus böyle bir şey varmı acaba kullanmalı mıyım ne diyorsunuz ??

Kizlar birşey sorucam size bende pcos var klome diye bir ilaç varmış acaba nedir bu doktor niye vermedi bna bundan yumurtaları madem büyütüyormus böyle bir şey varmı acaba kullanmalı mıyım ne diyorsunuz ??
Evet cnm doktorlar veriyo onu ama sen sakın doktordan izinsiz kullanma

Kızlar dayanamadım sabah ilk idrar ile tekrarladım 🤭 Ya emin olamıyorum. Fotoda büyük pencerede hayalet çizgi gören var mı? Ya da benim gözler görmek istediği için mi uyduruyor😅 hala regl olmadim. 22 Şubat'ta olmam gerekiyordu
IMG_20230225_091446.jpg

Kızlar dayanamadım sabah ilk idrar ile tekrarladım 🤭 Ya emin olamıyorum. Fotoda büyük pencerede hayalet çizgi gören var mı? Ya da benim gözler görmek istediği için mi uyduruyor😅 hala regl olmadim. 22 Şubat'ta olmam gerekiyordu
Eki Görüntüle 3209989
Çok silik bişey görünüyor sanki canım ama emin olamadım inşallah vardır😍 eğer test varsa yarın sabah tekrar et canım

Çok silik bişey görünüyor sanki canım ama emin olamadım inşallah vardır😍 eğer test varsa yarın sabah tekrar et canım
İnşallah canım 🌸 hayırlısı ile vardır ya 🙏 dün iki adet almıştım. Regl olmazsam artık pazartesi yeniden alacam😊 Allah herkese istediği zamanda evladını nasip etsin 🙏

Kızlar bugün adetimin 11.gün gecikmesi.. İdrar testim olmadığı için ovulasyon testi yaptım ve bu şekilde çıktı.. Sizce gebelik mi yoksa yeni mi yumurtlama olmuş bana yardımcı olır musunuz
IMG_20230225_122049.jpg

X