Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Benim testime de bir bakar mısınız? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetime 2 gün falan var bu şekilde bi çizgi görüyorum ama emin değilim anında çıktı çizgi bir tane daha yaptım ondada çıktı

Eklentiler

• 220577F4-623F-400B-8280-920C82E0357B.jpeg
    92,6 KB · Görüntüleme: 67
Canım bazıları ovulasyon testinin de gebelik gösterdiğini söylüyor ama emin olmak için kaset test yap ya da kan ver direk 11 gün çok uzun bir süre muhakkak çıkar

Evet canm silik çizgi görünüyor hadi hayırlısı

Kızlar benim kuyruk sokumu kısmım ağrımaya başladı. Kimyasal geçirdiğim hamileliğimde de ağrımıştı. İnşallah güzel bir haber alırım umutlanmak istemiyorum, kendimi de dinlemiyorum gerçekten. İnşallah hamileliktir

Canım benim de çok hafif ağrı oluyor belimde korkutma kendini normal bence. Ben de 2 kimyasal geçirdim ama sağlıklı değilse gelişemiyor yapacak bişey yok. Ama bu sefer sağlıklı olacağına inanıyorum inşallah sen de inan canım

İnşallah kuzum inşallah hepimiz hayırlı haberler alalım hayırlısıyla hamile kalıp sağlıcakla dünyaya getirip sağlıkla büyütelim

Var canm bence tekrarla gördüm çünkü çizgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…