Canım bazıları ovulasyon testinin de gebelik gösterdiğini söylüyor ama emin olmak için kaset test yap ya da kan ver direk 11 gün çok uzun bir süre muhakkak çıkarKızlar bugün adetimin 11.gün gecikmesi.. İdrar testim olmadığı için ovulasyon testi yaptım ve bu şekilde çıktı.. Sizce gebelik mi yoksa yeni mi yumurtlama olmuş bana yardımcı olır musunuz Eki Görüntüle 3210015
Evet canm silik çizgi görünüyor hadi hayırlısıBenim testime de bir bakar mısınız? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetime 2 gün falan var bu şekilde bi çizgi görüyorum ama emin değilim anında çıktı çizgi bir tane daha yaptım ondada çıktı
Evet silik cizgi varBenim testime de bir bakar mısınız? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetime 2 gün falan var bu şekilde bi çizgi görüyorum ama emin değilim anında çıktı çizgi bir tane daha yaptım ondada çıktı
Elimde normal test yok şimdilik o yüzden bunu yaptımNormal test yaosana
İnşallah çıkar canım 3 senedir deniyoruz bu yüzden çok istiyorumCanım bazıları ovulasyon testinin de gebelik gösterdiğini söylüyor ama emin olmak için kaset test yap ya da kan ver direk 11 gün çok uzun bir süre muhakkak çıkar
Ayy canım benim Rabbim hayırlı şekilde sağlıkla nasip etsin inşallahİnşallah çıkar canım 3 senedir deniyoruz bu yüzden çok istiyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederim ❤Ayy canım benim Rabbim hayırlı şekilde sağlıkla nasip etsin inşallah
Rica ederim canımAmin inşallah çok teşekkür ederim ❤
Evet silik çizgi varBenim testime de bir bakar mısınız? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetime 2 gün falan var bu şekilde bi çizgi görüyorum ama emin değilim anında çıktı çizgi bir tane daha yaptım ondada çıktı
Canım benim de çok hafif ağrı oluyor belimde korkutma kendini normal bence. Ben de 2 kimyasal geçirdim ama sağlıklı değilse gelişemiyor yapacak bişey yok. Ama bu sefer sağlıklı olacağına inanıyorum inşallah sen de inan canımKızlar benim kuyruk sokumu kısmım ağrımaya başladı. Kimyasal geçirdiğim hamileliğimde de ağrımıştı. İnşallah güzel bir haber alırımumutlanmak istemiyorum, kendimi de dinlemiyorum gerçekten. İnşallah hamileliktir
İnşallah kuzumCanım benim de çok hafif ağrı oluyor belimde korkutma kendini normal bence. Ben de 2 kimyasal geçirdim ama sağlıklı değilse gelişemiyor yapacak bişey yok. Ama bu sefer sağlıklı olacağına inanıyorum inşallah sen de inan canım
Bizim seninle aynıymış cnm batBenim 6 mart canım daha baya var yani
Amin canım inşallahİnşallah kuzuminşallah hepimiz hayırlı haberler alalım hayırlısıyla hamile kalıp sağlıcakla dünyaya getirip sağlıkla büyütelim
Maşallah canım hayırlı haberleri hep beraber alalım inşallahBizim seninle aynıymış cnm bat
Canım gebelikten bence hemen gebelik testi yapKızlar bugün adetimin 11.gün gecikmesi.. İdrar testim olmadığı için ovulasyon testi yaptım ve bu şekilde çıktı.. Sizce gebelik mi yoksa yeni mi yumurtlama olmuş bana yardımcı olır musunuz Eki Görüntüle 3210015
Var canm bence tekrarla gördüm çünkü çizgiyiBenim testime de bir bakar mısınız? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetime 2 gün falan var bu şekilde bi çizgi görüyorum ama emin değilim anında çıktı çizgi bir tane daha yaptım ondada çıktı
En yakın zamanda da yapıcam inşallah bi testCanım gebelikten bence hemen gebelik testi yap