Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

merhaba arkadaslar benim günüm 3-4 gün gecti sabah test yaptım silik cift cizgi cıktı aksam dayanamadım tekrar yaptım bukez tek cizgi cıktı ne yapmalıyım kafam cok karıstı

merhaba arkadaslar benim günüm 3-4 gün gecti sabah test yaptım silik cift cizgi cıktı aksam dayanamadım tekrar yaptım bukez tek cizgi cıktı ne yapmalıyım kafam cok karıstı

sabah ilk idrarinla tekrar test yap bence

yaptım ama çizgi yok gibi yani ne yapmalıyım acaba

canım hafif silik çizgi bile pozitif olarak yorumlanıyor canım istersen bide kan testi yaptır veya testin resmini koy istersen bi bakayım test konusunda oldukça tecrübeli sayılırım

arkadaşlar benim reglime 1 yada 2 gün var buay çok belirtiler yaşadım kusma ve ağrılar ama şimdi evde idrar testi yaptım negatif napmam gerek acaba yaaa

canim senin ilk denemenmi ne zamandir istiyorsunki

ebrucum 4.5 yıllık evliyim 1.5 senedir uğraşıyoruz problem yok ikimizde de de ama şuna inanıyorum ne yumurtlama ne bu ne şu allah isterse ya gerçekten,geçen ay ilk defa kalmışım adetim gecikti aaaa dedim hamileyim kanda da çıktı 90.52 ve hsatalandım yani düştü yumurtlama günümden önceydi ilişki adetten 3 gün sonraydı işte böyle:)

Kızlar 2 aralıkta adet oldum bu ay da gitti,adetlerim çok düzenli yaaa 2 kasımda olmuştum sanırım biz kocişle bi türlü frekans tutturamıyoruz. Kociş kıl dönmesinden ameliyat oldu kasımda yarın da edirneye memlekete gidiyorum 1 ay yokum,artık ocaktaki yumurtlama gününe yetişirim bu arada incir kürünü de yapıcam:)

Son düzenleme:

gecmis olsun canim ama dedigin gibi Allah ne zaman isterse ozaman olur. hayirlisi olsun

ayvk bana hamilesin gibi geliyor silikte olsa cıkınca genelde pozitif oluyor inş. senınde öyle olur canım hayırlısı yınede

arkadaşlar etsti en erken ne zaman yapmak lazım. beklenen adet gününü geçmiş olması mı lazım . çatlıyorum meraktan. adet günlerim sırasıyla
2 eylül
4 ekim
6 kasım
doğal olarak şimdi de 8 aralıkta bekliyorum .
fakat iki gündür aynen adetten önceki gibi karnın ağrıyor ama gelmiyo bi türlü kırmızılar

üzülsem mi sevinsem mi. ama daha erken önce 8 aralıkın gelmesi bide üstüne bir hafta 10 gün geçmesi lazım

offff offf çok var ya...testim var ama boşa harcamak istemiyorum. çünkü hiç bi belirtim de yok. ne bilim göğüslerde şişlik miğde bulantısı falan... sadece başım döndü iki gün sabahları ama acayip döndü hiç öyle olmamıştı...

şimdi eğer hamile değilsem ( bak karnım bi yandan hala ağrıyo) bu baş dönmesi iyiye alamet diildir sanırım.

bir de bu ilaçlar yani klomen ve progestan eğer yumurtayı çatlatmazsa kist yapıyo die duymuştum. umarım doğru değildir.

malesef doğru canım eğer yumurta çatlayamazsa kiste dönüşebiliyor 1 kere başıma geldi ama öbür ay geçiyor doğum kontrol hapıyla

kızlar ben polikistik over olduğu için bu ay soğan suyuna başlayayım diyorum adetim biteli 5-6 gün falan oldu bakalım inşşalah işe yarar soğan suyu içen var mı aranızda

MERHABA. 21.GÜNÜMDE PROGESTERONUM 40.80 ÇIKTI. HAMİLE OLMA İHTİMALİM VARMI? adetime 4 gün var

diğer topiklerde de yazmışsın canım onlara cevap yazdım, buraya da yazıyım belli ki telaşlanmışsın :) sonucun gayet güzel, yumurtlamanın gerçekleştiğini ve yumurta kalitenin iyi olduğunu gösteriyor bu sonuç, o yüzden uygun zamanlarda deneme yaptıysanız hamile olma olasılığın var, çünkü yumurtlamışsın:) hayırlısı olsun inşallaaahh:)

slm kızlar bende 4 yıllık evliyim ama artık heray adet beklemekten nefret ettim bide olmadığımı görsem ohhh dicem rabbim bekletmesin beklemek çok kötü bişi
((

ben geldim kızlar.özlemişim sizleriiiii.tosti,ebru_32,bahark,fatoş56

yokmu bu ay umut???

12 aralık bekliyorum....

inşallah güzel haberler duyarız bu topikte bulunan herkes için söylüyorum.

inşallah diyorum bu ay bu haberi veren olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…