- 27 Nisan 2009
- 1.519
- 5
- 37
canim sen 16 kasimda adet olduysan eger bugün yumurtlama günün ozaman, nasil yapicaksin kistten dolayi fazla gec kalmamaya bak bence
merhaba arkadaslar benim günüm 3-4 gün gecti sabah test yaptım silik cift cizgi cıktı aksam dayanamadım tekrar yaptım bukez tek cizgi cıktı ne yapmalıyım kafam cok karıstı
yaptım ama çizgi yok gibi yani ne yapmalıyım acaba
canim senin ilk denemenmi ne zamandir istiyorsunki
ebrucum 4.5 yıllık evliyim 1.5 senedir uğraşıyoruz problem yok ikimizde de de ama şuna inanıyorum ne yumurtlama ne bu ne şu allah isterse ya gerçekten,geçen ay ilk defa kalmışım adetim gecikti aaaa dedim hamileyim kanda da çıktı 90.52 ve hsatalandım yani düştü yumurtlama günümden önceydi ilişki adetten 3 gün sonraydı işte böyle:)
arkadaşlar etsti en erken ne zaman yapmak lazım. beklenen adet gününü geçmiş olması mı lazım . çatlıyorum meraktan. adet günlerim sırasıyla
2 eylül
4 ekim
6 kasım
doğal olarak şimdi de 8 aralıkta bekliyorum .
fakat iki gündür aynen adetten önceki gibi karnın ağrıyor ama gelmiyo bi türlü kırmızılar
üzülsem mi sevinsem mi. ama daha erken önce 8 aralıkın gelmesi bide üstüne bir hafta 10 gün geçmesi lazım
offff offf çok var ya...testim var ama boşa harcamak istemiyorum. çünkü hiç bi belirtim de yok. ne bilim göğüslerde şişlik miğde bulantısı falan... sadece başım döndü iki gün sabahları ama acayip döndü hiç öyle olmamıştı...
şimdi eğer hamile değilsem ( bak karnım bi yandan hala ağrıyo) bu baş dönmesi iyiye alamet diildir sanırım.
bir de bu ilaçlar yani klomen ve progestan eğer yumurtayı çatlatmazsa kist yapıyo die duymuştum. umarım doğru değildir.
MERHABA. 21.GÜNÜMDE PROGESTERONUM 40.80 ÇIKTI. HAMİLE OLMA İHTİMALİM VARMI? adetime 4 gün var