Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala beklıyorum olmadı bugunde ama kasıklarım agrıyor hafıf hafı ama hala adet gorecegıme daır hıc belırtı yok sadece goguslerıme arada sırada sızı gırıyor ınceden ınceye
merhabalar
bugün itibariyle hcg değerim 64 kızlar
1 günde 2 kat arttı
yoook canım geldı benım kırmızılar moralım bozukkkk
yoook canım geldı benım kırmızılar moralım bozukkkk
arkadaşlar mrb. ben aranıza yeni katıldım bebek isteyenlerdenim bende 5 aylık evliyim 1 ay korunduk daha sonrasında korunmadık ve adetime 4 gün var yalnız iki haftadan beri kasıklarımda batma oluyor bu haftadada adet olacakmışım gibi belim ağrıyor böyle olmazdım adetimin ilk günü bel ağrı yaşardım sırt üstü yattığımda sanki karnım geriliyormuş gibi oluyor ve acıyor birde rahmimde arada biri tekme atıyormuş gibi oluyor yaa belki benim kuruntularım ama ne bileyim heves işte :44:
mrb kızlar benimde adetime 1 gün kaldı bende de ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi var bugün test yaptım malesef - negatif hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasib eder insallah.
oğlakcım tebrik ederim canım hamileymişsin
fatoşcum üzülme canım gelecek aya inş. bebişlerimiz gelir
ebrucum evet canım ben bu ay baya dr gittim yarında gidicem kist vardı hap vermiştim bu gün az kanama olduı bende kist parçalanmış olabılır yarın gidip baktırıcam birde yumurtam oluşmuş mu ona baktırıcam çalışmaları ona göre ayarlıycam
kızlar şimdi doktordan gldim beta 0.10 çıktı adetime 2 gün var,çok üzgünüm çok ağladım ben ne işe yararım ki zaten