Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

merhabalar
bugün itibariyle hcg değerim 64 kızlar
1 günde 2 kat arttı

hala beklıyorum olmadı bugunde ama kasıklarım agrıyor hafıf hafı ama hala adet gorecegıme daır hıc belırtı yok sadece goguslerıme arada sırada sızı gırıyor ınceden ınceye

inşallah hamilesindir reglinde geçeli oldu bayağı okuduğum kadarıyla allah gönlüne göre versin :nazar:

canım üzme kendini hayırlı günde olur inşallah doğru zamanda olucaktır merak etme.bak bende bugun yarın ya adet olucam yada hamile benimde olmaz kesin tek çizgi çıkıcak eminim...:KK43:

yoook canım geldı benım kırmızılar moralım bozukkkk

canım üzülme allah en kısa zamanda versin inşallah bende üzülüyorum kırmızıları görünce ama yeni bir umut la başlamış oluyoruz inşallah aralıkta gelir bebeğin fazla bekletmeden geç olsun sağlıklı olsun canım hayırlısıyla gelsinler :KK19::KK71:

yoook canım geldı benım kırmızılar moralım bozukkkk

üzülme canım umutlarımız aralık ayına kaldı artık, bende bugün dr.uma gittim yine klomen ve progestan verdi 6 aralıkta gidecem yumurtanın boyutuna bakacak yine telaşım başlayacak yani...canım bugün dr.um rahim filminden sonra 2 ay daha şansımız yüksek dedi biraz daha umutluyum sende umutlarını yitirme

Benim de yaklaşmıştı ama umudum yoktu..
2 gün kaldı reglime..bugün test yaptım ne yazık ki negatif..
önümüzdeki aya kaldı umutlar..

ebru32 15 kasım
bahark 15 kasım
ekin 13-15 kasım
tosti 16 kasım

slm kizlar adet tarihimiz hemen hemen ayniydi, e yumurtlama döneminede yaklastik benim 3 günüm kaldi insallah aralik ayi bize ve diger tüm isteyenlere ugur getirir:nazar:

oğlakcım tebrik ederim canım hamileymişsin
fatoşcum üzülme canım gelecek aya inş. bebişlerimiz gelir
ebrucum evet canım ben bu ay baya dr gittim yarında gidicem kist vardı hap vermiştim bu gün az kanama olduı bende kist parçalanmış olabılır yarın gidip baktırıcam birde yumurtam oluşmuş mu ona baktırıcam çalışmaları ona göre ayarlıycam :KK17:

arkadaşlar mrb. ben aranıza yeni katıldım bebek isteyenlerdenim bende 5 aylık evliyim 1 ay korunduk daha sonrasında korunmadık ve adetime 4 gün var yalnız iki haftadan beri kasıklarımda batma oluyor bu haftadada adet olacakmışım gibi belim ağrıyor böyle olmazdım adetimin ilk günü bel ağrı yaşardım sırt üstü yattığımda sanki karnım geriliyormuş gibi oluyor ve acıyor birde rahmimde arada biri tekme atıyormuş gibi oluyor yaa belki benim kuruntularım ama ne bileyim heves işte :44:

arkadaşlar mrb. ben aranıza yeni katıldım bebek isteyenlerdenim bende 5 aylık evliyim 1 ay korunduk daha sonrasında korunmadık ve adetime 4 gün var yalnız iki haftadan beri kasıklarımda batma oluyor bu haftadada adet olacakmışım gibi belim ağrıyor böyle olmazdım adetimin ilk günü bel ağrı yaşardım sırt üstü yattığımda sanki karnım geriliyormuş gibi oluyor ve acıyor birde rahmimde arada biri tekme atıyormuş gibi oluyor yaa belki benim kuruntularım ama ne bileyim heves işte :44:

kasık batması genelde belirtisi olanlarda var inşallah hamilesindir kan testi yaptır bence varsa çıkr benim de son 1 gün kaldı ne adet olacakmışım gibi belirtim var nede hamileliğe dair bi belirtim hiç birşey yok inşallah allah isteyen herkese fazla bekletmeden versin bebeklerini

mrb kızlar benimde adetime 1 gün kaldı bende de ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi var bugün test yaptım malesef - negatif hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasib eder insallah.

mrb kızlar benimde adetime 1 gün kaldı bende de ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi var bugün test yaptım malesef - negatif hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasib eder insallah.

aynı canım benimde 1 gün kaldı yarın adet günüm ve ne regl nede hamilelik belirtim var bekliyorum ama en kötü ihtimale de hazırım kendimi şimdiden hazırladım bebek varsada sürpriz olacak inşallah vardır sende de bende de allah isteyen herkese versin belki erken yapmışsındır testi bekle adetin gelmezse tekrar yaparsın inşallah gelmez adetin :KK19:

insallah gelmez cnm ateş ölçüyorum 36.6 larda insallah düşmezde hamile kalırım hayırlısıyla insallah seninde gelmez hamile kalırsın burayada yazarız hamileyizzz diye :KK61:

bende ateş ölçüyorum bugün düştü ama düşünce sancılarımın başlaması lazımdı yok benimde 36.7 36.9 du ama belki üşümüşümdür de düşmüştür diye umud etmek istiyorum inşallah haber veririz burdan hamileyizz diye bu arada belirtim de yok senin var mı bir belirtin

oğlakcım tebrik ederim canım hamileymişsin
fatoşcum üzülme canım gelecek aya inş. bebişlerimiz gelir
ebrucum evet canım ben bu ay baya dr gittim yarında gidicem kist vardı hap vermiştim bu gün az kanama olduı bende kist parçalanmış olabılır yarın gidip baktırıcam birde yumurtam oluşmuş mu ona baktırıcam çalışmaları ona göre ayarlıycam :KK17:

canim sen 16 kasimda adet olduysan eger bugün yumurtlama günün ozaman, nasil yapicaksin kistten dolayi fazla gec kalmamaya bak bence

kızlar şimdi doktordan gldim beta 0.10 çıktı adetime 2 gün var,çok üzgünüm çok ağladım ben ne işe yararım ki zaten:KK45::KK25:

X