fatoşum rahim filmi işe yaramış olabılır ki inş. öyledir sen sakınce bekle şimdi 4 gün daha acele etme varsa vardır zaten bebegin senledir inş.
sagol canım cok tskler ınsallah vardır cunku bu mutlu haberı 3 yıldan fazladır almayı beklıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatoşum rahim filmi işe yaramış olabılır ki inş. öyledir sen sakınce bekle şimdi 4 gün daha acele etme varsa vardır zaten bebegin senledir inş.
anlasılan ogretmensınız burdakı butun ogretmenlerın ogretmenler gununu kutluyorum
ne ogretmenısın canım
hcg değerim 32.7 kızlar sanırsam hamileyimmmm
canım gözünaydın rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.5in üzerindeki bhcg pozitif demek darısı bizim başımıza
ya kızlar ben şüpheliyim.normalde benm adetim.gecen ay 25 se bu ayda 25inde olmuo 2 - 3 gün atlıyor.ben gecen ayın 25inde adet oldum ve bugunde ayın 25i kaç gün sonra test yaptırmam gerekiyor.ve inşallah hamileyimdir.çok istiyorum.
sağol canım darısı başınıza sağlıkla gelsin bebeklerimiz
fatos56 ne yaptın canım durumun nedir?
hcg değerim 32.7 kızlar sanırsam hamileyimmmm
hala beklıyorum olmadı bugunde ama kasıklarım agrıyor hafıf hafı ama hala adet gorecegıme daır hıc belırtı yok sadece goguslerıme arada sırada sızı gırıyor ınceden ınceye