- 22 Kasım 2010
- 1.025
- 20
iyi son deneme olsun inşallah...bende 28 yaşındayımm
inşallah ya gerçekten zor bir süreç.insan hemen olsun istiyor.neyse ya hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi son deneme olsun inşallah...bende 28 yaşındayımm
ben hiiiiç beklemiyorum ciddenn ama ben hayırlı güzel haberlerini bekliyorum:)
kızlar kafayı yiyorum yardım lütfen sabah test çooook silik 2.çizgi var kanda hcg baktırdım 6.1 çok düşük reglime 5-6 gün var ne bu şimdi ya
kımse yok mu ya konusacak nerde bu mıllet
Arkadaşlar birde ben kafayı yedim sanırım:)Dün rüyamda ne gördüm biliyormusunuz.Ben güya kanda gebelik testi yaptırıyorum,sonuç negatif çıkıyor.Çok kötü ağlıyorum.Ardından güya rüyamda uyanıp ohh be rüyaymış diyorum.Eve doğru gidiyorum ve yolda hep benim önceden yaptığım gebelik testleri çıkıyor.hep çift çizgi,işte işte diyorum bak hamileyim toplaya toplaya eve giderken,birden telefonun alarmı çaldı ve uyandım.oda rüyaymış:)allahım yarabbim ya.napacağım bennnnnnn...
ben burdayım işte:)seni dinliyorum canım söyle...
benım derdım hamılelık baska ne derdımız var kı adet tarıhım gectı ama testler negatıf ne yapacagım bılmıyorum
canım aynısı ben de oldu.çok yeni hamilesin benimki pazara gittim düştü.yani bişi yapma yat.bence evden çıkma 7 gün falan bünye meselesi ben ilk defa hamile kalmıştım çok yeni idi.bence kendini yoracak hareket yapma derim ben hayırlı olsun inşallah
ben hala adet olmadım 15 kasımda olmam gerekiyordu test yapmaya korkuyorum çünkü hep böyle oluyor sonuç hep hüsran 1-2 gün daha bekliycem bakalım sonuç ne olacak
slm kızlar bende normalde 21 kasımda adet olmam gerekıyordu olmadı bugun test yaptım sonuc negatıf bılmıyorum agrılarımda var sonra pecete ıle sılınce sarımsı akıntım oluyor bazen bırde ben ekım 28 de rahım fılmı cektırmıstım o zaman kanamam olmustu acaba adet tarıhım 28 kasıma mı kaydı bılemıyorum sızce olabılır mı kızlar
kızlar kafayı yiyorum yardım lütfen sabah test çooook silik 2.çizgi var kanda hcg baktırdım 6.1 çok düşük reglime 5-6 gün var ne bu şimdi ya
canım benim birkaç arkadaşım ve görümcem adet olmadan 2 gün önce idrar testi yaptılar ve çıktı biliyormusun.Herkeste farklı olurmuş ama ne bileyim çıktı onlarda işte.Birde sabah falan değilmiş,akşam işten dönerken testi alıp yapmışlar.Tabi kesin sonuç yinede adetin geçmesini beklemek.ama bişeyi mrk ediyorum.Benim geçen ay adetim gecikti ve kan tahlili yaptırdım değerim 6.5 çıktı.Çoookk sevindim,iki gün sonra tekrarladık,2 ye düştü bu ne oluyorki,doktorda bişe demedi ya.bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim ayrıca.
evde yaptığın testler mi negatif yoksa kanda damı negatif çıktı.eğer ikiside negatif çıktıysa ne gibi sorunların var.doktora gittin mi,ne dedi.az çok bildiğim kadar cevaplayayım canım.
sağol canım ilgin için senin kaç çıkmıştı kaç gün kala regliye
benı bu ay hamıle olduguma suphelendıren sey adet olacagım gun yanı 21 kasımda toprak gıbı kahverengı akıntım vardı sadece peceteye sılınce bellı olan hastalandım sandım ama devamı gelmedı daha sonrakı gunler bazen pece ıle sılınce sarımsı bır akıntı ve vajınamda acayıp bır yumusma var bunlar tabı adet belırtılerı de olabılır yada hamıleyım hayırlısı olsun herkes ıcın