Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

arkadaşlar merhaba,
sizlerden mutlaka fikirlerinizi yazmanızı rica ediyorum.. adet günüm kasım 26-27.. fakat belimde çok ağrı var, ama bugun artık dayanılmaz kasıklarım da da ağrı var.. bir hafta öncesinde de erken adet olmam 28 günde bir oluyorum hep.. ağrı kesici hap içeceğim ama ya hamileysem diyorum ne yapmam lazım benim.. sanki göğüs ucumdada koyulaşma var.. yada psikolojik bana öyle geliyor.. ağrılarım için ilaç içsem mi sizce? hamile kalmadan önce böyle ağrı çekiliyor mu acaba

valla canım benim de 24-25 kasım ve aynı şikayetler ben de var. hiç bilmiyorum ne yapmak lazım. bana kalırsa yine de dayanmaya çalış. nolu nolmaz:)

bencede içmesen daha iyi... ama hiç dayanamazsanda parol var hamilelerin kullanabileceği bir ağrı kesici ondan iç...

adetime 8 gün var.4 gün önce 2gün üst üste yumurtalık bölgemde sağ tarafta ara ara 1 kaç dakika süren aşırı ağrı oluştu şimdi ise bel ağısı ve göğüslerde hafif ağrı ve şişme var umarım hamileyimdir..

benim reglime bir hafta var kızlar dün çok kasık ağrım vardı bugün kesildi normal bir akıntım var

arkadaşlar günaydın..
bu sabah kötü bir sürprizle karşılaştım.. regli oldum oysa sat 29 ekimdi.. beklediğim tarih 26-27 kasımdı. günlerimde de hiç şaşma olmazdı.. hala kabullenemiyorum.. neden böyle oldu acaba? Bilgisi olan var mı? Dünde çok ağrım olmuştu.. en önemlisi çok belirtim vardı.. göğüslerim, ağrılarım.. çok canım sıkkın.. benim için bu ayda bitti..

Bende bu ay sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum.İlk denememiz ve çok heycanlıyım.28 inde beklenen günüm.Bakalım ne olacak.Size bildiririm burdan kızlar:)Dualarınızı bekliyorum...

selam arkadaşlar yeni geldik eve bende adet oldum 15 inde hayırlısı bakalım

h.g tosticim.
bende 15 kasımda regl oldum.doktora gideceğim kontrol için bir problem varmı bende diye.eşimde varikosel demişti doktor.bakalım bir muayene daha olalım sonuç ne olcak görelim.çok üzgünüm size tatlı haberler veremedim.inşaallah sizlerden duyarım meleklerinizin haberlerini (=

Kızlar mrh.4.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmuyoruz.eşimde problem yok ben de de yok.ama olmuyodu.2010 ramazan ayında hamile kalmışım ama çok yeni olduğu için düştü.gecikmenin 6.günü adet oldum.30 kasımda adet tarihim.bugün biraz karnımın altı sızladı adet gibi bakalım belki tutar.kilo aldım son zamanlarda şimdi karbonat testini okudum yapıcam:)

Karbonat testi kabarmadı ama bel ağrım var 1 hafta var adetime.ev işi yapıyodum ama artık az yapıyorum dinleniyorum.adetim geciktiği gibi test yapıcam.inşallah allahım isterse hamileyimdir:)

ben hala adet olmadım 15 kasımda olmam gerekiyordu test yapmaya korkuyorum çünkü hep böyle oluyor sonuç hep hüsran 1-2 gün daha bekliycem bakalım sonuç ne olacak

mrb cnm bende 5 aylık evliyim ilk denememizi yaptık biz bu ay gecen ay bıraktım hapı ama umut varmı bilmiorum aralık bası gibi test yapcam hastalanayım bii

Benim reglime 1 hafta var.
bugün eczaneden test aldım reglim geçerse yaparım diye ama
dayanamıyorum
elim gidiyor sürekli
yapıp da hayal kırıklığına uğramak da istemiyorum çünkü belirti adına hiçbir şey yok

umarım yapmamışsındır testi.. çünk ben yaptım çıkmadı.. bir haftam vardı ve adet oldum zaten.. 1 haftada çıkmıyor hem idrar testi.. bence biraz dah sabretmelisin.. hayırlı haberlerini alırız inşallah

benim de reglime 5 gün kaldı yarın sabah test yapasım var aslında 2 gün daha beklesem çok iyi olacak

yarın sabah yapsam ben doğru olurmu acaba yoksa yanıltıcı mı olur bilemedim boşu boşuna heveslenip sonra üzülmeyeyim

Son düzenleme:
Yapmadım arkadaşlar..
Sonuç beni üzecek gibi görünüyor.
Umudum yok ama hayırlısı..
Bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim.

Yapmadım arkadaşlar..
Sonuç beni üzecek gibi görünüyor.
Umudum yok ama hayırlısı..
Bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim.

hayatım yapcak olursanda sabah idrarı ile yap canım en yüksek hcg sabah oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…