Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba canım hoşgeldin :) adapazarında çok ucuz evler tatlım ya tabi oturdugun yere göre değişirde serdivan tam şehir merkezinde pahalıdır kiralar gerçi nerden gidiosun sakaryaya istanbuldanımı :)
merhaba canım hoşgeldin :) adapazarında çok ucuz evler tatlım ya tabi oturdugun yere göre değişirde serdivan tam şehir merkezinde pahalıdır kiralar gerçi nerden gidiosun sakaryaya istanbuldanımı :)
İstanbuldan geldim bir yıldır burada çalışıyorum eşim de buraya gelecek.Sakaryada nereden ne alınır hangi kuaföre gidilir hep size sormak istediğim sorular var:) Bu arada serdivanda ev kiraları 800-900tl
İstanbuldan geldim bir yıldır burada çalışıyorum eşim de buraya gelecek.Sakaryada nereden ne alınır hangi kuaföre gidilir hep size sormak istediğim sorular var:) Bu arada serdivanda ev kiraları 800-900tl
bende henüz sakaryalı değilim nişanlım orda oturuyo ewlenincede orda yaşıcaz istanbuldan gelicem bende henüz bende pek bilmiyorum oraları gidip gelerek öğreniyorum işte :) istanbulu bile geçmiş kiralar maş. ya:44: