• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adapazarı-Sakarya Gelinlerii buyrun :)

Merhaba ben de 9 Ağustos'ta Sakarya'da evleniyorum.Serdivanda oturacağız inşallah ama şimdiden ev kiraları çok pahalı

merhaba canım hoşgeldin :) adapazarında çok ucuz evler tatlım ya tabi oturdugun yere göre değişirde serdivan tam şehir merkezinde pahalıdır kiralar gerçi nerden gidiosun sakaryaya istanbuldanımı :)

merhaba canım hoşgeldin :) adapazarında çok ucuz evler tatlım ya tabi oturdugun yere göre değişirde serdivan tam şehir merkezinde pahalıdır kiralar gerçi nerden gidiosun sakaryaya istanbuldanımı :)

İstanbuldan geldim bir yıldır burada çalışıyorum eşim de buraya gelecek.Sakaryada nereden ne alınır hangi kuaföre gidilir hep size sormak istediğim sorular var:) Bu arada serdivanda ev kiraları 800-900tl :(

İstanbuldan geldim bir yıldır burada çalışıyorum eşim de buraya gelecek.Sakaryada nereden ne alınır hangi kuaföre gidilir hep size sormak istediğim sorular var:) Bu arada serdivanda ev kiraları 800-900tl :(

bende henüz sakaryalı değilim nişanlım orda oturuyo ewlenincede orda yaşıcaz istanbuldan gelicem bende henüz bende pek bilmiyorum oraları gidip gelerek öğreniyorum işte :) istanbulu bile geçmiş kiralar maş. ya:44:

Merhabaa ben de 23 mayis sakarya geliniyim :)

Back