- Konu Sahibi yeldaserdar
orası yeni yapılmış galiba da çok güzel die duydumgönlünüze göre olur inşallah herşey
![]()
sağol canım inş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası yeni yapılmış galiba da çok güzel die duydumgönlünüze göre olur inşallah herşey
![]()
hem sakaryalıyım, hem bir sakaryalıya gelin gidecem, hem de sakaryada yaşayacagımherkese merhabalarr
![]()
bende hem sakaryalıyım hem sakaryalı biriyle evlendim hem de sakarya da yaşıyorum
hepinizin hayırlı olsun kızlar güzel telaşlar
bende hem sakaryalıyım hem sakaryalı biriyle evlendim hem de sakarya da yaşıyorum
hepinizin hayırlı olsun kızlar güzel telaşlar
bende varım sakarya geliniyim sayılırı :) ama istanbula evleneceğim:) az kaldı ama günler geçmiyor sanki :)
sakaryayamı gelin gidiceksin canım :) çok az kalmış senin ya senin 1 aycık nası heyecan wardır şimdi :)![]()
sakaryada doğdum yaşıyorum istanbula gelin gideceğim allahın izniyle:) bir aydan fazla var gecmıyor canım vakit
pendik e :) bende korkuyorum istanbuldan ama sevdik birkere :)bende istanbulda doğdum büyüdüm sakaryaya gelin gideceğim canım. istanbul gibi kalabalık bi şehirden küçük sakin bi şehire gidecğim için mutluyum ben acıkcası :) istanbulun neresine geliyosun canım
pendik e :) bende korkuyorum istanbuldan ama sevdik birkere :)
sakaryayı sevıyorum ama sakin az gürültülü umarım seversin sakaryanın heryerini bilirim ::)
merkezemi gelıyorsun yoksa semtinemi?
aa pendık kurtkoyde dayımlar oturuyo guzel oranın çarşıısıda kadıkoye falanda yakın bol bol gezcek yerler var en azından avrupa yakasından daha sakın bi yer :) otobana yakın evımız canım merkeze uzak sayılır biraz ama sakaryada heryer yakın istanbul gibi ucu bucagı belli değil sorunu yok :)![]()
kesinlikle sakarya hep kısa mesafeler uzerıne kurulu sapancayada yakın hendeğede izmite bile ben seviyorum sakaryayı :)
aman anadolu yakası bana fazla gelirken avrupayı hiç çekemezdim canım allah huzurlu geçimler versin :)
ben de sakaryaya gelin geliyorum buraya okumaya diye geldim kim derdi ki burada ömrümü geçirmeye hazırlanacağım
:)
ay kader arkadaşım benım bende okumaya diye gittim gel görki şuan oraya gelin gitmeye hazırlanıyorum :)
aaa cidden kader arkadaşım sen nerelisin peki :) ne zaman düğün kısmetse?
ben istanbuldayım canım nişanlım sakaryalı evlenincede orda yaşıcaz kısmetse 7 haziranda inş. düğünümüz :) sen nerelisin pekı sizin düğün ne zaman![]()
ben tekirdağlıyım ama şu anda da sakaryadayım ben çalışmaya bile başladım burada :) bizim düğün de 30 temmuzda tekirdağda 3 ağustosta bolu da nişanlım da bolulu ortalarda bir yerlerde buluştuk işte :)
ne okudun sakaryada peki?
aa kayınpedermde bolulularakraba çıkmayalım senle ya
emlak yonetmi okudm cnm 2 yıl çalşmıyorum ama evlenincede çalışırmıym bılemıom
![]()
hahaha :) gerçekten çok ortak yanımız varmış hayırlısı olsun tatlım valla bolu mudurnulular bizimkiler sizinkilerde öyleyse ozaman dicem artık akraba çıkabiliriz diye :))