• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adapazarı-Sakarya Gelinlerii buyrun :)

sakaryada doğdum yaşıyorum istanbula gelin gideceğim allahın izniyle:) bir aydan fazla var gecmıyor canım vakit

bende istanbulda doğdum büyüdüm sakaryaya gelin gideceğim canım:1:. istanbul gibi kalabalık bi şehirden küçük sakin bi şehire gidecğim için mutluyum ben acıkcası :) istanbulun neresine geliyosun canım

bende istanbulda doğdum büyüdüm sakaryaya gelin gideceğim canım:1:. istanbul gibi kalabalık bi şehirden küçük sakin bi şehire gidecğim için mutluyum ben acıkcası :) istanbulun neresine geliyosun canım
pendik e :) bende korkuyorum istanbuldan ama sevdik birkere :)
sakaryayı sevıyorum ama sakin az gürültülü umarım seversin sakaryanın heryerini bilirim ::)
merkezemi gelıyorsun yoksa semtinemi?

pendik e :) bende korkuyorum istanbuldan ama sevdik birkere :)
sakaryayı sevıyorum ama sakin az gürültülü umarım seversin sakaryanın heryerini bilirim ::)
merkezemi gelıyorsun yoksa semtinemi?

aa pendık kurtkoyde dayımlar oturuyo guzel oranın çarşıısıda kadıkoye falanda yakın bol bol gezcek yerler var en azından avrupa yakasından daha sakın bi yer :) otobana yakın evımız canım merkeze uzak sayılır biraz ama sakaryada heryer yakın istanbul gibi ucu bucagı belli değil sorunu yok :):9:

aa pendık kurtkoyde dayımlar oturuyo guzel oranın çarşıısıda kadıkoye falanda yakın bol bol gezcek yerler var en azından avrupa yakasından daha sakın bi yer :) otobana yakın evımız canım merkeze uzak sayılır biraz ama sakaryada heryer yakın istanbul gibi ucu bucagı belli değil sorunu yok :):9:

kesinlikle sakarya hep kısa mesafeler uzerıne kurulu sapancayada yakın hendeğede izmite bile ben seviyorum sakaryayı :)
aman anadolu yakası bana fazla gelirken avrupayı hiç çekemezdim canım allah huzurlu geçimler versin :)

ben de sakaryaya gelin geliyorum buraya okumaya diye geldim kim derdi ki burada ömrümü geçirmeye hazırlanacağım
:)

ben istanbuldayım canım nişanlım sakaryalı evlenincede orda yaşıcaz kısmetse 7 haziranda inş. düğünümüz :) sen nerelisin pekı sizin düğün ne zaman :21:

ben tekirdağlıyım ama şu anda da sakaryadayım ben çalışmaya bile başladım burada :) bizim düğün de 30 temmuzda tekirdağda 3 ağustosta bolu da nişanlım da bolulu ortalarda bir yerlerde buluştuk işte :)
ne okudun sakaryada peki?

ben tekirdağlıyım ama şu anda da sakaryadayım ben çalışmaya bile başladım burada :) bizim düğün de 30 temmuzda tekirdağda 3 ağustosta bolu da nişanlım da bolulu ortalarda bir yerlerde buluştuk işte :)
ne okudun sakaryada peki?

aa kayınpedermde bolulular :D akraba çıkmayalım senle ya :D emlak yonetmi okudm cnm 2 yıl çalşmıyorum ama evlenincede çalışırmıym bılemıom:1:

aa kayınpedermde bolulular :D akraba çıkmayalım senle ya :D emlak yonetmi okudm cnm 2 yıl çalşmıyorum ama evlenincede çalışırmıym bılemıom:1:

hahaha :) gerçekten çok ortak yanımız varmış hayırlısı olsun tatlım valla bolu mudurnulular bizimkiler sizinkilerde öyleyse ozaman dicem artık akraba çıkabiliriz diye :))

Back