Nişan adanında nişanı oldu sonunda..

• Konu Sahibi Konu Sahibi adatuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
A

adatuna

Ziyaretçi
slm kızlar
nişanım oldu nihayet dün..aksilikler birbirini kovaladı.ilk önce saçımı istediğim gibi yapamadı iğrenç ötesi bi model oldu moralim bozuldu yıkatacak vakit yoktu öyle kaldı..sonra kuaför yetiştiremeyince saçı studyoya geç kaldık.1 saat sürcek çekim yarım saatte bitmek zorunda kaldı..bu da yetmedi salona geç gittik 45 dakika kadar..sonra yüzükler takılırken aaaaaa bi baktımm hiç takmadığım taşlı alyansımın taşı düşmüş..tamda yüzükler takıldığı anda gördüm:))) bu kadarda olmaz demeyin olduuu..
ama tüm bunlara rağmen herşey çok güzeldi.
bana akıl veren nasihat eden benimle yorumlarını paylaşan herkese teşekkür ederim
iiki varsınız.sizlerden çok şey öğrendim..
resimlerimiz gelince ekleyeceğim..
tüm gece herkes saçlarımın çok kötü olduğunu söyledi ama hiç takılmadım oda benim nazar boncuğum olsun dedim.:))))
çok mutluyum Allah böyle özel günlerde bi güç veriyor insana çok şükür..
hoşçakalın...

Allah tamamına erdirsin canım..Hep öle derler mutlaka aksilik olurmuş o gün.. Ben yaşamadım tabi bilmiorum :)

yaşadıkların için geçmiş olsun
inşallah düğünde herşey istediğin gibi olur
tebrik ederim
bir ömür boyu mutluluklar

papatya darısı başına ama aksilik olmadan inş.:)
emeru saol canım duan için Allah razı olsun.

Allah tamamına erdirsin darısı ilerde basımıza kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım.olsun herşeye rağmen mutlusun önemli olan o

Allah tamamını erdırsın cnım.

canım hakkaten üst üste gelmiş terslikler.. ama böyle özel günlerde illa ki olur.. gözü olanların gözü çıksın artık tebrik ederim.. darısı başımıza

pediatri amin canım saol inş. benimkinden çok daha iisi olur darısı tez zamanda başına:)
em beni yazdıklarınla hiç yalnız bırakmadın Allah razı olsun saol :)
sumakk canım çok saolllll
on teşekkür ederim darısı en güzeliyle başınıza inş.

adacım önce hayırlı olsun arkasından da geçmiş olsun demek istiyorum,aksilikler illaki geliyor üst üste emin ol yalnız değilsin.ben nişanımdan 1 gün önce yirmilik dişimi çektirmek zorunda kalmıştım,düşün artık halimi.

çikolatagelin ve neyl çok teşekkür ederim.
esraaaaaa
inanamıyorummm o günümü buldu.ben 20 lik dişimi çektirdiğimde 2 hafta kendime gelememiştim..çok zor.gerçekten.ben şükredim halime o zaman dimi tatlım?sanada çok geçmiş olsun
önemli olan o günü berbat etmemek çünkü o kadar uğraşıyorsun koşuşturuyorsun 3 4 saatte bitiveriyor..o kadar aksiliğe rağmen yine nişanım olsun isterdim :))

on resim koyucam inş.studyo resimlerimden koyayım diye bekliyorumda yalnız diğer resimlerdende koyabilirim.hiç resim koymadım bende ona bakıcam şimdi nasıl eklerim diye

resim bekliyorum merakla..
Allah tamamını erdirsin canım,mutluluklar dilerim bir ömür boyu :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…