- Konu Sahibi siderolites
-
canım kraft aldıkbizim kociş biraz hızlıdır da:)) zaten gezecek vakit yoktubaşka da tercih edeceğim ürün yoktu.kkraftı aldıkbizimkinin rengi de aynı.ama gri lila.daha denemedik.ama rahat görünüyor.gayet geniş içi var.bakalım kullanınca belli olacak.
ben bazen gündüzleri odasına alışsın diye yatırıyorum canım.ama geceleri küçük yatağında yatıyor.ara sıra mutfağa felan giderken de ev tipi ana kucağına yatırıyorun.bizim kız her yerde yata yata yatak aramayacak herhalde .dün mesela koltuğun üzerinde yüzüstü yatırdım.bu arada yüz üstü çok rahat uyuyor.sabah bir ara benim yastığın üstünde yattı yüzüstü)).yaza kadar odasına yatmasını istiyorum aslında.inşallah alışır.
kızlar buluşma için benim ev uygun olur gibi.ikinizi de orta noktada buluşturmuş olurum:))hem heryer sıcacık.emzirme alt değiştirme derdinden de kurtuluruz.kafamız rahat uzun uzun otururuz.size de uyarsa.haberleşiriz
kızlar süt sağıp dolaba atıyor musunuz??
merhaba taze anneler.
benim ev kaloriferli canlar.heryer sıcak yani.ben her zaman müsaitim.malum dışarı bu aralar soğuk.ama ilk defa reale gittik dünden.gerçi sadece şöyle bi dolanıp çktık.hiçbir mağazaya uğramadık.sürekli uyanacak korkusu vardı içimde.neyse uyandı bu sefer de emzirmem gerekti mescidi aradık bulamadık ve hemen çıktık.yani dışarı çıkmak bende sadece stres yaptıoradan da kayınvalideme çıktık.kızımın ilk ev gezmesiydi.ama orada da emzirme derdi vardı.oturma odası sıcaktı ve hiç çıkmadık.emzirme zamanları da kayınbabam sürekli çıkmak zorunda kaldı.hiç rahat olamadım.bilmiyorum.napcaz.
ben ilk haftalar süt sağdım.ama bu aralar hiç sağmıyorum.sütünüz ve zamanınız oldukça sağın.sonradan gerek olacak
o zaman sana gelelim sonrada bizlere gelirsinız ne zaman müsait olursan haber ver canım..
bizde optımuma gittik dun nil uyudu ama asırı kalabalıktı puset oldugu için asansör gerekti 40 saat gelsin diye bekledik kabustu bi daha gitmem real paklar benii..
iyi akşamlar kızlar.baktım kimseler girmemiş kaçgündür.
neler yapıyorsunuz.bizim kız bugün inatla uyumadı.sabah altıda kalktı öğleye doğru onbirbuçukta yattı bir saat uyudu.sonra üçte yattı 40dk yattı.en son yedibuçukta yattıttoplasan iki saat bile olmamış.neyseki şimdipes etmmiş durumda.inşallah iyi uyur da biz de rahat ederiz::)) kızlar ne zaman bebişler bize karşılık verecek yav.ara sıra söylediklerime sırıtıyor ama tam bir iletişime geçemedik dahha.üçüncü ayda olacak sanırım.
bu cuma kontrolümüz var.bakalım neler olacak.aynı gün bacak ultrasonu da var.inşallah herşey yolunda gideer.
iyi akşamlar kızlar.baktım kimseler girmemiş kaçgündür.
neler yapıyorsunuz.bizim kız bugün inatla uyumadı.sabah altıda kalktı öğleye doğru onbirbuçukta yattı bir saat uyudu.sonra üçte yattı 40dk yattı.en son yedibuçukta yattıttoplasan iki saat bile olmamış.neyseki şimdipes etmmiş durumda.inşallah iyi uyur da biz de rahat ederiz::)) kızlar ne zaman bebişler bize karşılık verecek yav.ara sıra söylediklerime sırıtıyor ama tam bir iletişime geçemedik dahha.üçüncü ayda olacak sanırım.
bu cuma kontrolümüz var.bakalım neler olacak.aynı gün bacak ultrasonu da var.inşallah herşey yolunda gideer.
ahh canım ben kendimde değilim geçen haftadan beri daha yeni düzeldim çok canım sıkıldı doktorun şüphe etmesine ama düşününce röntgende bile çıkmadı daha neyi kafaya takıyorum diyorum annemlerin senin ve carmenin başını şişirdim ama anca rahatladım:) bu arada doktor sitesi.com diye bir site var ordan sercan akpınarı buldum medlıneda ortopedi prof.u detaylı bir şekilde anlattım durumu cevap yazmış ultrason ve muayenede çıkmadıysa yoktur düşünmeyin rahat olun yazmış:) benim bebiş bize tepki veriyor seninkide buaralar başlar, doktora gidince banada haber ver buarada sercan bey pli asimetrisi kalça çıkığı için kesin bir bulgu değildir her bebekte görülebilir demiş
selam kızlar benim oğluşum yedi aylık olmak üzere. aşırı bir iletişim içindeyiz ama biberon tutma ve beslenme problemimiz var. bütün gün neredeyse aç bir şekilde beni bekliyor ne yapacağımı bilmiyorum.
herkese meraba topiği daha yeni gördüm bende adanadayım kızım 24 ağustosda medline da dünyaya geldi.. suan 7 ay 1 haftalığız çalışıyorum ama işe başlayınca zaman içinde emmeyi bıraktı malesef yaklaşık 1,5 aydır anne sütü işi bitti
benimde en büyük korkum o emmeyi bırakması , inatla emzirmeyi düşünüyorum işten biraz fedakarlık edicem geç gidip erken gelicem bakalım ne yapıcak benim kuzu umarım bırakmaz emmeyi daha çok küçük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?