- Konu Sahibi siderolites
canım kraft aldıkbizim kociş biraz hızlıdır da:)) zaten gezecek vakit yoktubaşka da tercih edeceğim ürün yoktu.kkraftı aldıkbizimkinin rengi de aynı.ama gri lila.daha denemedik.ama rahat görünüyor.gayet geniş içi var.bakalım kullanınca belli olacak.
güle gule eskitsin bebeğimm..
ben bazen gündüzleri odasına alışsın diye yatırıyorum canım.ama geceleri küçük yatağında yatıyor.ara sıra mutfağa felan giderken de ev tipi ana kucağına yatırıyorun.bizim kız her yerde yata yata yatak aramayacak herhalde .dün mesela koltuğun üzerinde yüzüstü yatırdım.bu arada yüz üstü çok rahat uyuyor.sabah bir ara benim yastığın üstünde yattı yüzüstü)).yaza kadar odasına yatmasını istiyorum aslında.inşallah alışır.
senin evin heryeri aynı sıcaklıkta galiba gezdiğinize göre:))
kızlar buluşma için benim ev uygun olur gibi.ikinizi de orta noktada buluşturmuş olurum:))hem heryer sıcacık.emzirme alt değiştirme derdinden de kurtuluruz.kafamız rahat uzun uzun otururuz.size de uyarsa.haberleşiriz
hımm evet heryer aynı ısıdaymışş:)) ev daha uygun dışarıdan sanki havalar serin gidiyorr size uyarsa bana ev daha mantıklı gibi geldi banada gelebilirsiniz nasıl dersenizz ...