- Konu Sahibi siderolites
-
bir de unutmuşum siz de kan verdiniz mi.hemşire kanına bakalım sayım düşükse kan hapı kullan dedi.gayet ilgili çok memnn kaldım
merak etme canım bie de aynı durumdayız.arasıra bakıp hemen çıkıyoruz.ben de ilk başta nurse harveysi kullandım hiç işe yaramadı.metsile başladık.maşallah çok iyi geldisen de semih beye söyle onu al.ben söyledim tamam ver dedi.yine senin iyiymiş akşam ağlıyor.bizimki ilk başta gece 3 te başlayıp sabah 10da bitiyordu.metsildensonra da sabahları huysuzlanır oldu.ama normal bunlar.geçer inşallah:))
geçmiş olsun canım.gözleri iyileşir inşallah.
maşallah kuzuya iyi büyümüş.biz de bugün tam bir ayı doldurduk.sabah aşı vurulduk.minik kuşum bir feryadıbastı ama hemen sustu.hemşire herşeyine baktı.çok gaz var annesi masaj yap dedibaya bir masaj yaptı.bizim kız da 53 cm 4030gr olmuş çok şükür.
yok biz kan vermedik topuktan mı aldılar sağlık ocağında mı aldılar hastanede mi? ben deniz hanıma kan grubuna bakıcakmısınız dedim deniz hanımda kan grubu için damardan alınması gerek ben çok gerekmedikçe damar yolu ile kan alınması taraftarı değilim dedi zaten gerekir ise kan grubu hemen belirlenir dedi. sağlık ocağında da sormadılar banada rota virüsü için 2. ay dedi aslında sana söyleyen çok mantıklı söylemiş karma aşı olucak 2. ayda birde rota ağır gelir mi gelir yani ben önce deniz hanıma kontrole gideceğim artık o ne derse sonra sağlık ocağına gideceğim.
maşallah senin kide bayağı tombiş olmuş valla iyi besliyorsun kuzuyu:) maşallah nazar değmesin. ay benim kine dün bi ağlama geldi metsilde susturamadı sıkıntıdan mı anlamadık şimdi iyi gece zor uyandırıp emzirdim benimkide bazen normal insan gibi bıraksan 8 saat uyuyacak saatlerce ağlamanın ardına çok derin uyuyor. buarada bende artık rezene içmeye başladım ilk başlarda burnumu kapatıp içiyordum kokusu başımı döndürüyordu şimdi alıştım inşallah faydası olur ipeğede 1 çay kaşığı verdim bir sorun olmaa dimi?
rezene çok kötü yaaaaaaa:))) elma yağı alın aktardan ayak altlarına sürün sanırım işe yarıyor.:))
k vit ne kadara yaptırdınız??
rota virüs aşısına banada 2.ay dedile sorayım bende 3.ay olsun çok mantıklı..
bizim kırkımız cuma günü çıkyıro 15-20 gün sonra bi buluşma ayarlayalım kızlar...
bebişim kanı ben verdiiiiiiiim:)) doğumdan sonra kan kaybediyoruz ya eğer düşükse kan ilacı kullan dedi.ama ben daha sonucu almaya bile gidemedim:)) allahtan çok yakınım sağlık ocağına:)) bir ara gider bakarım napim. sen de gittiğinde bi sor bakim aşı zamanını.ben sağlık ocağında yaptır derim.çünkü biz ikinci k vitamini için inanki bir saatten fazla acilde bekledik.düşün oranın halini.hasta dolu.kalabalık.kızım ağlaya ağlaya mahvoldu.bir k vitamini alt kattan bir saatte gelmedi.hast. yaptırıcaksan inşallah acilde yaptırmaazsın
allahallah ya ben niye seviyorum ki:)) bana güzel geliyor.gerçi ben bir çok bitki çayını içerim.elma yağını denemedim.sen bir kaç gün düzenli kullan bakim.iyi gelirse biz de deneriz.ama benim kız baya bi rahatladı.artık gaz çıkarırken ağlamıyor.sağlık ocağındaki hemşire masaj gösterdi onunda çok faydası var.bir çıkıyor ki zort zort:)).sırt üstü yatırıyorsun ayaklarını ilk önce düz uzatıyorsun sonra büküp karnına bastırıyorsun bu şekilde çıkarıyor gazları.ama bastırıyorsun öyle yumşak yumşak olmuyor.
k vitaminie para vermedik.acilde yaptırdık.tavsiyem sakın acilde yaptırma.perişan oluyorsun
hadi bakalım bizimde salı günü çıkıyor kırkımız.evet artık buluşma zamanı geliyor.bebişleri sıralayıp fotolayalım.
eveetttt buluşalııım buluşalıımm :))
biz bebek arabası almaya karar verdik.dün biraz acelece bakındık ama benim içime sinen olmadı.her yerde kraft var.benim de gezecek vakit yoksanırım onun travelini alacaz gibi.siz naptınız
carmen sen almıştın kullnmaya başladın mı memnunmusun,
siderolites sen naptın bakıyordun aldın mı bir şeye karar verin mi.
artık dışarı çıkma vakti yaklaşıyor.mecbur bir araba lazım.kızımla market pazar park demeden gezecez::::))))))))))))))
dün biraz çıktık daa kendime geldim.ama daha kesmedi.biraz daha gezseydim iyiydi neyse.
biz bebek arabası almaya karar verdik.dün biraz acelece bakındık ama benim içime sinen olmadı.her yerde kraft var.benim de gezecek vakit yoksanırım onun travelini alacaz gibi.siz naptınız
carmen sen almıştın kullnmaya başladın mı memnunmusun,
siderolites sen naptın bakıyordun aldın mı bir şeye karar verin mi.
artık dışarı çıkma vakti yaklaşıyor.mecbur bir araba lazım.kızımla market pazar park demeden gezecez::::))))))))))))))
dün biraz çıktık daa kendime geldim.ama daha kesmedi.biraz daha gezseydim iyiydi neyse.
kızlar evde mi buluşalım dışarı mı çıkalım martın son haftası iyi bence haftaiçi benim için de çok uygun pastabahçesine gidebilirz dışarda buluşacaksak haberleşelim havanın sıcak olduğu bir gün ayarlarız.
kızlar siz bebekleri odalarında yatırmaya başladınız mı? ya ben pusette yatırdım baya yanımda gezdiriyordum evin içnde nereye gitsem odasına maddi manevi o kadar uğraştık aylarca yok yatağı yok perdesi:) ama kuzucuğumu ne zaman yatağına yatırsam zırlıyorr tesadüf mü acaba anlıyormu benim yanında olmadığını çünkü odaya yatırıp çıkıyorum öyle pusette ki gibi saatlerce uyumuyor.annemlerde kalınca da park yatakta yatırıcam ona da alışır mı acaba?
Eki Görüntüle 649392 Eki Görüntüle 649393
bunlar canım oto koltuğumun rengi siyah değil çok kir,toz gösterebilir..
kızlar siz bebekleri odalarında yatırmaya başladınız mı? ya ben pusette yatırdım baya yanımda gezdiriyordum evin içnde nereye gitsem odasına maddi manevi o kadar uğraştık aylarca yok yatağı yok perdesi:) ama kuzucuğumu ne zaman yatağına yatırsam zırlıyorr tesadüf mü acaba anlıyormu benim yanında olmadığını çünkü odaya yatırıp çıkıyorum öyle pusette ki gibi saatlerce uyumuyor.annemlerde kalınca da park yatakta yatırıcam ona da alışır mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?