Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Amin inşallah... doktor çok araştırınca kafa karışıyor kişiye göre doktor değişiyor kimisine göre çok iyi doktor kimine göre kötü oluyor biraz şans işi galiba

Canım doktoruna istediğin zaman ulaşamayacaksan ona güven duymuyorsan o merkezde hiç yaptırma ayrıca merkezin embriyoğunun iyi olmasına dikkat et
2 tane donmuş embriyom var onları orada yaptırıcam mecburen eğer yine sonuç alamazsam başka bi doktor araştırıcam... profesör doktor diye gittim

Arkadaşlar merhabalar. bugün tüp bebek doktorumuza karar verdik. medline da Feza BURAK. Doktor hakkında bilgisi olan var mı ya da onda tedavi gören. tşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba. biz dün eşimle medline da feza beye gittik. en az 40 dakika konuştu, anlattı, bizi dinledi. ilgili bir doktor. tüp bebekten önce 1 defaya mahsus aşılama yaptırmaya karar verdik. ekim adetimle. rabbim hpimizin yüzünü güldürür inşallah. sevgiler..

Ben aşılamayla ikiz hamile kaldım inşallah darısı sana

amin çok teşekkür ederim. darısı bana inşallah. doğumun oldu mu peki rabbim yavrularını sana bağışlasın.
Hayır cnm 30. Hafta dayım hatta aşılamayı yapanlar bile ikiz olmasına şaşırdı uzun süredir kimsenin ki tutmamış hiç ümit yoktu hemşire defalarca tembih etti ümitlenme diye rabbim ol derse olur kimse ne olacağını bilemez buradan bütün arkadaşlara sesleniyorum lütfen ümitsiz olmayın doğru doktoru bulun Allah'a teslim olun

inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız. doğal yolla, aşılamayla, tüp bebekle.. her ne yöntemle olursa olsun verecek olan ALLAH.. çok şükür bunun bilincinde olunca üzüntümüz uzun sürmüyor olumsuzluklar karşısında. siz kime yaptırmıştınız aşılamayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…