• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canım henüz başlamadım. Bıraz daha zaman verdım kendime. Doktor konusunda kararsızım. İbrahim bey mi basket tayfun bey ya da esra hanım mı. 5 defa yaptırınca artık doktor konusunda emin olmak ıstıyorım
Hayırlısı olsun canım bnmde negatif sonuç

Yok canim ben daha hic bi test yaptirmadim. Sadece baskent tahmini konustu. Ama sormayida unutdum bende reynaud sendromu var ( kanda dolasim bozuklugu) 3 yasindaki cocuk damarlarina sahibim. Vucutda akis olmayinca pihtilasmayi etkilermi bilemiyorum. Valla bugun bu cocuga yine cok kafa yordum. =) bak ne dicem sana hani sizin morfoloji % 1 di ya bugunki gorusmede doktor %4 un ustunu iyi die yorumlariz ancak %1 morfolojiyle bile normal gebelik var. Tartismali bi konu bu dedi. Yanii morfoloji cokta onemli degil dedi aklinda olsun gecenlerde kafana takilmisti die hatirliyorum.
derino derino canım merhaba
bende reyon fenomeni olduğumu bugün tesadüfen doktordan öğrendim. Tabii yıllardır vardı bu bende ama hiç önemsememiştim. Yazın daha iyiyim ama kışın çok rahatsız edici. En çok merak ettiğim bu rahatsızlık gebeliğe engelmi? Senin çocuğu varmı? Ben yaklaşık 2 yıldır deniyorum ve bunu öğrenince acaba bu yüzden mi olmuyor diye düşünmeye başladım. Yardımcı olurmusun lütfen.

Ben 20 Aralıkda transferim oldu beklemediğim 30 Aralık test tarihim..
2014 basladık baskent kısla da Dr Erhan hocaydı benım icın cok onemlı rahim filmım cekıldı benım esimin tahlillerınde sıkıntı vardı.. Ilk tup bebek tedavım den 10yada 12 embriyom donduruldu ve ilk transfer sonrası hamileydım ama benım kan pıhtılaşması ıvın ılac kullanmam gerekırdi 8haftalık kalbi durdu bebegımın sonra 1tanede dondurulmuş embriyo transferim oldu oda kımsayal sonuclandı ucuncu transferim gıne dondurulmuş embriyo ile oldu ve hamıleydım 2015de oglum oldu... Sımdı de 2015de dondurulmuş embriyom ile bır kardes istedik ıyi kalite ve orta kalitede embriyo transferim oldu ıns guzel sonuclar alırım ve bu surecde tüm isteyenlere Allahim nasip etsın.. 🙏🤲🤲🤲🤗

Ben 4 düşük sonrası çok ama çok araştırarak ve gerek hastane gerek doktor hakkında olumlu,olumsuz yorumlar okusam da Kışla Başkent'te Tayfun Çok hocama gittim. Hiçbir şeyi atlamadan gayet güzel ilgilendi. Amh düşük ama çok şükür 1 embriyo ile kızımı kucağıma aldım:)

Ben 4 düşük sonrası çok ama çok araştırarak ve gerek hastane gerek doktor hakkında olumlu,olumsuz yorumlar okusam da Kışla Başkent'te Tayfun Çok hocama gittim. Hiçbir şeyi atlamadan gayet güzel ilgilendi. Amh düşük ama çok şükür 1 embriyo ile kızımı kucağıma aldım

Merhaba arkadaslar ben uzun zamandır sayfaya bakamadım nasilsiniz ben 2016 da hamile kaldım 4 yaşında bir oğlum var simdi dondurulmuş embriyo transferi oldum orta kalite dedi tayfun hocam perşembe günü test yaptiracagim yarinda adet günüm hayırlısıyla bakacagiz sizler nasılsınız nasıl ilerliyor süreciniz

Ben 20 Aralıkda transferim oldu beklemediğim 30 Aralık test tarihim..
2014 basladık baskent kısla da Dr Erhan hocaydı benım icın cok onemlı rahim filmım cekıldı benım esimin tahlillerınde sıkıntı vardı.. Ilk tup bebek tedavım den 10yada 12 embriyom donduruldu ve ilk transfer sonrası hamileydım ama benım kan pıhtılaşması ıvın ılac kullanmam gerekırdi 8haftalık kalbi durdu bebegımın sonra 1tanede dondurulmuş embriyo transferim oldu oda kımsayal sonuclandı ucuncu transferim gıne dondurulmuş embriyo ile oldu ve hamıleydım 2015de oglum oldu... Sımdı de 2015de dondurulmuş embriyom ile bır kardes istedik ıyi kalite ve orta kalitede embriyo transferim oldu ıns guzel sonuclar alırım ve bu surecde tüm isteyenlere Allahim nasip etsın.. 🙏🤲🤲🤲🤗
Merhaba siz ne zaman transfer yaptırdınız ve sonucu ne çıktı bende dondurulmuş yaptirdim insallah pozitif sonuçlar aliriz

Merhaba arkadaslar ben uzun zamandır sayfaya bakamadım nasilsiniz ben 2016 da hamile kaldım 4 yaşında bir oğlum var simdi dondurulmuş embriyo transferi oldum orta kalite dedi tayfun hocam perşembe günü test yaptiracagim yarinda adet günüm hayırlısıyla bakacagiz sizler nasılsınız nasıl ilerliyor süreciniz
Ben eskiden bu sayfada sizleri hep okuyup umutlanmıştım. Tayfun hocamı da bu sayfa sayesinde buldum ve çok şükür kızım 3 aylık oldu bile. Inşallah oğlunuza kardeş hemen gelir sağlıcakla 😊

Ben eskiden bu sayfada sizleri hep okuyup umutlanmıştım. Tayfun hocamı da bu sayfa sayesinde buldum ve çok şükür kızım 3 aylık oldu bile. Inşallah oğlunuza kardeş hemen gelir sağlıcakla 😊
Merhaba tayfun hoca alanında mükemmel gercekten insallah bu embriyo tutunmuştur perşembe test tarihim sizede hayirli olsun Allah saglikla büyütsün inşallah

Merhaba siz ne zaman transfer yaptırdınız ve sonucu ne çıktı bende dondurulmuş yaptirdim insallah pozitif sonuçlar aliriz
Merhabalar benim 20 Aralıkda transferım olmusdu ama malasef benım olumsuz oldu ınsallah sız guzel haberler almıssınızdır.. Ben tekrardan denıyecem allahım nasıp eder inşallah...

Back