• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ahh! Keşke bulabılseler. Histeroskopi yapıldı temiz. Kromozom testleri temiz. Kan pıhtılasma temiz. Her ay düzenli adet olurum. Sorun ne anlamıyoruz ki. Embrıyolarımız 5. Güne kadar gidiyor. 10 dan fazla olgun yumurta toplanıyor.
Neden dıye üzülüyorum ama ne yapalım. Allaha sıgındık. Ol derse olur.
derdi veren allah dermanı da verir ben de çok uğraştım pes etme bol bol dua et dermanı aramaya devam et unutma kader gayrete tabi

Arkadasları merhaba balcalı da İbrahim bey varmıs bana birisi önerdi. Kendisinde tedavi olan var mı ad soyad tam bilgi verebilecek birisi var mı acaba. Bulamadım ınternetten

Merhabalar 5 tüp denemem var. 1 düşük gerisi negatif olan. Başkente tayfun beyi öneriyorlar. Kendisine tedavi olan var mi.
Başkent hastanesinde esra Bulgan a gittim ben eşimin sigortası yaramadığı için tüp bebek tedavisine baslamadan ara verdik daha 1 kere oda kontrol amaçlı gittim ama çok memnun kalmıştım diğerlerini bilmiyorum

Selam kızlar heyecanla umutla tüm yorumlarınızı okudum Rabbim hepimize anneligi tattırır insaallah🙏Ben 5 yıllık evliyim üç tane düsügüm var bebeklerim 8 haftalıkken kalp atımları duruyor iki yıldır balcalıya gidiyorum klomen asılama hepsi yapıldı ve negatif sırada tüp bebek var yorumlardan sonra Baskent esra hanıma karar kıldım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
Esra hanıma tüp bebek yaptirdinmi canım

Arkadaşlar merhaba. ben de adana da yaşıyorum. kasım ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz erkek infertilitesinden. morfoloji ve ileri hız sıfır malesef. önerebileceğiniz doktorlar var mı. buna çok ihtiyacım var.

İbrahim ferhat ürünsak balcalıdaymıs. Gıtmeyı dusunuyorum bu doktor hakkında bilgisi olan var mı

peki ne için memnun kalmadı arkadaşınız. ilgi alaka mı yoktu, ya da bilgi anlamında mı mennun kalmadı acaba
Rahimde basıklık var demiş ameliyat yaptı bi kaç ay sonra tekrar gitmiş rahimde bişey var ne olduğunu anlamamış kist demiş tavırları arkadaşımı tedirgin etmiş tekrar rahim filmi istemiş uyutarak yapılması gerekiyor demiş... arkadaşım başka hastaneye gitmiş doktor demiş kist var önemli birşey değil demiş basıllıkta hala duruyor demiş bide yapışıklık mı be çıkmış gitti doktor demiş 19 senedir gittiğin hiç bi doktor ameliyat dememiş bu doktor neden ameliyat yapmış bi düşün bakalım falan demiş 😏 ben kendim gitmedim ama duyumlarım bu yönde... ben Esra hanıma gittim

Rahimde basıklık var demiş ameliyat yaptı bi kaç ay sonra tekrar gitmiş rahimde bişey var ne olduğunu anlamamış kist demiş tavırları arkadaşımı tedirgin etmiş tekrar rahim filmi istemiş uyutarak yapılması gerekiyor demiş... arkadaşım başka hastaneye gitmiş doktor demiş kist var önemli birşey değil demiş basıllıkta hala duruyor demiş bide yapışıklık mı be çıkmış gitti doktor demiş 19 senedir gittiğin hiç bi doktor ameliyat dememiş bu doktor neden ameliyat yapmış bi düşün bakalım falan demiş 😏 ben kendim gitmedim ama duyumlarım bu yönde... ben Esra hanıma gittim
arkadaşınıza şifalar diliyorum. başka doktora gitmesi iyi olmuş. kötü bir tecrübe yaşamış malesef. kafam o kadar çok karışıkki. önce acıbademde volkan noyan hocaya gidelim diyordum. ondan da olumsuz yorumlar aldım. genelde para tutağı falan gibi. bir de gidenlerin yorumlarına bakınca yumurta dondurma işlemi fazla olmuyor galiba onlarda.
sonra medlineda nursel hanım var. onu bi düşüneyim dedim. allak bullak oldum. eşim bugün tekrar test verdi medlineda. yarın çıkar sonucu. sizin de inşallah allah gönlünüzdekini nasip etsin.

Back