- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #9.181
evet ayrılmışBulent bey baskent'ten ayrildi sanirim. Dun yuruyus yaparken ozel muayenehanesinin tabelasini gordum ziyapasa'da. Ben de baskentte Erhan beyi oneririm. Benim doktorumdu. Cok memnun kaldim kendisinden.
derdi veren allah dermanı da verir ben de çok uğraştım pes etme bol bol dua et dermanı aramaya devam et unutma kader gayrete tabiAhh! Keşke bulabılseler. Histeroskopi yapıldı temiz. Kromozom testleri temiz. Kan pıhtılasma temiz. Her ay düzenli adet olurum. Sorun ne anlamıyoruz ki. Embrıyolarımız 5. Güne kadar gidiyor. 10 dan fazla olgun yumurta toplanıyor.
Neden dıye üzülüyorum ama ne yapalım. Allaha sıgındık. Ol derse olur.
Başkent hastanesinde esra Bulgan a gittim ben eşimin sigortası yaramadığı için tüp bebek tedavisine baslamadan ara verdik daha 1 kere oda kontrol amaçlı gittim ama çok memnun kalmıştım diğerlerini bilmiyorumMerhabalar 5 tüp denemem var. 1 düşük gerisi negatif olan. Başkente tayfun beyi öneriyorlar. Kendisine tedavi olan var mi.
Tüp bebek yaptirdinmi canım tuttu muMerhaba arkadaşlar. Ben de Başkent'te tedavi olmayı düşünüyorum. Erkek üzerinden hangi durumlarda rapor veriliyor, bilgisi olan var mı?
Esra hanıma tüp bebek yaptirdinmi canımSelam kızlar heyecanla umutla tüm yorumlarınızı okudum Rabbim hepimize anneligi tattırır insaallahBen 5 yıllık evliyim üç tane düsügüm var bebeklerim 8 haftalıkken kalp atımları duruyor iki yıldır balcalıya gidiyorum klomen asılama hepsi yapıldı ve negatif sırada tüp bebek var yorumlardan sonra Baskent esra hanıma karar kıldım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
Esra hanıma geçen ay tüp bebek yaptırdım benEsra hanıma tüp bebek yaptirdinmi canım
TuttumuEsra hanıma geçen ay tüp bebek yaptırdım ben
Hayır kimyasal gebelik oldu donmuş 2 yumurtam var onları yaptırıcam inşallah olmazsa doktorumu değiştiricemTuttumu
Canım tüp bebek için polip vardı alınması gerekiyordu ilk aşama olarak. Histeroskopi oldum, aynı ay doğal yolla gebelik oluştuTüp bebek yaptirdinmi canım tuttu mu
Başkent hastanesi tayfun çok beyArkadaşlar merhaba. ben de adana da yaşıyorum. kasım ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz erkek infertilitesinden. morfoloji ve ileri hız sıfır malesef. önerebileceğiniz doktorlar var mı. buna çok ihtiyacım var.
Arkadaşım tayfun bey den hiç memnun değilBaşkent hastanesi tayfun çok bey
çok teşekkür derim. netten bi araştırayım.Başkent hastanesi tayfun çok bey
Arkadaşım tayfun bey den hiç memnun değil
[/QUOTpeki ne için memnun kalmadı arkadaşınız. ilgi alaka mı yoktu, ya da bilgi anlamında mı mennun kalmadı acaba
peki ne için memnun kalmadı arkadaşınız. ilgi alaka mı yoktu, ya da bilgi anlamında mı mennun kalmadı acabaArkadaşım tayfun bey den hiç memnun değil
Rahimde basıklık var demiş ameliyat yaptı bi kaç ay sonra tekrar gitmiş rahimde bişey var ne olduğunu anlamamış kist demiş tavırları arkadaşımı tedirgin etmiş tekrar rahim filmi istemiş uyutarak yapılması gerekiyor demiş... arkadaşım başka hastaneye gitmiş doktor demiş kist var önemli birşey değil demiş basıllıkta hala duruyor demiş bide yapışıklık mı be çıkmış gitti doktor demiş 19 senedir gittiğin hiç bi doktor ameliyat dememiş bu doktor neden ameliyat yapmış bi düşün bakalım falan demişpeki ne için memnun kalmadı arkadaşınız. ilgi alaka mı yoktu, ya da bilgi anlamında mı mennun kalmadı acaba
arkadaşınıza şifalar diliyorum. başka doktora gitmesi iyi olmuş. kötü bir tecrübe yaşamış malesef. kafam o kadar çok karışıkki. önce acıbademde volkan noyan hocaya gidelim diyordum. ondan da olumsuz yorumlar aldım. genelde para tutağı falan gibi. bir de gidenlerin yorumlarına bakınca yumurta dondurma işlemi fazla olmuyor galiba onlarda.Rahimde basıklık var demiş ameliyat yaptı bi kaç ay sonra tekrar gitmiş rahimde bişey var ne olduğunu anlamamış kist demiş tavırları arkadaşımı tedirgin etmiş tekrar rahim filmi istemiş uyutarak yapılması gerekiyor demiş... arkadaşım başka hastaneye gitmiş doktor demiş kist var önemli birşey değil demiş basıllıkta hala duruyor demiş bide yapışıklık mı be çıkmış gitti doktor demiş 19 senedir gittiğin hiç bi doktor ameliyat dememiş bu doktor neden ameliyat yapmış bi düşün bakalım falan demişben kendim gitmedim ama duyumlarım bu yönde... ben Esra hanıma gittim
çok teşekkürler. balcalı çok kalabalık oluyor mu acaba. hiç gitmedim tüp bebek bölümüne.İbrahim ferhat ürünsak balcalıdaymıs. Gıtmeyı dusunuyorum bu doktor hakkında bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?