- Konu Sahibi gulsahhh01
- #9.161
-EarthLing-@Nonamexxx merhaba bende hakan kalayciya gitmeyi düşünüyorum sızın takibinizi kendisimi yapıyor. Memnun musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-EarthLing-@Nonamexxx merhaba bende hakan kalayciya gitmeyi düşünüyorum sızın takibinizi kendisimi yapıyor. Memnun musunuz
Doktorum kendisine danisiyordu zaten. Organ taramasini Hakan bey yapti. Kendi doktorum dogum iznine ayriliyor, bundan sonra Hakan beyle devam edecegim.
HayırMerhaba arkadaslar 3. Denemem 4 haziran 2018 oldu .2 adet 5. Gun blast transfer edildi .
12 haziranda dayanamayip kanda test yaptirdik 305 cikti
2. gun 478
3.gun 870 civariydi .
Dun (18 haziran) tekrar yaptirdik 5200 cikti.haftaya carsamba kese ve kalp atisini duymaya gidecegiz insallah hersey yolundadir.rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah.size tek tavsiyem transfer sonrasi kendinizi dinlemeyin belirti aramayin.bende hic bir belirti olmadi halada yok kendinizi bosuna strese sokmayin .evet beklemek zor fakat cikin yuruyus yapin ,hava sicak derseniz avm gezin 4 5 gun yavas adimlarla yuruyun .
Selam canım nerde yaptırdın hangi hastanedeYaptirdim canim sonucu bekliyorum negatif bir durumda nasil bir tedavi uygulaniyor onu merak ediyorum
Jayir derken ??
Gec oldu biraz ama kesinlikle tavsiye ederim.3 uz gebeydim ve hayatimda bu kadar pozitif bir insan gormedim.dogumumda cok basarili gecti .hatta 3 uz anasinin selami var dersen8z beni tanirOnu sorusturdum. Ablam da cok memnun kalmis ama su anda cok yogunmus ve hastalarla cok ilgilenemiyormus. Hakan Kalayci onerdiler. Bilginiz var mi acaba?
Esra hanim 10 numara benim 3.cu denemede oldu cok sukur .yaabilecegimiz herseyi yapiyorum suanda dedi ve 3 uzlerim olduBende yüreğir başkent hastanesi esra hanım ın ismini duydum ama nasıl bilmiyorum bu ayın randevuları dolmuş bu doktora giden bilgisi falan olan varsa lütfen yazsin 2 kere aşılama yaptık tutmadı tüp bebeğe karar verdik
Bi arkadaşım onda tedavi olmuş kızı 3 4 yaşında... ben Esra hanıma tedavi oldum negatif oldu değiştirmek istiyorumMerhabalar 5 tüp denemem var. 1 düşük gerisi negatif olan. Başkente tayfun beyi öneriyorlar. Kendisine tedavi olan var mi.
ben tüp bebek yapmadım ama bülent haydardedeoğluna ameliyat oldum sonra senin br sorunun kalmadı diye bana aşılama ya da tüp yapmadı kendiliğinden çocupun olur dedi ama ben yaşım geçtiği için dinlemedim başka yeede aşılama yaptırdım şimd ikiz hamileyim ama bülent hoca çok iyi bir dr 5 tüp denemen tutmamış belki bilmediğin sana söylemedkleri bir sorunun var bence mutlaka bülent hocaya görün kesinlikle senin sorununu çözerMerhabalar 5 tüp denemem var. 1 düşük gerisi negatif olan. Başkente tayfun beyi öneriyorlar. Kendisine tedavi olan var mi.
Bulent bey baskent'ten ayrildi sanirim. Dun yuruyus yaparken ozel muayenehanesinin tabelasini gordum ziyapasa'da. Ben de baskentte Erhan beyi oneririm. Benim doktorumdu. Cok memnun kaldim kendisinden.ben tüp bebek yapmadım ama bülent haydardedeoğluna ameliyat oldum sonra senin br sorunun kalmadı diye bana aşılama ya da tüp yapmadı kendiliğinden çocupun olur dedi ama ben yaşım geçtiği için dinlemedim başka yeede aşılama yaptırdım şimd ikiz hamileyim ama bülent hoca çok iyi bir dr 5 tüp denemen tutmamış belki bilmediğin sana söylemedkleri bir sorunun var bence mutlaka bülent hocaya görün kesinlikle senin sorununu çözer
Ahh! Keşke bulabılseler. Histeroskopi yapıldı temiz. Kromozom testleri temiz. Kan pıhtılasma temiz. Her ay düzenli adet olurum. Sorun ne anlamıyoruz ki. Embrıyolarımız 5. Güne kadar gidiyor. 10 dan fazla olgun yumurta toplanıyor.ben tüp bebek yapmadım ama bülent haydardedeoğluna ameliyat oldum sonra senin br sorunun kalmadı diye bana aşılama ya da tüp yapmadı kendiliğinden çocupun olur dedi ama ben yaşım geçtiği için dinlemedim başka yeede aşılama yaptırdım şimd ikiz hamileyim ama bülent hoca çok iyi bir dr 5 tüp denemen tutmamış belki bilmediğin sana söylemedkleri bir sorunun var bence mutlaka bülent hocaya görün kesinlikle senin sorununu çözer
Az önce bi başlık gördüm bi jel kullanımıyla ilgili biraz araştırdım faydalı birşeye benziyor hiç bir sorun yok denilen kişilerde işe yarıyormuş bi deneyin derim bişey kaybetmezsinizAhh! Keşke bulabılseler. Histeroskopi yapıldı temiz. Kromozom testleri temiz. Kan pıhtılasma temiz. Her ay düzenli adet olurum. Sorun ne anlamıyoruz ki. Embrıyolarımız 5. Güne kadar gidiyor. 10 dan fazla olgun yumurta toplanıyor.
Neden dıye üzülüyorum ama ne yapalım. Allaha sıgındık. Ol derse olur.
Kullandım canım kullandım. Yapmadığım ne kaldı ki...Az önce bi başlık gördüm bi jel kullanımıyla ilgili biraz araştırdım faydalı birşeye benziyor hiç bir sorun yok denilen kişilerde işe yarıyormuş bi deneyin derim bişey kaybetmezsiniz
ALLAH nasip etmeyince olmuyor... Bülent beye bende gittim onunla devam etmek istiyordum ama ben gideceğim zaman bir ay izinli demişlerdi... şimdi donmuş 2 embriyom için doktor değiştirmek istesem sorun olurmu acaba diye düşünüyorumKullandım canım kullandım. Yapmadığım ne kaldı ki...
Bülent beyi arastırdım. Klinik açmış. Kendisiyle görüş onun yapması daha ıyı olur bence.ALLAH nasip etmeyince olmuyor... Bülent beye bende gittim onunla devam etmek istiyordum ama ben gideceğim zaman bir ay izinli demişlerdi... şimdi donmuş 2 embriyom için doktor değiştirmek istesem sorun olurmu acaba diye düşünüyorum