- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #9.221
Ben Mersin üniversitesinde faik Gürkan yazıcı hocaya yaptırdım çok titiz bir doktorinşallah sağsalim kucağınıza alırsınız. doğal yolla, aşılamayla, tüp bebekle.. her ne yöntemle olursa olsun verecek olan ALLAH.. çok şükür bunun bilincinde olunca üzüntümüz uzun sürmüyor olumsuzluklar karşısında. siz kime yaptırmıştınız aşılamayı.
umarım dondurulmuş embriyoların sana tutunur. hayırlı haberler ver bizlereİnşallah 2 tane donmuş embriyom var ☺
İnşallah denediğim zaman mutlaka yazarımumarım dondurulmuş embriyoların sana tutunur. hayırlı haberler ver bizlere
Merhaba canim bende tup bebek dusunuyprum ve balcalida dusunuyrum ne yaptin gprustun mu doktorla felan bilgilendirrmisin beniİbrahim ferhat ürünsak balcalıdaymıs. Gıtmeyı dusunuyorum bu doktor hakkında bilgisi olan var mı
bende esra hanimin hastasiydim cok sukur rabbime kizimi aldim kucagima iyi doktordurarkadaşlar merhaba yarın yumurta yerleştirme işlemi olacak adana başkentte esra hanıma yaptırıyorm çok korkuyrm esra hanımda yaptıran var mı dha önce
İLK SEFERDE TUTTU MU BEN YARN GEBELİK TESTİ YAPACAMbende esra hanimin hastasiydim cok sukur rabbime kizimi aldim kucagima iyi doktordur
bende yumurta rezervi azdi onun icin ilkseferde tutmadi zor hastalardandimİLK SEFERDE TUTTU MU BEN YARN GEBELİK TESTİ YAPACAM
insallah hayirli haberi paylasirsiniz :)bende yumurta rezervi azdi onun icin ilkseferde tutmadi zor hastalardandim
rabbim evladını size bağışlasın inşallah. ne güzel moral oldunuz bize. ben de bugün doktora gidicem, adetimin 3. günü. aşılama için. ilk aşılamam olacak. tutacağını pek zannetmiyorum eşimin değerleri kötü çünkü. ama ümit dünyası.. eğer tutmazsa 1 ay ara verip tüp bebek yaptıracağız biz de. dualarınızda bana da yer verin lütfen..arkadaşlar iyi günler aranızda bir çok sıkıntı çeken var..Umut etmeyi bırakmayın diye yazıyorum..benim amh ım 0.3 dü.Tüp bebek için bile çok zor denilmişti ancak elde edebildiğimiz tek sağlıklı yumurtayla hamile kaldım. Oğlum şimdi 14 aylık..Ben Adana başkent hastanesine giderken durumumun bu şekilde olduğunu tahmin bile etmemiştim öğrendiğimde şok oldum bu konularda bilgim hiç yoktu..ümidinizi hiç yitirmeyin.. Erhan ŞİMŞEK doktorum du çok ilgili ve anlatımı çok tatmin ediciydi.kesinlikle tavsiye derim
Merhaba bende balcalı da tedavi görüyorum ignelere basladim.. elimden geldigince yardimci olabilirim sorularinzaMerhaba canim bende tup bebek dusunuyprum ve balcalida dusunuyrum ne yaptin gprustun mu doktorla felan bilgilendirrmisin beni
Merhaba randevuyu nasıl aldınız acaba hangi doktorda tedavi görüyorsunuz. Ne kadara yaptırıyorsunuz. Asistanlar mı yoksa doktorun kendısı mı bu süreçte ılgılenıyorMerhaba bende balcalı da tedavi görüyorum ignelere basladim.. elimden geldigince yardimci olabilirim sorularinza
Ilaclar harıc herhangi bir ucreet vermiyoruz Dı mjSabah erkenden gitmen gerekiyo cunku kalabalik oluyo baya doktorumuz ibrahim hoca ama her zaman goremiyosun asistan doktorlarla ilerliyor ama her konuda ona danışıliyo suan iğneler deyim ben gonalf kullanıyorum oda 1 tanesi 430 raporla yariya dusucek
Ne yaptin canim basladinmi tedaviyeIlaclar harıc herhangi bir ucreet vermiyoruz Dı mj
Canım henüz başlamadım. Bıraz daha zaman verdım kendime. Doktor konusunda kararsızım. İbrahim bey mi basket tayfun bey ya da esra hanım mı. 5 defa yaptırınca artık doktor konusunda emin olmak ıstıyorımNe yaptin canim basladinmi tedaviye
Canım henüz başlamadım. Bıraz daha zaman verdım kendime. Doktor konusunda kararsızım. İbrahim bey mi basket tayfun bey ya da esra hanım mı. 5 defa yaptırınca artık doktor konusunda emin olmak ıstıyorımNe yaptin canim basladinmi tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?