• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız. doğal yolla, aşılamayla, tüp bebekle.. her ne yöntemle olursa olsun verecek olan ALLAH.. çok şükür bunun bilincinde olunca üzüntümüz uzun sürmüyor olumsuzluklar karşısında. siz kime yaptırmıştınız aşılamayı.
Ben Mersin üniversitesinde faik Gürkan yazıcı hocaya yaptırdım çok titiz bir doktor

Aynı şeyi düşünüyorum.. yeni çıktığımız bu yolda doktoru 5 dakika falan görebilmek can sıkcı. Tayfun beye çok güvenerek gittim bir o kadar güvenmeyerek bırakıyorum. Bizi direkt tüp bebeğe yönlendirmeye çalışıyor ama beni reglin ilk günü dışında hiç çağırmadı bile. Sorunu tespit etmeden tüp bebek yapmaya çalışıyorlar. Tamam yoğun olabilirler o zaman hasta kabul etmesinler..

arkadaşlar iyi günler aranızda bir çok sıkıntı çeken var..Umut etmeyi bırakmayın diye yazıyorum..benim amh ım 0.3 dü.Tüp bebek için bile çok zor denilmişti ancak elde edebildiğimiz tek sağlıklı yumurtayla hamile kaldım. Oğlum şimdi 14 aylık..Ben Adana başkent hastanesine giderken durumumun bu şekilde olduğunu tahmin bile etmemiştim öğrendiğimde şok oldum bu konularda bilgim hiç yoktu..ümidinizi hiç yitirmeyin.. Erhan ŞİMŞEK doktorum du çok ilgili ve anlatımı çok tatmin ediciydi.kesinlikle tavsiye derim

arkadaşlar iyi günler aranızda bir çok sıkıntı çeken var..Umut etmeyi bırakmayın diye yazıyorum..benim amh ım 0.3 dü.Tüp bebek için bile çok zor denilmişti ancak elde edebildiğimiz tek sağlıklı yumurtayla hamile kaldım. Oğlum şimdi 14 aylık..Ben Adana başkent hastanesine giderken durumumun bu şekilde olduğunu tahmin bile etmemiştim öğrendiğimde şok oldum bu konularda bilgim hiç yoktu..ümidinizi hiç yitirmeyin.. Erhan ŞİMŞEK doktorum du çok ilgili ve anlatımı çok tatmin ediciydi.kesinlikle tavsiye derim
rabbim evladını size bağışlasın inşallah. ne güzel moral oldunuz bize. ben de bugün doktora gidicem, adetimin 3. günü. aşılama için. ilk aşılamam olacak. tutacağını pek zannetmiyorum eşimin değerleri kötü çünkü. ama ümit dünyası.. eğer tutmazsa 1 ay ara verip tüp bebek yaptıracağız biz de. dualarınızda bana da yer verin lütfen..

Merhaba canim bende tup bebek dusunuyprum ve balcalida dusunuyrum ne yaptin gprustun mu doktorla felan bilgilendirrmisin beni
Merhaba bende balcalı da tedavi görüyorum ignelere basladim.. elimden geldigince yardimci olabilirim sorularinza

Merhaba bende balcalı da tedavi görüyorum ignelere basladim.. elimden geldigince yardimci olabilirim sorularinza
Merhaba randevuyu nasıl aldınız acaba hangi doktorda tedavi görüyorsunuz. Ne kadara yaptırıyorsunuz. Asistanlar mı yoksa doktorun kendısı mı bu süreçte ılgılenıyor
Kusura bakmayın biraz fazla soru sordum ama ben arıyorum cevap vermiyorlar.

Sabah erkenden gitmen gerekiyo cunku kalabalik oluyo baya doktorumuz ibrahim hoca ama her zaman goremiyosun asistan doktorlarla ilerliyor ama her konuda ona danışıliyo suan iğneler deyim ben gonalf kullanıyorum oda 1 tanesi 430 raporla yariya dusucek

Sabah erkenden gitmen gerekiyo cunku kalabalik oluyo baya doktorumuz ibrahim hoca ama her zaman goremiyosun asistan doktorlarla ilerliyor ama her konuda ona danışıliyo suan iğneler deyim ben gonalf kullanıyorum oda 1 tanesi 430 raporla yariya dusucek
Ilaclar harıc herhangi bir ucreet vermiyoruz Dı mj

Henüz belli değil canim gidip geldikce öğreniyorum pazartesi kontrolum var 5 gun ignemi vurulcam bugun

Ne yaptin canim basladinmi tedaviye
Canım henüz başlamadım. Bıraz daha zaman verdım kendime. Doktor konusunda kararsızım. İbrahim bey mi basket tayfun bey ya da esra hanım mı. 5 defa yaptırınca artık doktor konusunda emin olmak ıstıyorım

Back