abdullah yağmur her türlü iyidir adam istanbulda meşhur
çırakları oralarda da açmış.
neyse efendim bu haftasonu 2 adana düğününe gittim. sonuç... biri açık havaydı tüm gün üniversitede falan çekim yapıp gezmişler nikaha oturduğunda kızın saçlar cadıdan azcık inikti
o yüzden saç makyajı çok takmamaya karar verdim. saç yapımız yok beni rahat bırak ben bozulucam tel tel olucam diyorsa pek yapacak bi şey yok :s
ama tabii ben saçımı sıkı toplatıp üstüne tamamen çıtçıt tarzı bi şey sardırmak istiyorum o daha sağlam olur sanırım. neyse şunu söylemek istiyorum açık havadaki hayatımda gördüğüm en güzel düğündü kimsenin gözü saç makyaj görmüyor belki ben daha fazla makyajımla uğraşıp gitmişimdir o düğüne
zaten hafif loş falan o yüzden şöyle bir şeye karar verdim nişanda ağır bir göz makyajı düğünde ise daha aydınlık bir yüz istiyorum. mesela doğal tonlarda bir göz ama eyeliner daha kalın dudak daha belirgin gibi.
ayrıca hepimizin aklında olması gereken bir şey mutlaka önceden bir çanta hazırlayın gelin arabanızda bulundurdun. havlu, peçete, babet, yedek kıyafet çamaşır, makyaj temizleyici... gecenin nerede son bulacağı belli olmaz
mesela 2 düğün yapan bazı yerlerde kız evinin düğününden sonra gençlerin ve gelin damadın sabaha kadar oturup sohbet etme gibi adetleri var... bütün gece duvakla oturmak istemezsiniz :) kendi evinize bile geçecek olsanız eviniz yeni hazırlandığı için ihtiyacınız olabilecek her şeyin yanınızda olduğunda emin olun.
kuaföre giderken gelinliği orada giyecek olsanız bile gömlek giyinin rahat etmek için şık bir terlik giyebilirsiniz ojeleriniz bulaşmaz böylece :) parfüm, roll-on vs.. yanınızda bulundurun ve gelin çantanızda ruj, kalem, pudra, allık gibi makyaj tazeleyebileceğiniz ürünler bulundurun, zira kendi çantamdan allık fırçası çıkarsa hiç şaşırmiyciiim
zaten bohça gibi o altın çantalarından nefret ediyorum
bence ona bir şey koymak çok saçma zaten takılar takılınca ailenin bir büyüğü onlara sağlam bir şekilde el koyuyor
o çanta yerine kullanılabilir bir çanta daha mantıklı :)
çok konuştum susarım öperim