• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Adana'da gelinbaşı ve porselen makyaj için iyi bi kuaför arıyoruum :)

ekrem yeşil de güzel, kendi düğünümde oraya gitmiştim... saç & makyaj & manikür & pedikür & kaş 300 lira ödedik, abdullah yağmur da abimin düğününde gelinbaşı için 250 ödendi, kına kayserideydi 2 gün öncesinde o nedenle kaş & manikür & pedikür halledilmişti 50 lira indiler önce onlar da 300 demişti önce... ama abdullah yağmurun bahsettiğim şubesini beğeniyorum, yanınızda kapalı birileri de olacaksa türban toplayan eleman da getirtiyorlar diğer şubelerinden... Turgut Bey var orada, benim saçımı ve gelinimizin saçını o toplamıştı, gerçekten güzel yapıyor...

çok tşk ediyorum bu ayrıntılı bilgiler için :) bu arada özelden cvp atamadm size,mesaj kutunuz doluymuş..görüşmek üzere..

abdullah yağmur her türlü iyidir adam istanbulda meşhur :D çırakları oralarda da açmış.
neyse efendim bu haftasonu 2 adana düğününe gittim. sonuç... biri açık havaydı tüm gün üniversitede falan çekim yapıp gezmişler nikaha oturduğunda kızın saçlar cadıdan azcık inikti :D o yüzden saç makyajı çok takmamaya karar verdim. saç yapımız yok beni rahat bırak ben bozulucam tel tel olucam diyorsa pek yapacak bi şey yok :s
ama tabii ben saçımı sıkı toplatıp üstüne tamamen çıtçıt tarzı bi şey sardırmak istiyorum o daha sağlam olur sanırım. neyse şunu söylemek istiyorum açık havadaki hayatımda gördüğüm en güzel düğündü kimsenin gözü saç makyaj görmüyor belki ben daha fazla makyajımla uğraşıp gitmişimdir o düğüne :D zaten hafif loş falan o yüzden şöyle bir şeye karar verdim nişanda ağır bir göz makyajı düğünde ise daha aydınlık bir yüz istiyorum. mesela doğal tonlarda bir göz ama eyeliner daha kalın dudak daha belirgin gibi.
ayrıca hepimizin aklında olması gereken bir şey mutlaka önceden bir çanta hazırlayın gelin arabanızda bulundurdun. havlu, peçete, babet, yedek kıyafet çamaşır, makyaj temizleyici... gecenin nerede son bulacağı belli olmaz :D mesela 2 düğün yapan bazı yerlerde kız evinin düğününden sonra gençlerin ve gelin damadın sabaha kadar oturup sohbet etme gibi adetleri var... bütün gece duvakla oturmak istemezsiniz :) kendi evinize bile geçecek olsanız eviniz yeni hazırlandığı için ihtiyacınız olabilecek her şeyin yanınızda olduğunda emin olun.
kuaföre giderken gelinliği orada giyecek olsanız bile gömlek giyinin rahat etmek için şık bir terlik giyebilirsiniz ojeleriniz bulaşmaz böylece :) parfüm, roll-on vs.. yanınızda bulundurun ve gelin çantanızda ruj, kalem, pudra, allık gibi makyaj tazeleyebileceğiniz ürünler bulundurun, zira kendi çantamdan allık fırçası çıkarsa hiç şaşırmiyciiim :D zaten bohça gibi o altın çantalarından nefret ediyorum :D bence ona bir şey koymak çok saçma zaten takılar takılınca ailenin bir büyüğü onlara sağlam bir şekilde el koyuyor :D o çanta yerine kullanılabilir bir çanta daha mantıklı :)
çok konuştum susarım öperim :31:

tatlımm benim çok haklısın bu önemli &çok faydalı hatırlatmalar için çoook teşekkr ettim,inş. saç makyaj ve bilimum ayrıntılar yolunda gider ve çok güzel gelinler oluruuuz :))))

Selam cnm ben de adanada gelin başı yapacak yer arıyordum konuyu açtığın çok iyi olmuş saağol:1:
Ama şöyle bi durum var ben kapalıyım erkek çalışandan ziyade bayan çalışan arıyorum:26:
Makyaj ayrı saçım kınada açık olacak ve de düğün için de eşarbı bağlayacak bi usta kuaför bulmam lazım:25:
Anlayacağın işim zor dur bakalım elbet Allah yardım eder:34:

Selam cnm ben de adanada gelin başı yapacak yer arıyordum konuyu açtığın çok iyi olmuş saağol:1:
Ama şöyle bi durum var ben kapalıyım erkek çalışandan ziyade bayan çalışan arıyorum:26:
Makyaj ayrı saçım kınada açık olacak ve de düğün için de eşarbı bağlayacak bi usta kuaför bulmam lazım:25:
Anlayacağın işim zor dur bakalım elbet Allah yardım eder:34:

canım inşallah bu konuyu okuyanlardan senin için de kuaför önerisinde bulunacaklar olur :) hem özen hem de şans isteyen zor işler yau inş.herşey hepimiz için güzel olur :)Allah hepimize yardım etsin hemşerimm:))

kızlar bu forumu okudum çok alternatif yazmışlar
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-318969.html
uğur mumcu daki abdullah yağmura karar verdim. bir komşum oraya sürekli gidiyor bana da hep tavsiye ediyordu yarın gidip saçlarımı da kestireceğim söz ve düğün için de görüşürüm. biz hala icraata geçemediğim için saçtı makyajdı pek umursamıyorum şu sıra ama okul bitti bari bu işlerle uğraşayım :s
sizce bu yaz eylül gibi düğün yapmak için çok mu az zamanım var? :43: ortada hiçbi şey yok daha... sevgilimin ailesinin yakın zamanda gelmesini bekliyoruz :s artık tanışma faslından geçtim gelsin istesinler modundayım :s söz süresi sizce çok mu kısa olur? ben bu soruyu burda daha önce de sordum sanırım :D olsun siz beni bi daha avutun :)

kızlar bu forumu okudum çok alternatif yazmışlar
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-318969.html
uğur mumcu daki abdullah yağmura karar verdim. bir komşum oraya sürekli gidiyor bana da hep tavsiye ediyordu yarın gidip saçlarımı da kestireceğim söz ve düğün için de görüşürüm. biz hala icraata geçemediğim için saçtı makyajdı pek umursamıyorum şu sıra ama okul bitti bari bu işlerle uğraşayım :s
sizce bu yaz eylül gibi düğün yapmak için çok mu az zamanım var? :43: ortada hiçbi şey yok daha... sevgilimin ailesinin yakın zamanda gelmesini bekliyoruz :s artık tanışma faslından geçtim gelsin istesinler modundayım :s söz süresi sizce çok mu kısa olur? ben bu soruyu burda daha önce de sordum sanırım :D olsun siz beni bi daha avutun :)

canıım link tavsiyen için saol,baktım ii oldu :))bu yaz eylül için niye az zaman olsun canım ya ben de kısmetse 20 agstos ta düğün yapıom ve bnm de ortada hiç bi hazırlığım yok :( ve hala hazırlığa baslama imkanım bile yok :( bende kendimi çok kasmıştım yetişmez falan diye ama napalım yetiştirmeye calışcaz,hersey olacağına varır,Allahın iznyle..inş. hersey güzel olur,hepimz için:))

canıım link tavsiyen için saol,baktım ii oldu :))bu yaz eylül için niye az zaman olsun canım ya ben de kısmetse 20 agstos ta düğün yapıom ve bnm de ortada hiç bi hazırlığım yok :( ve hala hazırlığa baslama imkanım bile yok :( bende kendimi çok kasmıştım yetişmez falan diye ama napalım yetiştirmeye calışcaz,hersey olacağına varır,Allahın iznyle..inş. hersey güzel olur,hepimz için:))

canım Abdullah Yağmur Özal şubesiyle görüştüm Abdullah Bey'in eşi makyajı yapıyor porselen tavsiye etti bana gayet doğal uyguladıklarını söyledi. Hakan bey de numarasını verdi isteyen olursa özelden yollarım. Her şey dahil gelin paketi bu yıl 400 lira denildi bu fiyat kişiye özel ihtiyaçla değişebilir tabii.. Standart pakette cilt bakımı, manikür, pedikür, makyaj, bir saç provası, tüm vücut ağda ya da cilde lifting etkisi veren maske uygulaması sanırım bunun tam detayını hatırlamıyorum. Abdullah Yağmur'a ilk defa gittim sanki çok pahalıymış gibi bir tabuydu benim için.. Ama normal günlük ihtiyaçlar için fiyatlar uygun ayrıca vücut peelingine kadar pek çok başka uygulama da yapıldığını öğrendim... Görüştüğüm başka bir yer ise bin lira dedi ama orası bir güzellik salonuydu aynı zamanda kuaförü var. Vücut bakımı biraz daha fazla eklemişler ama bana biraz fazla geldi :s Çünkü daha önce thermal battaniye, vücut peelingi tuz uygulamaları falan gibi şeyler yaptırdım çok geçici bir rahatlama hissi olduğunu çok da bir işe yarayacağını düşünmüyorum.. Düğün stresinin arasında o rahatlama kaybolup gider :) Bu sebeple Abdullah Yağmur'la anlaşıp çok canım isterse de güzellik salonumda masaja gitmeyi düşünüyorum...
Blog sahibi mughetto dış mekan çekimlerini kuaför provası günü yaptırmıştı bana pek tavsiye edilmedi bu çünkü provada makyaj yapılmıyormuş klasik bir makyaj yaptırıp çektirme fotoğraflarını dedi. Bunu şu an pek bilemiyorum. Ama fikir olarak size sunmak istedim... Mesela kına gecesinde saç provası da profesyonel makyaj da yaptırıp o gün fotoğraflarınızı çektirip sonra duvağı çıkarıp kınaya gidebilirsiniz :)) Böylece düğün gününde zaman kazanılmış olur. Böyle yapmayacaksanız bile mutlaka öğlen kuaförden çıkmış olun fotoğraflarınızı çektirin. akşamın sekizinde hala Trip'te yemek yiyen gelinlik kızlar görmek istemiyoruz :31:
Bu mesajın aynısıyla bir Adana gelinleri konusu başlatayım diyorum, bakalım forumda var mıymış...

canım Abdullah Yağmur Özal şubesiyle görüştüm Abdullah Bey'in eşi makyajı yapıyor porselen tavsiye etti bana gayet doğal uyguladıklarını söyledi. Hakan bey de numarasını verdi isteyen olursa özelden yollarım. Her şey dahil gelin paketi bu yıl 400 lira denildi bu fiyat kişiye özel ihtiyaçla değişebilir tabii.. Standart pakette cilt bakımı, manikür, pedikür, makyaj, bir saç provası, tüm vücut ağda ya da cilde lifting etkisi veren maske uygulaması sanırım bunun tam detayını hatırlamıyorum. Abdullah Yağmur'a ilk defa gittim sanki çok pahalıymış gibi bir tabuydu benim için.. Ama normal günlük ihtiyaçlar için fiyatlar uygun ayrıca vücut peelingine kadar pek çok başka uygulama da yapıldığını öğrendim... Görüştüğüm başka bir yer ise bin lira dedi ama orası bir güzellik salonuydu aynı zamanda kuaförü var. Vücut bakımı biraz daha fazla eklemişler ama bana biraz fazla geldi :s Çünkü daha önce thermal battaniye, vücut peelingi tuz uygulamaları falan gibi şeyler yaptırdım çok geçici bir rahatlama hissi olduğunu çok da bir işe yarayacağını düşünmüyorum.. Düğün stresinin arasında o rahatlama kaybolup gider :) Bu sebeple Abdullah Yağmur'la anlaşıp çok canım isterse de güzellik salonumda masaja gitmeyi düşünüyorum...
Blog sahibi mughetto dış mekan çekimlerini kuaför provası günü yaptırmıştı bana pek tavsiye edilmedi bu çünkü provada makyaj yapılmıyormuş klasik bir makyaj yaptırıp çektirme fotoğraflarını dedi. Bunu şu an pek bilemiyorum. Ama fikir olarak size sunmak istedim... Mesela kına gecesinde saç provası da profesyonel makyaj da yaptırıp o gün fotoğraflarınızı çektirip sonra duvağı çıkarıp kınaya gidebilirsiniz :)) Böylece düğün gününde zaman kazanılmış olur. Böyle yapmayacaksanız bile mutlaka öğlen kuaförden çıkmış olun fotoğraflarınızı çektirin. akşamın sekizinde hala Trip'te yemek yiyen gelinlik kızlar görmek istemiyoruz :31:
Bu mesajın aynısıyla bir Adana gelinleri konusu başlatayım diyorum, bakalım forumda var mıymış...

harikasın canım,bilgiler okuyanlar için çook faydalı olmuş :)))sağol,kolaylıklar diliyorum :)

adanalı gelinlerrr süpersiniz benimde merak ettiğim bir çok soruya cevap bulabildim tumacım iyiki açmışsın bu başlığı. heryerde abdullah yağmuru duyuyorum adanaya gider gitmez uğrayacam nasıl bir yermiş bu kuaför fakat ben kapalıyım inşallah banada yardımcı olurlar:)...

abdullah yağmurla anlaşan oldu mu aranızda? ben turgut özaldakiyle konuştum da emin değilim hala serkan bey nişan saçımı da taramıştı memnun kalmıştım tam istediğim saçı yapmıştı bilmediğim yere gidip risk almak da istemiyorum. turgut özal abdullah yağmur için ne diyorsunuz kızlar?

abdullah yağmurla anlaşan oldu mu aranızda? ben turgut özaldakiyle konuştum da emin değilim hala serkan bey nişan saçımı da taramıştı memnun kalmıştım tam istediğim saçı yapmıştı bilmediğim yere gidip risk almak da istemiyorum. turgut özal abdullah yağmur için ne diyorsunuz kızlar?

canım ben olsam tecrube edip memnun kaldığım yere gderdim,naçizane fikrimdir :) zaten prova da istersin riske atmamak lazım.inşallah gönlündeki gbi bi gelinbaşı yaptırrsın tatlım :)kolay gelsim

canım ben olsam tecrube edip memnun kaldığım yere gderdim,naçizane fikrimdir :) zaten prova da istersin riske atmamak lazım.inşallah gönlündeki gbi bi gelinbaşı yaptırrsın tatlım :)kolay gelsim

anlaştım turgut özal abdullah yağmurla artık hayırlısı olsun ne diyeyim pişman olmam inşallah

kızlar nereye yazacağımı bulamadım buraya yazayım dedim, düğünden önce bir hamam ve masaj sefası istiyorum. nereye gitsem adana'da hiç gitmedim daha önce böyle yerlere. seyhan oteli'nin hilton'un falan vardır kesin ama daha uyguna iyi yerler vardır belki diye size de sorayım dedim.

bosnali otel var mesela orda var mıdır acaba hamam ve masaj bir arayıp sorayım diyorum, bu tarz butik yerlerde daha uygun olur hem de temizdir diye düşünüyorum. fikirlerinize açığım şimdiden teşekkürler :))

Back