Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canııım çook sağol ya çok teşekkür ediyorum,fikirleşip yardımlaşmak çok iyi oluyo böyle zamanlarda valla haber etmene çok sevinirim sen düğünü hangi tarihte düşünüosun?bu arada sözün de düğünün de şimdiden hayırlı ugurlu olsun tatlımm :)))
teşekkürler :) mayıs sonu haziran başı söz, ağustos sonu eylül başı da düğün düşünüoruz çok mu yakın? :s
Yok canım, benim eşim de öğretmen, benim babam polis... )))
Ben de size ısındım doğrusu... )) Facebook'dan görüşebiliriz isterseniz...
alın size bi ortak nokta daha :) ikimiz de öğretmen çiftleriz,benm de kayınbabam polis,facebooktan görüşelim tabi çok sevinirim :)) özelden mesaj atabileceğim zaman (yani mesaj sayım 100e ulaşır ulaşmaz) özelden msj atarm size :)
vallahi ben kuaförüme çok güvenirim ve ben kuaförüme düğünümde bana porselen makyaj yapalım mı diye sordum oda sakın ha buralara orjinal ilaçları olmadığı için diğeri çok kötü oluyor dedi yüzüne yazık dedi bilmem artıkın.....
evet sonradan bende bi kaç yerde dediklerinize benzer şeyler duydum,okudm ve düşünüyorum ama akmayacak bi makyaj olması için ne yamak gerekirki sonuçta düğün 20 ağustosta adananın sıcağında olcak vallla terden akıp gider o makyaj bin kere (( ne yapcam hiç bilmiorum ama uyarıınız için teşekkürler.
bir arkadaşımın düğünü 2008 de ağustos ayında olmuştu makyajına da bir şey olmadı, hiç bozulmadı, iyi yapılan makyaja bir şey olmaz... zaten kuaför serin olur, araba da klimalıysa sorun çıkmaz, polis evi de polis lokali de klimalı zaten, abimin düğünü 19 hazirandaydı, sıcaktı hava kimsenin makyajı bozulmadı... çok stres yapmayın bu konuda, eminim çok güzel bir gelin olacaksınız... ))
makyaj sabitleyici sprey yoksa bildiğimiz saç spreyini uzaktan yüze sıkıyorlar. genel olarak da makyaj bazı, far bazı, transparan pudra, ruj altına pudra gibi uygulamalar yapılırsa makyaj daha kalıcı olur. adana şartlarında pek olmaz ama olduğu kadar :s
klimalı kuaför ve araba şart! düğün salonu da ferah olmalı çok sıkış tepiş burdakiler :s
Üsteik abimin düğünü gündüzdü, saat 1 deydi, kuaföre sabah 7 buçukta gidilmişti, ben bile makyajımı gece temizlemiştim, temizleyene kadar da bozulmamıştı, üstelik düğünden sonra göl kenarındaki bir kafeteryaya ardından da yemek yemeğe gittiğimiz halde, her iki mekanda açık hava idi...
woow bunlara ragmen bozulmayan bi makyaj harika ya nerde yapılmıştı acaba yada o tür bi makyaj bende yaptırabilr miyimki :? bişi daha aklıma takıldı netten baktım da polisevinin kuaföründe gelinbası fiyatı çok makul göründü bana , acaba saç-makyaj ı güzel yapabilirler mi aklıma takıldı da :??
bende adanalıyım düğünümde ısrarlara dayanamayıp porselen makyaj yaptırdım ama hiç beğenmedim.
kınada normal makyajdı herkes çok beğenmişti çünkü daha doğal duruyor.
porselen makyajda +100 tl fark alacakları için bin defa ısrar etti kuaför kız o yüzden yaptırdım.
yaptıracağın yerde daha önce yaptırmış kişilerin fotoğraflarına bak ondan sonra karar ver tatlım.
ben kuaförün adını unuttum ama adresini tarif edeyim: atatürk caddesindeki kavşak varya,tam köşede mavi bi apartman var ordaki kuaför canım.
canım, abdullah yağmur'un güzelyalı iftaiyesinin ordaki şubesinde yapıldı, ben kardeşimin düğünü ve kınasında da oraya gittim... polisevi kuaförünü ise hiç bilmiyorum, önce bir dene riske girme ama çok da iyi olacağını sanmıyorum...
bu arada netteki fiyatlara aldanma, ben maniküre gitmiştim bir kaç sene evvel, dışarı ile aynı çıktı fiyatı... fiyatını da tam öğren bence canım...
bende adanalıyım düğünümde ısrarlara dayanamayıp porselen makyaj yaptırdım ama hiç beğenmedim.
kınada normal makyajdı herkes çok beğenmişti çünkü daha doğal duruyor.
porselen makyajda +100 tl fark alacakları için bin defa ısrar etti kuaför kız o yüzden yaptırdım.
yaptıracağın yerde daha önce yaptırmış kişilerin fotoğraflarına bak ondan sonra karar ver tatlım.
ben kuaförün adını unuttum ama adresini tarif edeyim: atatürk caddesindeki kavşak varya,tam köşede mavi bi apartman var ordaki kuaför canım.
aaaa ben fiat farkının bu kadar olcagını tahmın etmemiştim.ya bu konuyu iyiki danışmışım ve iyiki sizler gibi yardımsever insanlar fikir paylaşımında bulunup beni uyarıyorlar :)) çünkü bana da şimdiden bilen-bilmeyen herkes porselen makyaj yaptır da akmasın diyo,o yüzden bu uyarı iyi oldu benm için ,çok teşekkürler. :)
hmmm anladıım abdullah yağmur aklımdaki seçeneklerin arasında şuan.,polisevi kuaförü konusunda da bunu öğrendiğim çok iyi oldu çoook teşekkür ediyorum :)