Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
porselen makyaj nasıl oluyor ilk defa duydum :)
Ben de benzer bi konu açmıştım . Ne yaptın bulabildin mi kuaför??
Uğur Mumcu bulvarındaki Ekrem Yeşil ve son olarak kardeşimin düğün ve kınasında kendim gittiğim Güzelyalı itfaiyesinin yakınındaki Abdullah Yağmur'u önerebilirim...
Abimin düğününde gelin başı Abdullah Yağmur'da yapıldı, porselen makyaj yapıyorlar (gelinbaşı 250 lira ödedik biz abimin düğününde), kardeşimin düğününde ise gelinimiz mersinde hazırlandı (baba evi orada olunca gelin alma vs için orada hazırlanmak istedi)... Porselen makyaja çok takılma bence, benim makyajım normaldi kardeşimin ve abimin düğününde hiç de bozulmadı saatlerce... İstersen bir gün saçını makyajını yaptır orada (saç & makyaj 40 tl), mekanı ve işlerini görmüş olursun... Sonrada nişanlınla yemeğe gidersin... )))
porselen makyajın ajantajları oldugu kadar dezavantajlarıda var ama profesyönel olmayan bırı yaptıgında resımlerde cok yapmacık duruyor ve cok abartıya kactıgında öğğ denecek hale gelıyor gelınler
prova yaptırma şansın olacak mı? ben söz ve düğün için bu hafta bir kaç yerle görüşücem sana bilgi veririm..
süleyman demireldeki trim slim güzellik merkezine gidiyorum oranın kuaförüyle ve uğur mumcu'ya girerken de bi abdullah yağmur varmış orayla görüşeceğim.
saçlarım döküldüğü için çıt çıt falan tarzı bir şey kullanılmasını istiyorum makyaj da benim için önemli elleriyle direk suratına daldıkları makyajdan nefret ediyorum :s düğünü de bu yaz düşündüğüm için söz yapıcaz arası yakın diye o yüzden bari sözde çok güzel olmalıyım :26:
gelinliği falan henüz düşünemiyorum bile sularda bir gelinlikçiyi çok met ediyorlar onlara da baktıkça haber veririm sana
çok teşekkür ederim,verdiğiniz bilgiler aklımda olcak.haziran gelse de bi adanama gitsem şu hazırlıklara bi başlasam...yetişir mi dersiniz?
Yetişir arkadaşım neden yetişmesin... Benim kardeşimin nişanı 21 ocakta oldu düğünü de 21 nisan da, gelinlik ve damatlık düğüne 10 gün kala alındı... ))
Gelinliğinizi diktirecekseniz eğer, ilk önce onun siparişini verin, salonu şimdiden tutun eğer hala tutmadıysanız, kuaförün de 1 hafta önceden randevusunu alın tabii fotoğrafçının da... Fotoğraf için polisevi / lokali Foto Line (kenan evrendeki ender mağazasının arkasında yerleri) ile anlaşmalı, eğer stüdyo çekimini oradan yaptırırsanız salonda çekilen fotoların tamamını hard-disc vb bir şeye alabilirsiniz, tabii birazını basılı olarak alırsanız daha kolay olur tamamını soft copy olarak almanız...
çook teşekkür edrim peki foto line'i bilio musnz yani tavsiye eder misinz ya sonuçta hani bi kere olan bişi insan titizleniyo o yuzden çok soru soruom k.bakmayın ama yardımlarınız ,bilgilerinz bana çok yardmcı oluor çook teşekkr ediyorum,çok iyisiniz.
(bu arada sevgili hard disk özelden mesajını aldım ama ne yazıkki ben henüz özel mesaj atamıom,o yzden cevap atamadm.özel mesaj atabileceim de yazıcam cevabı inş.tekrarda çok teşekkr ediom :))
benim posta kutum doluymuş o nedenle gönderememişsinizdir mesajınızı, sildim bir kaç tanesini artık gelir...
bizim fotoğraf çekimimiz biraz hızlı olmak zorunda kalmıştı, düğün Osmaniye'deydi çünkü, bir de bizim çok beklentimiz yoktu o nedenle bize yetmişti... biz sade fonlar istemiştik, ben memnun kaldım, Filiz Hanım var oarad çok ilgilenmişti sağolsun... Abimin düğününde Kenan Evren bulvarındaki Foto Liza'da stüdyo çekimleri yapıldı, onlar da memnun kalmışlardı...
aa ne tesadüf benm de 2.düğün osmaniyede olacak:))nişanlım osmaniyeli.. ikimiz de osmaniye geliniyiz ne güzel tesadüf :))
Akraba çıkarmışız bir de... )))
Osmaniye'de nerede olacak? Bizimki öğretmenevindeydi... Nişanlınız polis mi?
valla akraba çıksak ne sevinirim,çoktan kanım kaynadı bile zaten size :)hem hemşeri,hem meslektaş,hem ikimizde osmaniye ye gelin gidenlerdeniz:))osmaniyede mevlütlü olcak inş. ama orda henüz yer ayarlamadık.nişanlım da öğretmen.sizin eşiniz polis sanırım :)