Aşılama Adana'da aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende buyuk ihtimalle ayin 21inde olurum bittikten sonra giderim artik...eylule kadar ordayim ins bir aksilik cikmazz

bende buyuk ihtimalle ayin 21inde olurum bittikten sonra giderim artik...eylule kadar ordayim ins bir aksilik cikmazz

bence bittikten sonra gitme. önce bir telefon aç. çünkü ben aradıyıp aşılama ayptırmak istediğimi söyleyince adetin 1.günü arayın 3.günü için randevu alın dediler.

yok canım niye kusura bakayım. hepimiz soruyoruz.
ben sulu ultrason yaptırmadım. ama yaptıranlar normal usg den farkı olmadığını söylüyor.
özelde aşılama fiyatı vermediler. adetin 3.gününe randevu al dediler. muayene ücretinin 125 tl olduğunu diğer ücret için gelince bilgilendirileceksiniz dediler. ama benim orada yaptıran arkadaşım var. o da şubat ayında orada yaptırmış. aşılama ücreti olarak 300 tl ödemiş. gidince öğrenince bilgilendiririm seni.

normal ultrason gibiyse sorun yok ozaman.
çok iyiymiş 300 lira .bana metropark 600 demişti.
başkente başladık artık olmadı tüp bebek merkezi denicez

fiyatlar degisiyor galiba benimde hic bilgim yok asilamlaa fiyatlarindan baya buyuk fark varmis ama metroparkla

evet pahali hemde cok buyuk bir fark var.asilama oncesi kullanilan ilac var mi?onlarin fiyatlari nasil?

iğneli aşılama yada hapla yapılıyor. iğneler pahalı ama tam fiyatını bilmiyorum. benimkini klomenle yani hapla yaptılar. 10 tl idi. birde çatlama ovitrelle iğnesi 85 tl. idi. çatlama iğnesi oalrak pregnly de var 15 tl falan ama o piyasada zor bulunuyor.

ben bugün regl oldum. erken oldu ilk defa 3 gün önceden oldum. arayıp randevu alacağım.

ben bugün regl oldum. erken oldu ilk defa 3 gün önceden oldum. arayıp randevu alacağım.

umarum bu tedaviden sonuç alırsın cnm.gelişmelerden haberdar et hayatım.boll şanss diliyorum sana..

strestende erken olmus olabilirsin cnm...benm genelde oyle oluyor...evet bende haberlerini bekliyorum mutlaka...

esimin islerinden dolayi adanaya gelisimiz erkene alindii bu gece cikiyoruz ins.sabaha adanadayiz....erken gelmemiz ii oldu bende hemen randevu alip giderimm...

esimin islerinden dolayi adanaya gelisimiz erkene alindii bu gece cikiyoruz ins.sabaha adanadayiz....erken gelmemiz ii oldu bende hemen randevu alip giderimm...

iyi canım. bakarsın karşılaşırız. sen hangi ülkedesin.
gelince bir ara telefonla konuş. durumunu anlat. onlar sana ne zaman randevu alman gerektiğini söylerler.

rusyada yasiyoruz cnm..evet cnm bellimi olur belki karsilasiriz;)evet yarin kendime gelir gelmez ararim hemen randevu alirim...ins hayirliii haberleri paylasiriz burda...

Back
X