Aşılama Adana'da aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar neyaptınız ses çıkmadı sizden. ben 2.aşılamaya başladım. herhalde p.tesi falan olur aşılamam.

aayy canımm haddii gözünaydın.sen tüp bebek düşünüyordun ankara felan demiştin vazgeçtin sanırımmm.pazartesii sana bol bol dua edecem.ben tedavime başkentte devam ediyorum.şuan testlerim yapılıyor.haftaya salı bende sulu ultrasona girecem.burdan yazışalım haberleşelim cnm.sen şuan nerde yaptırıyorsun aşıyı.

aayy canımm haddii gözünaydın.sen tüp bebek düşünüyordun ankara felan demiştin vazgeçtin sanırımmm.pazartesii sana bol bol dua edecem.ben tedavime başkentte devam ediyorum.şuan testlerim yapılıyor.haftaya salı bende sulu ultrasona girecem.burdan yazışalım haberleşelim cnm.sen şuan nerde yaptırıyorsun aşıyı.

eylüle kadar bekleyeceğim.o zamana kadar takip aşılama gibi şeylerle geçiririm.

Son düzenleme:
hadi canım insaallah.Allah sebebini verdikten sonra olur insaallah.burasıda senin sebebbin olsun.

adana özel tüp bebekte hamdi karanfile başladım. yine ankarada merkez araştırıyorum ama eylüle kadar bekleyeceğim.o zamana kadar takip aşılama gibi şeylerle geçiririm.

ankara gazide teyzemin arkadaşı vardı.kadın doğumda.
arkadıyla konuştu teyzem orada bir prof .un hemşiresi kız .prof. a sorduk adana da önerebileceği bir dr varmı diye .adam yok demiş.düşünün ya koskoca adanada kısırlık üzerine önereceği dr yok.ama istanbul izmir ve bursa ve ankara daymış bu işin uzmanları.
ayrıca teyzem bu prof u çok methetti.hatta tv de de çıkmıştı.adını öğrenim yazim size.
buarada teyzemde gazide baş hemşireydi.

hemen öğrendim teyzemi arayıp.
prof dr bülent tıraş.
hem gazi hastanesinde hemde anatolia tüp bebek merkezindeymiş.
tüp bebek merkezini kendisi açmış.
annem çok ısrarcı bu dr gitmemiz için.
ancak yaşım küçük olduğu için çok dert etmedim.burda bir başlayalım adam gibi bi tedaviye bakalım belki daha sonra giderim diye düşünüyorum

adana özel tüp bebekte hamdi karanfile başladım. yine ankarada merkez araştırıyorum ama eylüle kadar bekleyeceğim.o zamana kadar takip aşılama gibi şeylerle geçiririm.[/QUOT

canım eylüle kadar beklemene gerek kalmaz umarım.
hamdi karanfilin methini duyduk baya.inşallah olumlu haberlerini alacaz burdan.
bende başkentteyim.prof tayfun pco lu olduumu söyledi.eşimde bişey yokmuş.
%90 çocuğunuz olur dedi.allah bilir tabi

bu ay duphaston verdi bana ne işe yararsa artık bilmiyorum.
adet olunca gidicem yumurta büyütme tedavisiyle başlıcakmışız
aşılama sonra dedi.allahım emeklerimizi görsün
herkese kolay gelsin.

Son düzenleme:
tüp bebek uzmanı ve riskli gebelik uzmanı olarak cüneyt evrüke var balcalının hocası özel muayenesi var
onun düşünün ben dr memnunum
ben ilk gebeliğim klomenle oldu ikincisi kendiliğinden oldu
dr cüneyt evrüke

bende başkentteyim hadi bakalım olumlu haberler veririz birbirimize inşallah.

kedicik sen kaç yıllık evlisin.başkente yenimi başladın.daha önce tecrübelerin varmı.ben ilk defa gittim ilk aydan 100 milyon verdik aşılamadada 300 ü buluyormuş bakalım Allah emeklermizi boşa çıkamasın.sen şuanda nasıl bi tedavi görüyorsun.benim ve eşimim tetkikleri yapılıyor.pazartesi tahlil sonuçlarıyla birlikte bülent beyler görüşecem bakalım ne diyecek.

kedicik sen kaç yıllık evlisin.başkente yenimi başladın.daha önce tecrübelerin varmı.ben ilk defa gittim ilk aydan 100 milyon verdik aşılamadada 300 ü buluyormuş bakalım Allah emeklermizi boşa çıkamasın.sen şuanda nasıl bi tedavi görüyorsun.benim ve eşimim tetkikleri yapılıyor.pazartesi tahlil sonuçlarıyla birlikte bülent beyler görüşecem bakalım ne diyecek.

biz 2 yıldır bebek istiyoruz.son 1 yıldır da doktora gitmeye başladık.
hiç bir sorun çıkmamıştı.yalnız adetlerim düzensizleşmşti son 3 -5 aydır.
burdan önce metroparka gittim.çatlatma iğnesi denedik 2 kez olmadı.ancak buarada doktorum bana hiç pco lu olduğumu söylemedi.
başkentte tüm tetkiklerimiz yapıldı.tayfun beye gösterdik.eşmde hiçbişey yok.
bana da pco lusun dedi.
adet olmam için duphaston verdi.adet olunca gidicem yumurta geliştirici ilaçla devam edecekmişiz.
daha sonraki aşamamız çatlarma iğnesi ,aşılama ....şeklinde devam ederiz dedi.
inşallah okadar uğraştırmaz rabbim .
peki senin sorunun ne???
siz kaç yıldır uğraşıyorsunuz ???

aynı zamanlara denk gelmiş kedicik.bende haziran 24te evlenmiştim.5 aya kadar 3yıllık evlilik şartı vardı aşılama tüp bebek için devletin karşılaması için şimdi kalkmış sürekli yasa deişiyor deniliyor.belki biz tüp bebek aşamasına gelene kadar tek embriyo yasası kalkar.
vallaha canım başkentten önce gittigim dr.lar bende bir sorun bulamadı.bakalım başkentte ne diyecekler bilemiyorum.pazartesi tetkiklerimide alıp gidecem zaten burdanda paylaşırım.sende gelişmeleri yaz ama

arennn bacım kayboldunnnn.heralde aşılaman yapıldı ıstırahattesin.çok çokk bi sürüü dua ettim sana.insaaallah bu defa bebişine kavuşacan kalpten inanıyorum.

bol bol ıstırahat et cnm.sana progestoron verdimi dr. ne dedi. nasıl oldu aşılamamn kaç yumurtan oldu çok merak ediyorum cnm

bu doktor birşey vermedi. 2 yumurtam vardı sağlı sollu, arkadan gelişende vardı. çok dinlenmedim. doktor normal hayatına devam dedi.

Back
X