Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aayy canımm haddii gözünaydın.sen tüp bebek düşünüyordun ankara felan demiştin vazgeçtin sanırımmm.pazartesii sana bol bol dua edecem.ben tedavime başkentte devam ediyorum.şuan testlerim yapılıyor.haftaya salı bende sulu ultrasona girecem.burdan yazışalım haberleşelim cnm.sen şuan nerde yaptırıyorsun aşıyı.
adana özel tüp bebekte hamdi karanfile başladım. yine ankarada merkez araştırıyorum ama eylüle kadar bekleyeceğim.o zamana kadar takip aşılama gibi şeylerle geçiririm.
adana özel tüp bebekte hamdi karanfile başladım. yine ankarada merkez araştırıyorum ama eylüle kadar bekleyeceğim.o zamana kadar takip aşılama gibi şeylerle geçiririm.[/QUOT
canım eylüle kadar beklemene gerek kalmaz umarım.
hamdi karanfilin methini duyduk baya.inşallah olumlu haberlerini alacaz burdan.
bende başkentteyim.prof tayfun pco lu olduumu söyledi.eşimde bişey yokmuş.
%90 çocuğunuz olur dedi.allah bilir tabi
bu ay duphaston verdi bana ne işe yararsa artık bilmiyorum.
adet olunca gidicem yumurta büyütme tedavisiyle başlıcakmışız
aşılama sonra dedi.allahım emeklerimizi görsün
herkese kolay gelsin.
aayy canımm haddii gözünaydın.sen tüp bebek düşünüyordun ankara felan demiştin vazgeçtin sanırımmm.pazartesii sana bol bol dua edecem.ben tedavime başkentte devam ediyorum.şuan testlerim yapılıyor.haftaya salı bende sulu ultrasona girecem.burdan yazışalım haberleşelim cnm.sen şuan nerde yaptırıyorsun aşıyı.
rusyada yasiyoruz cnm..evet cnm bellimi olur belki karsilasirizevet yarin kendime gelir gelmez ararim hemen randevu alirim...ins hayirliii haberleri paylasiriz burda...
kedicik sen kaç yıllık evlisin.başkente yenimi başladın.daha önce tecrübelerin varmı.ben ilk defa gittim ilk aydan 100 milyon verdik aşılamadada 300 ü buluyormuş bakalım Allah emeklermizi boşa çıkamasın.sen şuanda nasıl bi tedavi görüyorsun.benim ve eşimim tetkikleri yapılıyor.pazartesi tahlil sonuçlarıyla birlikte bülent beyler görüşecem bakalım ne diyecek.
arennn bacım kayboldunnnn.heralde aşılaman yapıldı ıstırahattesin.çok çokk bi sürüü dua ettim sana.insaaallah bu defa bebişine kavuşacan kalpten inanıyorum.