Aşılama Adana'da aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar

  • Konu Sahibi Konu Sahibi aren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cüneyt hocanın muayanesine yakın düzen labaratuvarı var büyük ihtimalle oraya yaptırmışlardır.
Birde iğneli aşılama daha çok öneriliyor. gerçi dr daha iyi karar verir.
Minik kedicik bsk metroparkta dr eray memeç var. daha önceden duymuştu ayrıca istanbul bagçeci kliniğinden dr halit fırat erden de onu tavsiye etmişti. onunla bağlantılı çalışıyormuş. sen oraya gidiyorsunya aklında olsun.
ben önce bir başkenti deneyeceğim. en azından hastane ortamı olması birşeyler gerektiği zaman daha iyi olur diye düşünüyorum. aşılama ile falan olmazsa en azından yaptırmış olduğum aşılamalar başka aşamaya geçeceğim zaman rapor için gerekli olur. umarım başka birşeye gerek kalmazda.
 
tamam canım aklımda bulunsun eray bey.
hayırlı haberler veririz inşallah burdan birbirimize.
sen bu ay mı yaptıracan aşılamanı
 
tamam canım aklımda bulunsun eray bey.
hayırlı haberler veririz inşallah burdan birbirimize.
sen bu ay mı yaptıracan aşılamanı

inşallah canım.
ben hiç yumurta takibi denemedim. ama düşünmüyorum. ben zaten yumurta çatlama zamanını anlıyorum. ovülasyon testide kullandım. aşılama istiyorum. bekle dediler ama ben beklemeyi düşünmüyorum. p.tesine yani yarına başkentten tayfun beyden randevu aldım tekrar görüşeceğim ve bana bu ay aşılama yapmasını isteyeceğim. eğer yine bekle falan derse zaten özel adana tüp bebekle görüştüm. adetin ilk günü ara 3. gün için randevu al dediler. başkent yapmazsa özel adana tüp bebekte hamdi karanfile gideceğim. bizim işyerinden bir arkadaşa aşılamayı o yapmıştı ilk çocuğu oldu. şimdi 2.cisi için yine ona yaptırmış ve şimdi üçüzlerine hamile.ben biran önce aşılama ile başlayımda olacak diye birşey yok eğer onunlada olmazsa birkaç denemeden sonra en azından başka çarelere bakayım diyorum.
hepimiz için hayırlısı olsun.
 
ben bugün gittim başkente önümüzdeki dönem hastalanınca 3.gün gideceğim aşılamaya geçeceğiz.
 
hadi bakalım .hayırl olur inşallah.
bende bu cumartesi test yapacam
hamile deilsem aşılamaya geçecez artık...
 
inşallah canım hamilesindirde gerek kalmaz böyle stresli şeylere. bana haber ver merak edeceğim seni.
 
kaç gündür internetimiz yoktu sonucu yazamadım.
bu ayda olmadı canım.adet oldum.
aşılamadan vazgeçtim .bu ayda çatlatma iğnesini denicez.
yine olmazsa, aşılama artık diğer ay
sen naptın aren .gittinmi başkente.
 
kaç gündür internetimiz yoktu sonucu yazamadım.
bu ayda olmadı canım.adet oldum.
aşılamadan vazgeçtim .bu ayda çatlatma iğnesini denicez.
yine olmazsa, aşılama artık diğer ay
sen naptın aren .gittinmi başkente.

evet gittim adetimi bekliyorum .günü gideceğim tekrar. başlayacağız aşılamaya.
 
selam
ne yaptın. ben gittim adetin 3.günü işte klomen verdi.5 gün kullan bittikten 2 gün sonra yani adetinin 12.günü sabah gel dedi.
benim adet döngüm normalde 27-28 gün arası. adetin 12.günü geç olmuyor mu. senin nasıl oluyordu.
 
yumurtalar ilçla uyarıldığı için normal canım doktorun dediği doğru.benim doktorumda aynı şekilde dedi bana.
bu ay da olmadı benim.
canım sıkkın o yüzden bu sayfalara bakıpta moralimi iyice bozmak istemediğim için girmiyorum .
çatlatma iğnesiyle yapamıyoruz biz psikolojik olarak etkileniyoruz saat verildiği için.
bizim tek seçenek aşılama artık.
senden alırız inşallah hayırlı haberler
 
canım ben bugün aşılamamı yaptırdım. adetin 3.günü verdiğim normal muayene ücreti ve yapılan testlerin fark ücreti dışında birşey vermedim. ben emekli sandığına bağlıyım. eşimin testine bile almadılar bir fark falan.
 
ayrıca aşılama ücreti almadılar. nüfus kayıt örneğini getir kurumdan faydalan demişlerdi son gittiğimde.
 
normal muaeyene ücretide 18 lira ama ben tayfun beye gitmiştim doç.dr olduğu için 50 tl de öğretim görevlisi farkı aldılar yani 68 tl ödedim. onun dışında test falan isterlerse farkı varsa ödüyorsun.
 
aşılama yaptırcaz artık kesin.nerde yaptıracağımı bilmiyorum.
başkente gitsek hemen bu ay aşılama istiyoruz desek yaparlarmı acaba??
 
Back
X