Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nezaman belli olacak sonuç aren .
inşallah bu sefer olacak
Selam lar .Adana Başkentte tedavi sürecinde olan ve bebek özlemi olan tüm anne adaylarına tedaviniz hayırlı olsun .Siteye sık sık giremiyorum ama takip de etmeye çalışıyorum.Hayırlı haberlerinizi bekliyorum.Tayfun Bey gitmiş Esra Hanım dan da memnundum.Kafam karıştı.Adana da Başkent ,Tayfun Beyden sonra umarım aynı hassasiyette olur.Kızlar Hamdi Karanfili deneyen yada başırıları hakkında bilğis iolan var mı?Başkent deneyimlerimizi paylaşalım.Artık tatildeyim bol bol yazışalım hata tanışalımda.Selamlar haber bekliyorum.
canım 2 haftaya belli olur. senin ne zaman olacak.
ya bilmiyorum şuan aren.ama bu ay olmayacagını biliyorum çünkü şuan yumurtlama dönemindeyim zaten.yani bu ay araştırdılar sadece sorunu bulunca ki varsa onuda bilmiyoruz doktor ona göre tedaviye bir yön verecek.Allah a teslim olduk anlayacagın.dilerim hepimizii aydınlıga kavuştursun.pazartesi dr.a gidecem görüşecegiz o zaman herşey belli olacak.
aren insaallah 2 haftaya havalara uçarızzzzzz......teyzeee olacazz kızlarrr
güzel haber alacaz inşallah senden ..
bana aşılama yapmıcaz dedi tayfun bey...
yumurta büyüterek doğal yoldan denicez 3 -4 ay.
bu yollada olmayacağını biliyorum yani bana daha çooook var.
dosyayada yazdı ilaçla tedavi diye...
esra hanımla konuşsak yapmazmı aşılama
hoşgeldin kader arkadaşım .
ben başkenete daha yeni başladım ama tayfun beyden memnundum.
esra hanımı da 1 kez gördüm ama ilgisiz gibi geldi bana .
siz nezamandır başkenttesiniz...[/Q
Selamk-lar ben 2010 Ocak ayından beri başkentteyim.Daha önce balcalıda rahim deyapışma olduğu çıktı balcalıda 6 ay tedavi oldum olmadı.Balcalıda geçen yaz histereskobi oldum dr artık yapışma olmaz dedi ama tekrar olmuş.Balcalıda tüp yaptırmak isremedim.Başkentte geldim Esra hemen ofis histereskobi dedi ardından direk tüp işlemine başladık.Ama 3 ay kist oldu başlanamadı Nisanda tüpe star verdik ama yumurta gelişimi olmadı tedavi yarım kaldı.Bende rezerv sorunuda başlamış.Balcalıda 1.5 yıl özelde paramı yedip durdular ama rezerv için çok iyi demişlerdi.Esra Hanım da çok yoğun ama iyi.Yine de sen bilirsin Tayfun Bey ayrılmış ama Esra ile devam edeceğim.3yıl önce doğal süreçte bebeğim olmuştu 11 haftalıkken ikizleri anne karnında kaybettik.Kürtaj sonrası yapışma olmuş.Önce yüce rabbime dua ediyorum sonrada Allahın izniyle dr güveniyorum .İnşallah hepimiz bebeğimizi kavuşacağız.
tayfun bey istanbul acıbademe geçmiş.
kademi canım geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın.
senin yumurta rezervinin azaldığını AMH testi yaparak mı anladılar.
Canım ocakta histereskobi ÖNCESİ yaptılar sonra direk yüp dediler.Sanırım AHM VE ULTURASYONDA DA BELLİ OLDU.
balcalıda amh testi yapılmadı o zaman. demek ki fsh ında iyiydi. ama fsh dolaylı olarak overların durumunu ölçtüğü için net bilgi vermiyormuş amh gibi. onuda heryer yapmıyorlar çünkü devlette karşılamıyor.
Balcalıda sürekli özele gittik, tahlillerde devletin karşılamadığınıda özel yaptırmıştık.Ama dr Levent TOKSÖZ BEYİMİZ gerek görmedi.Hata hisrereskobi için 6 ay gün verdiler özel isteyince hemen yaptılar.Gerçekten de tüm değerler normaldi.NE olduysa 1. hisrereskobi den 5 ay sonra adette kahverengi leke oldu problem başkentte ortaya çıktı.Şu anda Agustosta kısmet olursa Allahın izniyle tüpe başlayacağız.Hepimiz için dua ediyorum.Sen neden tüpe geçmiyorsun?