Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende seni merak etmiştim. tedavin hayırlı olsun.
ben regl olmayı bekliyorum 2.aşılama için özel adana tüp bebekte hamdi karanfile gideceğim.
ben başkentte önce bülent beyden randevu almıştım. birebir ilgilenmişti güzel güzel herşeyi anlatmıştı. bana 6 ay daha bekle demişti. biraz düşünüp beklememeye karar verince bu seferde tayfun beyden randevu almıştım o da aynı bülent bey gibi gayet ilgiliydi, güzel güzel açıkladı herşeyi. o da bekle dedi ama ben eşimle durumumu anlatınca tamam aşılama deneyelim dedi. adetin 3.günü için randevu al tedaviye başlayalım dedi. birebir görüşünce herşey çok iyiydi. ama tedaviye başlayınca muaeyne sistemi beni çok rahatsız etti. ben tayfun beyle hep devam etmek istedim ama orada kime denk gelirsen o muayene ediyor. aksilik hiç de tayfun beyede denk gelmedim. bir keresinde değiştirdim. diğer sefer orada yoktu. aşılama zamanıda farklı dr denk geldi. birde son aşılama öncesi kontrolde bülent bey rahim zarın biraz ince, aşılama zamanı tekrar bakalım dedi ama aşılamaya da diğer dr denk geldi usg ile bakmıyordu. ben hatırlattım. birde içerde dr usg cihazının başında oturuyor, birkaç kişi alıyorlar biri hazırlanırken biri muyene oluyor.seni dr değilde dışarda hemşireler bilgilendiriyor. bunlar hep bende stres yaptı açıkçası. o nedenle 2.aşılamaya başkente gitmiyorum.
evet dr lar alanında iyi. tayfun bey, bülent bey birebir görüştüğümde çok memnun kaldım o nedenle zaten başkente karar vermiştim. geçen buradan bir arkadaşın kuzeni başkentte aşılama ile hamile kaldı.ama ben sistemden çok gerildim, belki sana abartıyor gibi gelebilirim ama bilmiyorum çok huzursuz oldum. aynı şekilde eşimde rahatsız oldu.
ewet bende seminere katıldım 2 gün önceydi.seminerde sendemi vardın minikkedicik.ben en ön sıradaydım.sen randevu aldınmı peki.ben alamdım adet olduktan sonra tel.la alacam zaten adetin 2. ve 5 arasında gel demişlerdi.tedavi ozaman başlıyormuş.ewet kan testleri ve sulu ultrason yapılıyormuş.aren dogru söylüyorsun.seminerde bunlarıda anlattı.insaallah hakkında ahyırlısı olur aren.bütün makaleyi okudum.ben klomenle tedavi etmediklerini düşünüyordum igneyle tedavi ediyorlar diye duymuştum.igneyle tedavide daha fazla yumurtauyarılıyor ve daha fazla şans oluyor diye ? bunuda soracam.tşkler bilgiler için.aşılama sırasınra neler yaşadın.nekadar yattın.aşılamadan sonra ne tavsiye ettiler.ben aşılamadan sonra 10.günü kan veriliyor ve degerlerine bakılıyor diye duymuştum. 2 gün sonra tekrar kan veriliyor.eger degerler hızlıca yükseliyorsa bu gebelige işaretmiş.umarım hepimiz en kısa sürede topaçlarımızı karnımızda taşırız.sonrada kucagımızda :)
aren kusura bakma canım bunları soruyorum ama bu ara durumlarda sıkışık olunca nere daha uygun diye araştırmıyor değilim.
ne kadara yaptırıyorsunuz aşılamayı .tüp bebek merkezinde.
çok fark yoksa başkentle arasında bidahaki aşılamayı tüp bebek merkezlerinde düşünüyorum
birde aşılama sonrası jel verdiler. 15 gün bunu kullan teste gel dediler.
canım jeli ne için verdiler bilgin varmı?
mrb arkadaslar araniza yeni katildim ben suanda yurt disindayim yaklasik 1yil once evlendim ama hala bebegimiz olmadi:1no2:adanadayken hamdi karanfile gitmistim daha erken oldugunu soylemisti biraz bekledik ama artik esimde bende cok istiyoruzz ve benim ayricada vajinusmus sorunum var tam anlamiyla birlesemiyoruz...ve ben biran once asilama olmak istiyorum...fikirlerinize ihtiyacim var kizlarr..cok tesekkurr ederimm simdiden...
canim bebek kaybetmene ok uzuldum...ins biran once kavusursun bebegini..cnm ben 1haftaya kadar gelecegim ve hemen randevu alip gitmeyi dusunuyorum bu defada erken derse biz israr edecegiz...ins hayirli bir sonuc aliriz..peki cnm adetin kacinci gunu yapiyorlar biraz bilgi verebilirmisiin??
evet cnm memnun kaldim ilgili bir doktortdu ben gittigimde hormon testi falan yapmisti gayet normal demisti esim icinde test yapti ondada herhangi bir sorun yoktu cok sukur cnm...evet canim bu geldigimde de ona gidecegim peki asilama fiyatlari nasil cnm?bizim saglik guvencemizde yok onunla ilgili bilgin var mi?eger sende hamdi karanfile gitmek istresen git derim bizimle cok ilgilendi ama simdi erken acele etmeyin yasinizda genc demisti o yuzden bi mudehale yapmadi bakalim bu kez ins uygun gorur...ne zormus anne sahibi olmak cok uzuluyorum kendimi sters yapiyorum ins.bi an once kavusuruz....
evet bende muayeneye o kadar vermistim...peki arkadasin bebek sahibi olabildimi??ins.bir sorun cikmaz bizde bebek sahibi olabilirzz
masallah cnm allah bagislasin...evet bende memnun kaldim bakalim ins.tutar..sen ne kadar zamndir evlisin?