Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım eğer hamile kalmasaydım aşılamaya geçecektik.adanada seyhan başkent hastanesi bu konuda çok iyi doktorunuza beklemek istemediğinizi söyleseydiniz keske ankaradasınız galiba ordanda hastane araştırın beklemeyin bence
naptın aren.tedavin başlamıştır mutlaka şimdiye.
nereye gittin canım.
bende başkenete başladım.seminerden sonra tamamen fikrim değişmişti.
tayfun hoca okadar güzel konuştuki çok umut bağlamıştım ben buraya .
ama çalışma sistemleri tuhaf geldi bana.çok uzatıyolar herşeyi.
hayırlısı bakalım artık...
ewet bende seminere katıldım 2 gün önceydi.seminerde sendemi vardın minikkedicik.ben en ön sıradaydım.sen randevu aldınmı peki.ben alamdım adet olduktan sonra tel.la alacam zaten adetin 2. ve 5 arasında gel demişlerdi.tedavi ozaman başlıyormuş.ewet kan testleri ve sulu ultrason yapılıyormuş.aren dogru söylüyorsun.seminerde bunlarıda anlattı.insaallah hakkında ahyırlısı olur aren.bütün makaleyi okudum.ben klomenle tedavi etmediklerini düşünüyordum igneyle tedavi ediyorlar diye duymuştum.igneyle tedavide daha fazla yumurtauyarılıyor ve daha fazla şans oluyor diye ? bunuda soracam.tşkler bilgiler için.aşılama sırasınra neler yaşadın.nekadar yattın.aşılamadan sonra ne tavsiye ettiler.ben aşılamadan sonra 10.günü kan veriliyor ve degerlerine bakılıyor diye duymuştum. 2 gün sonra tekrar kan veriliyor.eger degerler hızlıca yükseliyorsa bu gebelige işaretmiş.umarım hepimiz en kısa sürede topaçlarımızı karnımızda taşırız.sonrada kucagımızda :)