Aşılama Adana'da aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya bende kararsızım aslen adanalıyım ama görev icabı maraştayım.burdaki doktor aşılama için 600 tl istedi birde gir gel falan ne bileim.adanada iyi bir doktor bulsam bende adanada gideceğim.ama doktor yok işte yada kimse yorum yapmıyor

canım ben başkentte yaptırdım. sonuç bekliyorum. başkentten insanlar genelde memnun. sadece muayene ücreti ve yapılan kan testlerine ve hsg ye fark ücreti vermiştim ilk gittiğimde aşılama için ekstra para almadılar. bende şaşırdım. emekli sandığına bağlıyım. kurum karşılıyor dediler.

başkent önce bilgilendirme seminerine alıyor. yoksa randevu vermiyor. ama ben seminere katılmadım. önceki hamileliğimde başkente gidiyordum. tekrar o doktora gittim ve o beni yönlendirdi. bu ayın 26 sında seminer var. ara adını yazdır katıl. en azından başkent hakkında fikir alırsın. ya da kesin kararlıysan ara orayı daha önce seminere katıldığını ve karar verdiğini söyle randevu iste. başkentin dej avantajı kalabalık oluyor.ama personeli ilgili. dr lar ortak çalışıyor. yani seni bir dr takip etmiyor. ekipteki tüm drlar takip ediyor.

GENıŞ ÇAPLI BıR ARAŞTIRMA SONUCU BAŞKENTE KARAR VERDıM .
doktorları gerçekte iyiymiş ama biraz uzatıyorlar tedaviyi umarım bana hemen aşılama yaparlar.
senn doktorun kimdi aren .iki tane tayfun var başkentte.
bide doçent esra bulgankılıçdağ varmış o nasıl bir bilgin varmı

canım orada seminere katılmadan randevu vermiyorlar. bende hamileyken gittiğim ebru tarım var ondan önce tanıdık kanalı ile randevu aldım. ebru hanımın asıl alanı gebelik takibi haftada 1 gün normal muayene yapıyor.seminer zamanları aksilik hep adana dışında oluyordum. benim aklımada bu geldi ona gittim. ebru hanım bana gereken hormon testlerini yaptır film çektirdi. zaten başta demişti durumuna bakarız ona göre seni diğer bölüme yönlendiririm. işlemler bittikten sonra diğer bölüme gönderdi esra hn dan randevu al dedi ama esra hn a yakın zamanda randevu vermedikleri için tayfun beyden istedim o da kongredeydi o zaman bende bülent beyden aldım. bülent bey kontrol etti herşey gayet iyi 6 ay daha bekele dedi. düşündüm beklememey karar verdim ve 2 hafta sonra tayfun beyden randevu aldım. o da aynı şeyleri dedi. ama ben eşimin ankarada olduğunu falan söyledim denk gelemedğimizi falan o zaman tamam aşılama yapalım dedi ve adetin ilk günü ara 3.gün için randevu aldedi. benim filmlerim falanda önceden çekildiği için 3.günü gittim sadece kan testlerimi yeniledi ve hemen başladık klomeni verdi. 5.gün başla günde 2 tane 5 gün kullan 12.gün gel dedi. gittim 12.gün gece 12de çatlama iğnesini vurdurdu ve 14.gün sabahı çağırdı muayene eeti eşim sperm verdi ve 11 gibi aşılamayı yaptı. benim 2 kontrolümede tayfun bey denk geldi. ama aşılama zamanı yoktu başka dr yaptı. başkentte başladığın drla devam etmiyorsun. o an hangi dr a denk gelirsen. esra hn,bülent bey ve tayfun bey üçü bir arada çalışıyor herşeyi dosyana yazıyorlar, birlikte takip ediyorlar ama o an muayeme eden üçünden biri olabiliyor. yani senin ilk randevunu esra hn dan yada tayfun beyden alman birşey değiştirmiyor.

benim bugün 9.günüm aşılamanın. hiç tık yok. neden bilmiyorum ama çok umutlu değilim.

15 gün sonra adet olmazsan gel dediler. adet olursanda tekrar 3.güne randevu al dediler.

bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım eğer hamile kalmasaydım aşılamaya geçecektik.adanada seyhan başkent hastanesi bu konuda çok iyi doktorunuza beklemek istemediğinizi söyleseydiniz keske ankaradasınız galiba ordanda hastane araştırın beklemeyin bence

ayın 26 sında seminere katılacam sonra randevu alacam.bide burayı deneyelim bakalım.
inşallah bura uğurlu gelir busefer

bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım eğer hamile kalmasaydım aşılamaya geçecektik.adanada seyhan başkent hastanesi bu konuda çok iyi doktorunuza beklemek istemediğinizi söyleseydiniz keske ankaradasınız galiba ordanda hastane araştırın beklemeyin bence

canım ben aşılama yaptırdım başkentte yaptırdım.
sen nereye gitmiştin.

ah canım çok üzüldüm.
ama pes etmek yok inanıyorum ki bizde mutlu sona kavuşacaz hihoyyyt
bende 26 sında seminere katılacaz artık diğer ayda ilk aşılamama başlıcaz bakalım.

dr adet olursan 3.günü gel demişti. p.tesi tekrar gideceğim. ara vermeden başlayacağım.

naptın aren.tedavin başlamıştır mutlaka şimdiye.
nereye gittin canım.
bende başkenete başladım.seminerden sonra tamamen fikrim değişmişti.
tayfun hoca okadar güzel konuştuki çok umut bağlamıştım ben buraya .
ama çalışma sistemleri tuhaf geldi bana.çok uzatıyolar herşeyi.
hayırlısı bakalım artık...

naptın aren.tedavin başlamıştır mutlaka şimdiye.
nereye gittin canım.
bende başkenete başladım.seminerden sonra tamamen fikrim değişmişti.
tayfun hoca okadar güzel konuştuki çok umut bağlamıştım ben buraya .
ama çalışma sistemleri tuhaf geldi bana.çok uzatıyolar herşeyi.
hayırlısı bakalım artık...

bende seni merak etmiştim. tedavin hayırlı olsun.
ben regl olmayı bekliyorum 2.aşılama için özel adana tüp bebekte hamdi karanfile gideceğim.
ben başkentte önce bülent beyden randevu almıştım. birebir ilgilenmişti güzel güzel herşeyi anlatmıştı. bana 6 ay daha bekle demişti. biraz düşünüp beklememeye karar verince bu seferde tayfun beyden randevu almıştım o da aynı bülent bey gibi gayet ilgiliydi, güzel güzel açıkladı herşeyi. o da bekle dedi ama ben eşimle durumumu anlatınca tamam aşılama deneyelim dedi. adetin 3.günü için randevu al tedaviye başlayalım dedi. birebir görüşünce herşey çok iyiydi. ama tedaviye başlayınca muaeyne sistemi beni çok rahatsız etti. ben tayfun beyle hep devam etmek istedim ama orada kime denk gelirsen o muayene ediyor. aksilik hiç de tayfun beyede denk gelmedim. bir keresinde değiştirdim. diğer sefer orada yoktu. aşılama zamanıda farklı dr denk geldi. birde son aşılama öncesi kontrolde bülent bey rahim zarın biraz ince, aşılama zamanı tekrar bakalım dedi ama aşılamaya da diğer dr denk geldi usg ile bakmıyordu. ben hatırlattım. birde içerde dr usg cihazının başında oturuyor, birkaç kişi alıyorlar biri hazırlanırken biri muyene oluyor.seni dr değilde dışarda hemşireler bilgilendiriyor. bunlar hep bende stres yaptı açıkçası. o nedenle 2.aşılamaya başkente gitmiyorum.
evet dr lar alanında iyi. tayfun bey, bülent bey birebir görüştüğümde çok memnun kaldım o nedenle zaten başkente karar vermiştim. geçen buradan bir arkadaşın kuzeni başkentte aşılama ile hamile kaldı.ama ben sistemden çok gerildim, belki sana abartıyor gibi gelebilirim ama bilmiyorum çok huzursuz oldum. aynı şekilde eşimde rahatsız oldu.

ewet bende seminere katıldım 2 gün önceydi.seminerde sendemi vardın minikkedicik.ben en ön sıradaydım.sen randevu aldınmı peki.ben alamdım adet olduktan sonra tel.la alacam zaten adetin 2. ve 5 arasında gel demişlerdi.tedavi ozaman başlıyormuş.ewet kan testleri ve sulu ultrason yapılıyormuş.aren dogru söylüyorsun.seminerde bunlarıda anlattı.insaallah hakkında ahyırlısı olur aren.bütün makaleyi okudum.ben klomenle tedavi etmediklerini düşünüyordum igneyle tedavi ediyorlar diye duymuştum.igneyle tedavide daha fazla yumurtauyarılıyor ve daha fazla şans oluyor diye ? bunuda soracam.tşkler bilgiler için.aşılama sırasınra neler yaşadın.nekadar yattın.aşılamadan sonra ne tavsiye ettiler.ben aşılamadan sonra 10.günü kan veriliyor ve degerlerine bakılıyor diye duymuştum. 2 gün sonra tekrar kan veriliyor.eger degerler hızlıca yükseliyorsa bu gebelige işaretmiş.umarım hepimiz en kısa sürede topaçlarımızı karnımızda taşırız.sonrada kucagımızda :)

ewet bende seminere katıldım 2 gün önceydi.seminerde sendemi vardın minikkedicik.ben en ön sıradaydım.sen randevu aldınmı peki.ben alamdım adet olduktan sonra tel.la alacam zaten adetin 2. ve 5 arasında gel demişlerdi.tedavi ozaman başlıyormuş.ewet kan testleri ve sulu ultrason yapılıyormuş.aren dogru söylüyorsun.seminerde bunlarıda anlattı.insaallah hakkında ahyırlısı olur aren.bütün makaleyi okudum.ben klomenle tedavi etmediklerini düşünüyordum igneyle tedavi ediyorlar diye duymuştum.igneyle tedavide daha fazla yumurtauyarılıyor ve daha fazla şans oluyor diye ? bunuda soracam.tşkler bilgiler için.aşılama sırasınra neler yaşadın.nekadar yattın.aşılamadan sonra ne tavsiye ettiler.ben aşılamadan sonra 10.günü kan veriliyor ve degerlerine bakılıyor diye duymuştum. 2 gün sonra tekrar kan veriliyor.eger degerler hızlıca yükseliyorsa bu gebelige işaretmiş.umarım hepimiz en kısa sürede topaçlarımızı karnımızda taşırız.sonrada kucagımızda :)

canım ben hiç seminere katılmadım. direk randevu alıp gittim. adetin 3.günü tekrar gel testlerini yapalım başlayalım dediler. 3.gün gittim. benim ilk olduğu için mi yoksa duruma göre mi karar veriyorlar bilmiyorum klomenle başladılar. 5.gün günde 2 tane olmak üzere 5 gün kullandım. yani adetimin 10.günü klomen bitti. 2 gün sonra adetin 12.günü kontrole gittim. çatlama iğnesi verdiler aldım eczaneden nasıl vurulacağını anlattılar. kan verdim. değerlere göre biz seni arayacağız eğer iyiyse gece 12 de iğneyi vuracaksın dediler. 2 gün sonra yani 14.gün sabahı gel dediler. 14.gün gittik eşimle. eşim sperm verdi. sabah saat 11 i geçede sırayla başladılar aşılamaya. 5-10 dk kalkma sonra normal hayatına dönebilirisn dediler. yani çok yatırmadılar. başka yerlerde daha uzun süre yatırdıklarını olkudum. bilmiyorum artık. ben 15 sk falan öyle kalkmadan durdum.

Back
X