Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minkkedicik ben hala hastalanamdım. ilaç biteli 5 gün oldu. dr 10 gün dedi ama hiç o kadar bekleyen olmamış genelde ilaçtan sonra 3. -4,gün regl olmuşlar. ama ben şanssızımya işte olmadım daha.
ben doğum kontrol hapını kullanmayı düşünmüyorum. yanlışmı yaparım acaba.
birde diyorum acaba dahada mı büyüdüler. çünkü bu aralar sanki yurmurtlama dönemindeki gibi ağrılarım var. bana adet olunca yasmin kullan sonraki adetinde gel dedi ama ben bu adetimde yasmin kullanmadan önce gideceğim. birde soğan suyu ve civanperçemi içiyorum kistlere iyi gelirmiş.
senin kistlerin kaç taneeydi birde boyutları nekadardı.
bende agustosun 21 aşılamamı oldum metropark hast.eray bey yaptı doktorumdan menmunum tavsiye edrim inş aşaılamamda tutrda iyi haberleri veririm 1 eylülde belli olcak ozaman gel dedi çok heycanlıyım inş tutmuştur
adet olunca hemen hap kullanma .azöncede yazdım ama adetinin 3. veya 4.günü git kistlerine baktır ozamanda duruyosa kullan yoksa yasmini boşa içme.
4 tanedeydi benimkiler ve kocamandı ya.
boyutunu sormadım.ama gördüm.
esra hanım bile şaşırdı biliyormusun mesanenmi acaba bu dedi
ama kistmiş malesef.
napcaz bilmiyorum valla.soğan suyunu da denedim.ama nereya kadar deneyim.her ay her ay bıktım .hiçbişey yapmıyorum inanki.
allaha bıraktım kendimi.biz naparsak yapalım yoluna sokamıyoruz hiçbişeyi çünkü.
her ay başka bişey çıkıyor.
hadi gözünaydın cnmm insaallah ilk tüp bebek denemende tutar.cnm sen kaç yaşındaydın aren sana 2 ebriyomu transfer edilecek.
bende agustosun 21 aşılamamı oldum metropark hast.eray bey yaptı doktorumdan menmunum tavsiye edrim inş aşaılamamda tutrda iyi haberleri veririm 1 eylülde belli olcak ozaman gel dedi çok heycanlıyım inş tutmuştur
bende oraya gitmiştim.selen hanıma.ama aşılama yaptırmak istemedim orda.
eray memeç te iyi bir doktormuş.infertilite bölümünde çalışmış.
hadi bakalım haberdar et bizi
şu topic açıldı açılalı bi mutlu haber veren olmadı be
sen başka bi merkeze gidiyordun.başkente mi gittin bu ay.
tayfun çok u beğenmiyorum ben.sen dinleme doktoru hapını içmeden önce görün mutlaka dr a.
onun yüzünden birsürü kistim oldu.
ben başkente gitmeden evvel merkez araştırıyordum.
anka yı tavsiye etmişlerdi umarım bu sefer olumlu sonuçlanır canım benim.
sen nerde yaptırdın peki aşılanı nzaman yaptırdın selen hanımı bende duydum onada iyi diyolardı hayırlısı 1 eylülde belli olacak haber ederim senin nezaman belli oluyo ilk aşılamanmı
canım ben özel adana tüp bebeğe gitmiştim 2.aşılama için. ama oradan çok memnun kalmadım. adet gecikince başkente kontrole için gittim. birşeye başlamak için değil. bu arada ankada ile görüştüm. orası içime sindi. şimdi 1 ay bekleyip oraya gideceğim dieğr adetimde.
neyseki bugün hastalandım. kontrol için başkentten randevu alayım dedim salı günü için adetin 4. günü olacak senin dediğin gibi yasmini kullanmadan önce ama bugün kapalıymış, p.teside tatil. önceden c.tesileri açık oluyordu demekki yaz dönemi diye kapalı. ama kullanmayacağım yasmini. zaten soğan suyu ve civanperçemi, adaçayı içiyorum. diğer adetimde de ankadaya giderim.
inşallah bu merkezden mutlu sonla ayrılırsınız canım.
kuran okudum.dua ettim şimdi hepimiz için kızlar.allahım kabul eder inşallah.
yasmin dün bitti.nezaman regl olursam artık bilmiyorum.
reglimin 2. günü gidecem bakalım.
yasminden birkaçgün sonra olunuyor derler. aşılama falan yaptıracakmısın.
2 gün oldu olmadım daha.
dosyamda 4-5 ay çatlatma iğnesiz sadece klomen tedavisi göreceğimiz yazılı.
ama çatlatma iğnesi olmadan kistim olduğu için iğne isticem bu ay.
1 en fazla 2 ay deneyelim çatlatma iğnesiyle.sonra aşılama diye düşünüyorum.
sen naptın doktora gidecektin.kistlerin gitmiştir umarım.