Aşılama Adana'da aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok cnm geldi kırmızılarda neden gecikti anlamadım??

hayırlısıyla sende güzel haberler alırsın insaalalh aren.bu tedaviden güzel sonuçlarla dönersin.
ben pazartesiye kadar olmazsam dr.a gidecem cnm sanada haber veririm.insaallah kistt deildir.
çünkü bayramdan önce g

canım bu yıl sonuna kadar tedaviye ara vermeyi düşünüyorum biraz yıprandığımı hissediyorum. turan çetinle bilgi amaçlı görüşeceğim. yıl sonuna kadar hem acele karar vermeden merkez araştırırım. maya tüp bebekle görüştüm, birde bahçeci kliniğindende dr. halil fırat erdenle görüştüm bana buradan bir doktorun telefonunu verdi eray memeç diye oda önceden orada çalışmış. eğer karar verirsen istanbulda ilk muayeneni olursun kontrollerini onunla beraber yürütürüz, toplama işlemi zamanı buraya gelirsin dedi. bu arada bir ara arayıp eray memeçlede görüşürüm.

slm kizlar asilama yaptirdim ankada tup bebekte ama malesef sonuc alamadim:((cok uzuldum...ama napalim yapacak bise yok...arencim neden dr.degistirdigimi sormussun..malesef hamdi bey beni hicte guzel karsilamadi sonucta benim piskolojim cok onemliydi.ama ankada ki doktorlar cok ilgiliydiler..siz neler yaptiniz??

slm kizlar asilama yaptirdim ankada tup bebekte ama malesef sonuc alamadim:((cok uzuldum...ama napalim yapacak bise yok...arencim neden dr.degistirdigimi sormussun..malesef hamdi bey beni hicte guzel karsilamadi sonucta benim piskolojim cok onemliydi.ama ankada ki doktorlar cok ilgiliydiler..siz neler yaptiniz??

canım geçmiş olsun. hayırlısı olsun. ben neyapacağıma karar vermedim daha düşünüyorum bu arada merkez bakıyorum.
bende ankada ile görüştüm. görüşmeden memnun kaldım görüşmeden. dünde turan çetinle görüştüm. iyi bir merkeze benziyor ama biraz maddi yaklaşılıyorlar heryer öyledir de bunlar hissettirdi. benim testlerim , hsg olmasına ve eşimin testelri olmasına rağmen tekrar istedi, olmazsa histeroskopi falan dedi, sonra muhasebeye gönderdi yapılacaklarla muhasebe 7.200 tl fiyat çıkardı. indirim falan dedi 6500 e indirdi.tüp bebek+ilaçlar diğer yerlerle aşağı yukarı aynı fiyat ama ek şeyler çıkartıyorlar. benim ve eşimin testleri ile hsg yani rahim filmim yeni sayılır zaten onlara gerek yok ki. onun için ısınmadım oraya.
sen ne düşünüyorsun şimdi.

canim ben fiyat arastirmasi hiic yapmadim inan sen normalde asilamayi ne kadara yaptirdin benm yaklasik 1000tlyi buldu...ilaclarla falan.okadar pahalimi tup bebek??benim durumum biraz farkli olmasina ragmen benimle cok ilgilendiler beni rahtlattilar o yuzden bende orayi tercih ettim cnm..suan dondum turkiyede degilim cnm birdaha ki gelisime tup bebek dusunuyorum cnm bakalim kismet senin kacinci asilaman oldu??

canim ben fiyat arastirmasi hiic yapmadim inan sen normalde asilamayi ne kadara yaptirdin benm yaklasik 1000tlyi buldu...ilaclarla falan.okadar pahalimi tup bebek??benim durumum biraz farkli olmasina ragmen benimle cok ilgilendiler beni rahtlattilar o yuzden bende orayi tercih ettim cnm..suan dondum turkiyede degilim cnm birdaha ki gelisime tup bebek dusunuyorum cnm bakalim kismet senin kacinci asilaman oldu??

aşılama için bende yapmamıştım tüp bebek için merkez araştırması yapıyorum adana,ankara, istanbulda olanlardan. onlar zaten kendileri söylüyor. çünkü pahalı bir işlem. fiyatından ziyade merkezin başarısı, labaratuvarı ve ilgileri önemli. genelde fiyatlar 3500+ilaçlar eğer ek birşey isteniyorsa onlar ekleniyor.
sen galiba yumurta geliştirici olarak iğne kullandın o nedenle o kadar tutmuştur. başkentte muayene ve ilaçlar dışında aşılama için aşmıyorlar. diğer taraftada ilaçlar muayene aşılama ücreti dahil 500-600 tl arası birşey tuttu. 2 defa yaptırdım bir daha aşılama düşünmüyorum. gökhan bey 3.aşılamayı yapalım dedi. tüp bebek için biraz daha bekleyebilriisn ama karar senin dedi.

anliyorum cnm evet ben igne falan kullandim o yuzden okadr cok tuttu sanirim.bende ne yapacagima karar vermis degilim suanda ama tup bebek dusunuyorum asilama yapmam bidaha bakalim cnm hakkimizda hayirlisii

arencim ben ozelden msj atamiyorum 50tane yazmam gerkliymis bu sayfaya msj ondan sonra ozelden atabilirmisim:(

arencim ben ozelden msj atamiyorum 50tane yazmam gerkliymis bu sayfaya msj ondan sonra ozelden atabilirmisim:(

evet canım 50 mesaj olmadan özelden atılmıyor. sen hangi ülkedesin gumse. orada mı düşünüyorsun burasını mı tedavi için.

burda guvenipte yaptiramam canim birdaha ki tatil ne zman olur bilmiyorum o zaman geldigimde yaptirmayi istiyorum bakalim canim artik.rusyadayim canim suanda.birde birsey soracagim kist olustu demisin onun belirtisi nedir canim bendede olurmu acaba

burda guvenipte yaptiramam canim birdaha ki tatil ne zman olur bilmiyorum o zaman geldigimde yaptirmayi istiyorum bakalim canim artik.rusyadayim canim suanda.birde birsey soracagim kist olustu demisin onun belirtisi nedir canim bendede olurmu acaba

benim adetim gecikmişti kanda baktırdım negatifti. ben hissediyordum. otururken falan içimde bir baskı hissediyordum. sanki birşeyi sıkıştırıyorum gibi. bende 4 tane olmuştu ve hepside büyüktü 5-4 cm arasındaydı. sen regl olmadınmı hala. gerçi bazılarında regl gecikmesi yapmıyor aksilik bende yaptı.

yok cnm ben regl oldum ve bitmek uzereyim ama konusmalariniza baktimda korktum bendede olmus olabilirmi die.vuruldugum ignelerden dolayi falan.

yok cnm ben regl oldum ve bitmek uzereyim ama konusmalariniza baktimda korktum bendede olmus olabilirmi die.vuruldugum ignelerden dolayi falan.

zaten olsada bunlar zarasız kistler adetle birlikte gidiyor. genelde klomen tarzı hap kullananlarda daha çok oluyor. iğne de daha az oluyor.

anladim canim cok tesekkur ederim umarim bende olusmamistir .sen bu yildan sonnra mi tup bebek icin basvuracaksin??birde y.yilin orda bir tup bebek merkezi var geldigimde belki birde orayla gorusurum

anladim canim cok tesekkur ederim umarim bende olusmamistir .sen bu yildan sonnra mi tup bebek icin basvuracaksin??birde y.yilin orda bir tup bebek merkezi var geldigimde belki birde orayla gorusurum

benim kafam biraz karışık. bir yandan yıl sonuna kadar bekleyim ddiyorum, bir bakıyorum hemen regl olsamda başlasam diyorum. aslında merkez konusunda çok net dğeilim birazda ondan karasızlığım. acaba bekleyip yeni yılda istanbul yada ankaraya mı gitsem diyorum. yoksa burada ankadada mı yaptırsam. çok cesaretim yok herhalde ondan böyle gel gitlerdeyim.
geçen hafta salı turan çetinle görüştüm ben. aşağı yukarı hepsi aynı bence insanın içine sinen yeri tercih ermesi lazım. işlem olarak çok farklı şeyler yapıldığını sanmıyorum.

evet haklisin aremcim aslinda icine sinmezse olmaz.ben ankadayi cok begendim cok ilgilendiler..ben turan beye hic gitmedim ama netten okudum iyi bir doktor gibi..benim malesef adanadan baska yerde yaptirma sansim yok..ama bence ole bir imkanin varsa ankaraya git derim orda ki yerler cok iii die duymustum ama yinede karar senin tabi canim...esin hemen olmasini istiyor mu?

evet haklisin aremcim aslinda icine sinmezse olmaz.ben ankadayi cok begendim cok ilgilendiler..ben turan beye hic gitmedim ama netten okudum iyi bir doktor gibi..benim malesef adanadan baska yerde yaptirma sansim yok..ama bence ole bir imkanin varsa ankaraya git derim orda ki yerler cok iii die duymustum ama yinede karar senin tabi canim...esin hemen olmasini istiyor mu?

eşim önceden bekleyelim diyordu ama şimdi değişti olumsuz aşılamalardan sonra artık istiyor. ne gerekiyorsa yapalım diyor. istanbul ankarada da yaptırma imkanım var ama insan burada daha rahat olur çünkü 45 gün falan sürecek olan bir süreç.

evet haklisin canim o kaddar uzun zaman...kac yillik evliydin cnm??ins.hayirlii bir sonuc alirsin tup bebekten...sen asilama yapilmadan once igne falan vurulmusmuydun yumurta gelistirmek icinmis sanirim..aslinda ben cokta ugrasmak istemiyorum ama insanin elinde olmuyor surekli aklimda sanki:(((

Back
X