çünkü bayramdan önce saglık ocagında gebeliktesti yaptım negatif çıktı.oyüzden endişem![]()
haber ver canım merak ederim seni. inşallah değildir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünkü bayramdan önce saglık ocagında gebeliktesti yaptım negatif çıktı.oyüzden endişem![]()
yok cnm geldi kırmızılarda neden gecikti anlamadım??
hayırlısıyla sende güzel haberler alırsın insaalalh aren.bu tedaviden güzel sonuçlarla dönersin.
ben pazartesiye kadar olmazsam dr.a gidecem cnm sanada haber veririm.insaallah kistt deildir.
çünkü bayramdan önce g
slm kizlar asilama yaptirdim ankada tup bebekte ama malesef sonuc alamadim(cok uzuldum...ama napalim yapacak bise yok...arencim neden dr.degistirdigimi sormussun..malesef hamdi bey beni hicte guzel karsilamadi sonucta benim piskolojim cok onemliydi.ama ankada ki doktorlar cok ilgiliydiler..siz neler yaptiniz??
canim ben fiyat arastirmasi hiic yapmadim inan sen normalde asilamayi ne kadara yaptirdin benm yaklasik 1000tlyi buldu...ilaclarla falan.okadar pahalimi tup bebek??benim durumum biraz farkli olmasina ragmen benimle cok ilgilendiler beni rahtlattilar o yuzden bende orayi tercih ettim cnm..suan dondum turkiyede degilim cnm birdaha ki gelisime tup bebek dusunuyorum cnm bakalim kismet senin kacinci asilaman oldu??
arencim ben ozelden msj atamiyorum 50tane yazmam gerkliymis bu sayfaya msj ondan sonra ozelden atabilirmisim![]()
burda guvenipte yaptiramam canim birdaha ki tatil ne zman olur bilmiyorum o zaman geldigimde yaptirmayi istiyorum bakalim canim artik.rusyadayim canim suanda.birde birsey soracagim kist olustu demisin onun belirtisi nedir canim bendede olurmu acaba
yok cnm ben regl oldum ve bitmek uzereyim ama konusmalariniza baktimda korktum bendede olmus olabilirmi die.vuruldugum ignelerden dolayi falan.
anladim canim cok tesekkur ederim umarim bende olusmamistir .sen bu yildan sonnra mi tup bebek icin basvuracaksin??birde y.yilin orda bir tup bebek merkezi var geldigimde belki birde orayla gorusurum
evet haklisin aremcim aslinda icine sinmezse olmaz.ben ankadayi cok begendim cok ilgilendiler..ben turan beye hic gitmedim ama netten okudum iyi bir doktor gibi..benim malesef adanadan baska yerde yaptirma sansim yok..ama bence ole bir imkanin varsa ankaraya git derim orda ki yerler cok iii die duymustum ama yinede karar senin tabi canim...esin hemen olmasini istiyor mu?