Aşılama Adana'da aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bir fırsatını bulup girdim nete. iyi canım sevindim. kontrolemi gittin. aşılamayı senmi istedin.
bizde bir turan çetinlede görüşelim dedik. ayın 14 üne randevu aldık. en azından aklımızda soru işareti kalmasın.

biz istiyoruz ama doktorla konuşmadım daha.kontrole gidecemdiğer ay aşılama istediğimi söylicem.kabul ederlermi bilmiyorum.
etmezlerse anka tüp ü düşünüyorum.
sana nekadar mal oldu aşılama .tüp bebek merkezinde

bebeğim aşılama nasıl zormu
canın yandımı çok.
ben korkuyorum biraz

cnm benim rahmin eşli bozuk oldugu için dr. öne aldı oyüzden baya kanamam oldu belkide rahimle oynandıgı için tutmadıdiyorum kendi kendime.:( hiç tanımadıgım bir dr. mu teknisyenmi bilmiyorum onun eline bıraktım kendimi :( benim canım çok acımaz hassas deilim öyle olmasına zorlanmasına ragmen çok acımadı sadece uzun çubugun girmesi zor oluyor ama acı yok tabiiki.o girdikten sonra işlem bitiyorzaten.hayırlısıı olsun senin için cnm.

kızlaarr kadir gecemizzz mübarekk olsunn.insaallah hepimiziinn dilekleri kabul olur tez zamanda.

insaallahh en kısa sürede yavrumaa kavusurumm.

biz istiyoruz ama doktorla konuşmadım daha.kontrole gidecemdiğer ay aşılama istediğimi söylicem.kabul ederlermi bilmiyorum.
etmezlerse anka tüp ü düşünüyorum.
sana nekadar mal oldu aşılama .tüp bebek merkezinde

canım ilaçlar dahil(tabii klomenl iğne değil) 600 tl civarı tutuyor.
sana neden 2 defa hsg çektiler.

dün kandil istediğim gibi geçmedi. evde olmadığım için birşey yapamadım. oturduğum yerde içimden dua etmeye çalıştım. biraz huzursuz oldum.

hayalbaz buralardayım. haftasonu yoktum onun için okumaya çalışıyordum geçmişi.
kızlar bu arada eşimin yengesi vefat etti. ailesinin yanına gidemedik onlarda cenaze evine gitmişlerdi. bizde onun için apar topar kayseriye gittik. dün gece geldik. insan bir ölüm gördüğünde aklı başına geliyor. insanın sevdiklerinin yanında olmasının sağlıklı olmasının herşeyden daha değerli olduğunu anlıyor. onun için birşeyler için çok acele etmemeye karar verdim. bu yılı bir geçireyim. bu aradada beslenmeme iyi dikkat ederim. kürler yaparım.

minikkedicik ben hastalandım bitti. 3 gün oldu biteli. ama bugün yine az az kırmızı akıntım oldu. sende böyle birşey oldu mu.

arencim sende kist oluştugunu nerden anlıyordunuz.bana yardımcı olurmusun.

arencim sende kist oluştugunu nerden anlıyordunuz.bana yardımcı olurmusun.

canım bende adet gecikmesi yaptı. adetim 3 gün geçti normalde şaşmaz.kan testi yaptım negatifti. öyle olunca hemen ertesi gün kontrole gittim öyle anlaşıldı. tabii herkesde adet gecikmesi yapmazmış. onun dışında bir belirtisi olmuyor bunlar folikül kisti olduğu için en büyük belirtisi adet gecikmesiymiş.
neden sordun öyle şüphenmi var yoksa. benim 2.aşılamamda da kist olmuştu ama adetle atılmıştı. ben özel adana tüp bebeğe gidiyordumya doktor çok yumurtam olmasına rağmen bana aşılama yaptı, normalde 3 ten fazla olunca yapılmazmış. birde bana çok iyi bir işlem oldu yumurtaların çatlamak üzere dedi. evet çok iyi bir işlem sonucu 4 kistim oldu.

ewet cnm normalde benim adetim şaşmaz mutlaka önce olur ama bu ay öyle olmadı test yaptım negatifti ve halen adet olmadım.
ilaç tedavisine gerek varmı yani sence dr.a gitmelimiyim.başkantt açık olurmu acaba bayramdaaa.
bu arada herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.herkesin diger bayrama kada bebişlerine kavuşmasını dilerimm.

ewet cnm normalde benim adetim şaşmaz mutlaka önce olur ama bu ay öyle olmadı test yaptım negatifti ve halen adet olmadım.
ilaç tedavisine gerek varmı yani sence dr.a gitmelimiyim.başkantt açık olurmu acaba bayramdaaa.
bu arada herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.herkesin diger bayrama kada bebişlerine kavuşmasını dilerimm.

canım adetin nekadar geciktiki. başkent bayramda açık olmaz. canım bazı drlar veriyor ilaç bazıları vermiyor. tedavi amaçlı kullanılan ilaçlarda düzeni bozuyor p.tesine kadar bekle olmazsa salı için randevu alıp gidersin.

ooffyaaa areenn benim adetim hiç sekmezddii günümden hep 1 hafta 4 gün önce olurdum.
kist felann yoktur insaallah.pazartesiye kadar bekleyecem.benim adet tarihim 9 uydu cnm.
Allah ım hayırlara çevirsin

ooffyaaa areenn benim adetim hiç sekmezddii günümden hep 1 hafta 4 gün önce olurdum.
kist felann yoktur insaallah.pazartesiye kadar bekleyecem.benim adet tarihim 9 uydu cnm.
Allah ım hayırlara çevirsin

canım sen ilaç falan kullandınmı ki kist olsun. biliyorsun stresde gecikme yapar. herhangi birşey kullanmadıysan kist olduğunu düşünmüyorum. tedavi süreci dengemizi bozuyor. benimde adetim bitti. salı günü yani adetimin bitiminden 4 gün sonra falandı tekrardan baktım az az kırmızı akıntım oldu.2 gün sürdü. bugün birşey yoktu.
salı günü turan çetinden görüşme randevusu aldım bakalım onlar ne diyecek. Allah hepimiz için hayırlısını versin.

hayırlısıyla sende güzel haberler alırsın insaalalh aren.bu tedaviden güzel sonuçlarla dönersin.
ben pazartesiye kadar olmazsam dr.a gidecem cnm sanada haber veririm.insaallah kistt deildir.
çünkü bayramdan önce g

hayırlısıyla sende güzel haberler alırsın insaalalh aren.bu tedaviden güzel sonuçlarla dönersin.
ben pazartesiye kadar olmazsam dr.a gidecem cnm sanada haber veririm.insaallah kistt deildir.
çünkü bayramdan önce g

çünkü bayramdan önce saglık ocagında gebeliktesti yaptım negatif çıktı.oyüzden endişem :(

Back
X