Aşılama Adana'da aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrrrrrrrrr ben hamileyim allahıma şükürler olsun ki..sonunda başkentte aşılama olmuştum.bugün gittim kan tahlil sonuucmu aldım ama dah görmeden kalp atışını duymadan rahatlamaycagm o yüzden çok sevinmedim daha birde kimseye söylemedim ne olur ne olmaz diye.yüce rabbim bize o günleride gösterir inşallah .herkese dua ediyorum sizde bana edin ne olur bir buçuk yıldır uğraşıyordum ben

gözünaydın elfida aşılamanı kim yapmıştı cnm.Allah tamamına erdirsin insaallah.aşılamanın kaçıncı günü test yaptın.

kızlarrrrrrrrrrrr ben hamileyim allahıma şükürler olsun ki..sonunda başkentte aşılama olmuştum.bugün gittim kan tahlil sonuucmu aldım ama dah görmeden kalp atışını duymadan rahatlamaycagm o yüzden çok sevinmedim daha birde kimseye söylemedim ne olur ne olmaz diye.yüce rabbim bize o günleride gösterir inşallah .herkese dua ediyorum sizde bana edin ne olur bir buçuk yıldır uğraşıyordum ben

gözünaydın canım. senina dına çok sevindim.

ben randevu alamadım. c.tesi regl oldum. aradım kapalıydı. herhalde yaz diye yoksa başkent açık oluyordu c.tesi günleri. sonra pazar , p.tesi de 30 ağustos du. bugün arayacağım yarına alacağım. kistlerim duruyor gibi. hissediyorum içimde birşey var gibi. birde kistlerim ağrıyor sanki. acaba büyüyormu anlamadım.
bir arkadaşımında böyle kistleri olmuş doktor ona hiç doğum kontrol hapı vermemiş. başka bir ilaç vermiş adetin 15.günü kullanmaya başla adet olana kadar demiş. ayrıca hamile kalmayada engel değil demiş. onu bir soracağım.

duphaston dur arkadaşına verdiği hap.
bende kullandım onu 15.gün.
onu da gecikmeli adeti olanlara veriyorlar diğer ay gecikmeden bir sorun olmadan adet olsun diye vermişlerdir.
ben hala olmadım daha.
elfida hamileymiş tebrik ederim canım .allah kucağına almayı da nasip etsin ...
darısı da bize olsun canım.

duphaston dur arkadaşına verdiği hap.
bende kullandım onu 15.gün.
onu da gecikmeli adeti olanlara veriyorlar diğer ay gecikmeden bir sorun olmadan adet olsun diye vermişlerdir.
ben hala olmadım daha.
elfida hamileymiş tebrik ederim canım .allah kucağına almayı da nasip etsin ...
darısı da bize olsun canım.

benim toplamda 4 kistim varmış 2 hafta önce gittiğimde. ben 3 tane sanıyordum. boyutları 5 cm-4 cm arasındaydı. şimdi gitmiş sadece 1 tane sağda kalmış o da küçülmüş 5 cm idi, yaklaşık 3 cm civarında şimdi. biraz moralim düzeldi çok sinirim bozulmuştu. istersen baskılamak için doğum kontrol hapı verelim dedi. bende verildiğini söyledim ama daha başlamadım dedim. bugün başlayabilirisn dedi ama ben kullanmayacağım.
kistleri öğrendiğimden beri 15 gün soğan suyu içtim ve hergün civanperçemi içiyordum. galiba bunların faydasını gördüm. soğan suyuna devam edeceğim. adete 10 gün kala başlayıp 10 gün daha içiceğim böyle birkaç ay.

Son düzenleme:
gözünaydın elfida aşılamanı kim yapmıştı cnm.Allah tamamına erdirsin insaallah.aşılamanın kaçıncı günü test yaptın.

canım gelmiyorsun pek artık. nasılsın. ne yaptın. biz buradaki kızlarla bayramdan sonra buluşmayı düşünüyoruz. sen ve minikkediciklede tanışmak isterim. hepimiz sonuçta adanadayız.

kızlar bugün yoksunuz. eşim izin almış yarın akşam yola çıkacağız. onun ailesinin yanına gideceğiz. hiç gitmek istemiyorum. fırsat bulup girebilirsem girerim.

bebeğim nereelrdesin neden pek gelmiyorsun artık. sen tekrar başladınmı 2.aşılamaya.
eğer uğrarsan yaz merak ettim seni. geldin geçen ama birşey yazmamışsın doğru düzgün. ben şimdi çıkıyorum eşim gelmek üzeredir iftar vaktide yaklaştı. gelirsen cevap yaz.

güle güle git arencim .iyi tatiller

sağol canım. sanada şimdiden iyi bayramlar. ben ayrın hazırlık falan yaparım birde belki kayınvalideme falan hediye almaya çıkarım ,bayram nedeni ile giremem, sende bir gelişme olursa yaz ama fırsat buldukça bakarım dieğr günler.

sanada iyi bayramlar canım.
benim kistim kalmış 1 tane.civanperçemi içecem.
inş.öbür ay aşılama yapılacak.

arencimm bende deişik bir durum olmadıgı için bişey yazmıyorum ama sürekli takipteyiz sizin yazdıklarınızı okuyorum.
eşim tedavi bitti dedi şuanda hiç bişey düşünemiyorum.Allahım insaallah kendiliginden verir rabbim.şu mübarek günlerde hepimize insaallah banada

sanada iyi bayramlar canım.
benim kistim kalmış 1 tane.civanperçemi içecem.
inş.öbür ay aşılama yapılacak.

bir fırsatını bulup girdim nete. iyi canım sevindim. kontrolemi gittin. aşılamayı senmi istedin.
bizde bir turan çetinlede görüşelim dedik. ayın 14 üne randevu aldık. en azından aklımızda soru işareti kalmasın.

arencimm bende deişik bir durum olmadıgı için bişey yazmıyorum ama sürekli takipteyiz sizin yazdıklarınızı okuyorum.
eşim tedavi bitti dedi şuanda hiç bişey düşünemiyorum.Allahım insaallah kendiliginden verir rabbim.şu mübarek günlerde hepimize insaallah banada

canım hayırlısı olsun. canını sıkma. benim eşimde seninki gibi bu son falan diyor ama onu ikna etmek zorundayım. onlar bizim kadar hassas değiller. bakarsın bunlara hiç gerek kalmaz.

Back
X