Aşılama Adana'da aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese hayırlı cumalar kızlarrrr
bugun adetimin 10. günüü umarım mutlu sona kaylaşıyorumdurr.günler hızla olmasadageçiyor.tahlil günüm çarşamba.bebegimin müjdesini almak burdan paylaşmak istiyorum kızlar.dualarınızı eksik etmeyin canlarımm

Canın tedavin hayırlı olsun.Allahın izniyle inşallah bebişine kavuşursun.Dualarımız seninle.

Canım tedavin hayırlı olsun.Yüce Rabbim devamına erdirir.Aklına gelen soruları yaz gidince dr yada hemşirelere sorarsın.Ben ilk zamanlar dr soracaklarımı eksik sorup eve gelirdim.Sonra yazmayı denedim.Zamanla alıştım.Canım bende adetimi bekliyorum.Bugün adetimin 28. günü her an olabilir kısmetse haftaya Esra Hanıma giceceğim Allahtan umut kesilmez .Yüce Rabbim cümlemizi bebişlerimize kavuşturur.Sakin ol ,stres yapma ,olacak diye pozitif düşün.Şuan Adanada mı kalıyorsun?Selamlar.

bende öyle yapıyorum sakini nedense .herhalde 1 yıldır umut edip hiç bir sonuç alamayınca mı öyle oluyor ne .hayatıma devam ediyorum.evet adanadayım canım.eşim gitti ama ben kaldım burda salı günü doktora gitcem bende .yumişlere bakacak umarım vardır bir gelişme.allah kimsenin umutlarını boşa çıkarması yüce rabbim.allah herkese sabır versin.salı günü gidince yazarım gelişmeleri

kızlarrr meraba .bugün doktora gittim iki tane yumurtam 18 mm olmuş.bugün bülent bey yoktu biraz kalabalıktı.kan testi yaptım biz siziararız dediler aradılar.bugünde kullancakmışım iğnemi yani gonalf fyi yarın kullanmayacakmışım yarın gece saat 12 de ovitrelle çatlatma iğnemi kullanacakmışım .pazartesi aşılama yapılacak.saat sekiz buçukta orda olun dediler.eşimle birlikte.bakalım hayırlısı artık.inşallah bülent bey yapar ama ben söyleyecem bülent beyi istiyorum diye .

slmmmm kızlarrr gıremedım netım yoktu nasılsınızz??yazılarınızıı sımdı okudum ben hala asılama yaptırmadım doktor degısırdık ankada tup bebege gıdıyoruz suanda bu ay denıcez sanırım

slmmmm kızlarrr gıremedım netım yoktu nasılsınızz??yazılarınızıı sımdı okudum ben hala asılama yaptırmadım doktor degısırdık ankada tup bebege gıdıyoruz suanda bu ay denıcez sanırım

bende seni merak etmiştim.
neden dr değiştirdin.

Son düzenleme:
başkente giden arkadaşlar hangi doktordan memnundunuz siz herkes tayfun bey diyecek eminim çünkü bende ondan çok memnundum.
tayfundan sonra kime güvenecez...diğer tayfun beni kiste boğdu .esra da sanki ilgisiz gibi geldi.
siz kime gidiyorsunuz ve memnunmusunuz

başkente giden arkadaşlar hangi doktordan memnundunuz siz herkes tayfun bey diyecek eminim çünkü bende ondan çok memnundum.
tayfundan sonra kime güvenecez...diğer tayfun beni kiste boğdu .esra da sanki ilgisiz gibi geldi.
siz kime gidiyorsunuz ve memnunmusunuz

neyaptın canım kistelrinden kurtulabildin mi. biliyormusun bende de kistler oldu. adetim gecikti ağrılarımda devam edince başkente gittim kist oluşmuş dediler. reglim geldin diye ilaç verdiler regl olunca sonrada yasmin kullan dediler. beni kiste boğdu dediğin Tayfun Çok muydu. birde sen normal zamanında mı regl oldun kist olduğu ay yoksa seninkide gecikti mi.
ben esra hanıma hiç denk gelmedim nasıl bilmiyorum onun için. benimde kafam karışık doktor yer merkez konusunda. biliyorsun özel adana tüp bebeğe gitmiştim orada da doktorla doğru düzgün konuşmuyor birşey sormadan açıklama yapmıyor o nedenle çok sevmedim orayı da. zaten kistlerim oradan kalma.
eğer başkentte birebir aynı doktorla devam edilse oraya giderdim sonuçta ahstane ortamı bir tahlil birşey lazım olduğunda orada yapılıyor. çok kalabalık olması farklı doktorlara muayene olmak huzursuz ediyor beni.

arencim naptın cnm tedavini nerde devam edecegine karar verdinmi

neyaptın canım kistelrinden kurtulabildin mi. biliyormusun bende de kistler oldu. adetim gecikti ağrılarımda devam edince başkente gittim kist oluşmuş dediler. reglim geldin diye ilaç verdiler regl olunca sonrada yasmin kullan dediler. beni kiste boğdu dediğin Tayfun Çok muydu. birde sen normal zamanında mı regl oldun kist olduğu ay yoksa seninkide gecikti mi.
ben esra hanıma hiç denk gelmedim nasıl bilmiyorum onun için. benimde kafam karışık doktor yer merkez konusunda. biliyorsun özel adana tüp bebeğe gitmiştim orada da doktorla doğru düzgün konuşmuyor birşey sormadan açıklama yapmıyor o nedenle çok sevmedim orayı da. zaten kistlerim oradan kalma.
eğer başkentte birebir aynı doktorla devam edilse oraya giderdim sonuçta ahstane ortamı bir tahlil birşey lazım olduğunda orada yapılıyor. çok kalabalık olması farklı doktorlara muayene olmak huzursuz ediyor beni.

yasmin kullanıyorum şuan kistlerim geçtimi bilmiyorum.diğer adetimde öğrenecem artık.
benim her ay kistim olur ve 10 gün gecikirdi reglim ama klomen kistinde gecikme olmadı 1 gün bile.
benim cahilliğime geldi aslınsa doktorları tanımıyorum.çalışma sistemlerini bilmiyordum .bülent beyi istiyorum dedim sekretere meğerse beni muayene eden tayfun çok muş sonradan öğrendim.
esra hanımı da methettiler .şimdi hep esraya denk geldim.ama bülentide beğenen vardı.
o kalabalık artık beni huzursuz etmez oldu.alıştım galiba

arencim hatırlarmısın senle başkent hastanesi hakkında ilk yazıştığımız sıralar bir arkadşımdan bahsetmiştim.
çok oyaladı başkent 5 yıllık evli demiştim.
neler neler varmış da kız bahsetmemiş kimseye.tüpler tıkalı .ameliyatla birini açabilmişler anca.
kistleri varmış kist için ameliyat olmuş..vs..birsürü şey.
neyse kıza asla bebeğin olmaz demiş.tayfun bağış.
tüp bebek bile zor tutmaz demiş.
ama şanslarını denemek istemişler.tüp bebk tedavisine başlıyolar.
10gün iğne vurulmuş kız.yumurta toplamaya başlanacak tam dr bakıyor yumurtalarına sen hamlemisin diyor.
hayır diyor kız.bir kan ver diyor doktor.
sonuç pozitif.....
darısı bize.....

arencim hatırlarmısın senle başkent hastanesi hakkında ilk yazıştığımız sıralar bir arkadşımdan bahsetmiştim.
çok oyaladı başkent 5 yıllık evli demiştim.
neler neler varmış da kız bahsetmemiş kimseye.tüpler tıkalı .ameliyatla birini açabilmişler anca.
kistleri varmış kist için ameliyat olmuş..vs..birsürü şey.
neyse kıza asla bebeğin olmaz demiş.tayfun bağış.
tüp bebek bile zor tutmaz demiş.
ama şanslarını denemek istemişler.tüp bebk tedavisine başlıyolar.
10gün iğne vurulmuş kız.yumurta toplamaya başlanacak tam dr bakıyor yumurtalarına sen hamlemisin diyor.
hayır diyor kız.bir kan ver diyor doktor.
sonuç pozitif.....
darısı bize.....

inşallah canım böyle güzel şeyler duymak umutlandırıyor. başkenttemi başlamıştı tüp bebeğe.
evet insan alışıyor o muayene sistemine kalabalığa ama birde tek bir doktor trf dan takip edilebilsek o beni kalabalıklığından ziyade daha huzursuz ediyor. birde kalabalıkya labaratuvar şartları falan nasıl acaba. yeteri özen gözteriliyormu bu kalabalığa rağmen.
birde benim aşılama sürecinde her seferinde farklı doktor denk geldi. son kontrolde çatlama iğnesi vurulacağı zaman bülent bey bakmıştı dediki rahim zarı biraz ince aşılama günü tekrar bakılsın ama aşılaa günü ben demesem bakmıyacaklardı. tek bir dr denetiminde olsak böyle şeyler olmaz.
mesela senin zaten yumurta çatlama problemin varmış sana nasıl öyle sadece klomen tedavisine başlandı hemde günde 2 tane onuda anlamadım.

Son düzenleme:
inşallah canım böyle güzel şeyler duymak umutlandırıyor. başkenttemi başlamıştı tüp bebeğe.
evet insan alışıyor o muayene sistemine kalabalığa ama birde tek bir doktor trf dan takip edilebilsek o beni kalabalıklığından ziyade daha huzursuz ediyor. birde kalabalıkya labaratuvar şartları falan nasıl acaba. yeteri özen gözteriliyormu bu kalabalığa rağmen.
birde benim aşılama sürecinde her seferinde farklı doktor denk geldi. son kontrolde çatlama iğnesi vurulacağı zaman bülent bey bakmıştı dediki rahim zarı biraz ince aşılama günü tekrar bakılsın ama aşılaa günü ben demesem bakmıyacaklardı. tek bir dr denetiminde olsak böyle şeyler olmaz.
mesela senin zaten yumurta çatlama problemin varmış sana nasıl öyle sadece klomen tedavisine başlandı hemde günde 2 tane onuda anlamadım.

evet her seferinde başka doktora denk gelmek huzursuz eder.her seferinde benim şuyum var buyum var demek huzursuz eder beni.tanıyan bilen doktorla tedavi daha iyi olur.
doktoruz herşeyi biz biliriz diye düşünüyorlar.ama malesef bizde kendi doktorumuz olduk artık.kolay değil 2 senedir her ay doktora gidiyoruz yani ....
her ay düzenli kistim olur dememe rağmen tayfun bağış bu ay çatlatma iğnesi yapmayacaz dedi.bikaç kez çatlatma iğnesi olsun dedim yok dedi bende üstelemedim.vardır bir bildiği diye....
ama günde 2 doza esra hanım bile şaşırdı.neyse artık kistlerim erisin ameliyattan kurtulayımda başka bişe istemiyorum şimdi.

kedicikkk ne ggüüzellmişş yaa rabbimm ne büyyükkk.
bence buu durumda hamile kalmasıyla hastanenin bir ilgisi yok cnm.tamamen psikolojik işte.eşler ümitlerini kesmiş çocugun olmaz deyince yoksa anladıgım kadarıyla bir tedavi uygulanmamış.

evet her seferinde başka doktora denk gelmek huzursuz eder.her seferinde benim şuyum var buyum var demek huzursuz eder beni.tanıyan bilen doktorla tedavi daha iyi olur.
doktoruz herşeyi biz biliriz diye düşünüyorlar.ama malesef bizde kendi doktorumuz olduk artık.kolay değil 2 senedir her ay doktora gidiyoruz yani ....
her ay düzenli kistim olur dememe rağmen tayfun bağış bu ay çatlatma iğnesi yapmayacaz dedi.bikaç kez çatlatma iğnesi olsun dedim yok dedi bende üstelemedim.vardır bir bildiği diye....
ama günde 2 doza esra hanım bile şaşırdı.neyse artık kistlerim erisin ameliyattan kurtulayımda başka bişe istemiyorum şimdi.

geçmiş olsun cnm.insaallah bundan sonra herşey güzel olur.

canım daha kesin olmamakla beraber büyük ihtimlle ankada tüp bebekte devam edeceğim. tlfla görüştüm p.tesie randevu aldım testlerimi falan götüreceğim. hayırlısı canım bunlar vesile kısmetse neolurs olsun oluyor değilse ise sorunsuz ol en iyi merkeze doktora git para dök olmuyor. biz elimizden geleni yapalımda nasipse olur.
önce şu kistlerimden kurtulayım.
sen nasılın canım artık pek görünmez oldun.

cnm eşim izin almıştı evdeydi.dışarı çıkarkende pcyi götürdüü bitüürlüü giremedimm.
neyse bugun işe başladı :)
cnm tedavin hayırlı olsun ankarada deilmi merkez yoksa adanadamı ben pek bilmiyorumda.
ankaradaysa tüp bebege karar verirsen ordamı kalacaksın.cnm birde nekadar masrafın olacak ögrenip banada yazarmısın

cnm eşim izin almıştı evdeydi.dışarı çıkarkende pcyi götürdüü bitüürlüü giremedimm.
neyse bugun işe başladı :)
cnm tedavin hayırlı olsun ankarada deilmi merkez yoksa adanadamı ben pek bilmiyorumda.
ankaradaysa tüp bebege karar verirsen ordamı kalacaksın.cnm birde nekadar masrafın olacak ögrenip banada yazarmısın

canım adanada merkez.

Son düzenleme:
hadi insaallah cnm yaaa ya biz 3. aşılamayıda yapacazz.eşime tüp bebekten bahsettik yaptırayız dedi
çok pahalı dedi ama hele bi şu aşılamayıda yaptıralımda.rızk veren Allah.rızkı varsa dünyada benimde bebişim gelir Allah ın izniyle.kısmette varsa gelir şamdan yemenden kısmettede yoksa ne gelir elden :(

kedicikkk ne ggüüzellmişş yaa rabbimm ne büyyükkk.
bence buu durumda hamile kalmasıyla hastanenin bir ilgisi yok cnm.tamamen psikolojik işte.eşler ümitlerini kesmiş çocugun olmaz deyince yoksa anladıgım kadarıyla bir tedavi uygulanmamış.

zaten hastane doktorlar bir vesile...
psikoloji misikoloji de bahane
rabbim nezaman isterse ozaman olacak.
bakalımbizim çilemizi nezaman dolduracak...
şu mübarek ayda rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

Back
X