- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar
aranızda adanada olupta aşılama yaptıran var mı. 15+3 hft iken gebeliğim sonlandırıldı. 1 sene oldu ama hala hamile kalamadım. yaşım 36. ben aşılama için adana başkente gittim. ama dr yaşın önemli değil yumurta yaşın iyi görünüyor. 6 ay daha bekle dedi. ama ben beklemek istemiyorum. yaklaşık 2,5 yıl oldu evleneli.özel merkez araştırıyorum. artık kaça mal olursa olsun yaptırmak istiyorum. aranızda adanada olan var mı varsa nerede aşılamanızı yaptırdınız yada nereyi düşünüyorsunuz.
canım adanada yaptırmadım ama ankarada yaptırdım ama adanalıyım ben bugün test yaptırdım aşılamam tutmadı çok şeymi istiyorum hayattan nefret ediyorum kimse anlamıyor beniçok şeymi istiyorum ben?
minikkedicik ve aren dr.a gittim ultrasonda yumişlerime baktıkkk.
3tanee kızlarr 3 yumişim varmış 3 saglıklı yumiş.dualarınız için çok teşşekkürler Allah ın izniyle çarşambaya aşılamam oluyor.
tşk. kızlar. beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok. elimden geleni yapıyorum. yine dr a gideceğim perşembeye ama birşey yapmayı düşünmüyorum öylesine kontrole bir süreliğine eylül ekime kadar bırakacağım. böyle daha çok umutlanıyorum olmayınca da daha kötü oluyorum.
dhea yı sana dr vermişti dimi. bende bir ara kullanmayı düündüm ama sonra kafama göre kullanmayım dedim. antioksidan olarak ne kullanıyorsun.[/QU
Aren canım Merhaba tatildeydim yeni geldim.Dheayı kafana göre kullanma bende rezerv azlığı nedeni ile verdiler.Gnc den antioksidan kullanıyorum onu da dr verdi.Antioksidan bitkisel vitamin kullanmanda bence sakınca yok.Ama dr danış.Senin için hayırlısı Eylül Ekim diyorsan bekle ama sitrese girme .Bana dr 2 ay sonra gel dedi moral sıfırdı 1 hafta kadar çok ağladım üzüldüm ama Allahtan umut kesilmez dedim canımın istediği herşeyi maddi manevi düşünmeden yaptım beni üzecek olay yada kişilerden uzak durdum bana gerçekten destek veren ve güvendiğim can dostum arkadaşlarımla zaman geçiriyorum.Allahın izni ile 1 haftaya kadar dr gideceğim hayırlısıyla inşallah olacak.Sende kendini manevi olarak çok yorgun hissediyorsan ara vermende hayır var.Bu süreci doğal yaşa hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşacagız.İnan 2 yıldır sürekli dr ve hastane ile uğraştım.Amaliyatlar ,iğneler,çatlatma iğneleri derken gerçekten strestle yaşamak, olacak mı olmuyacak mı derken,hayatını hastane dr ile sınırlayınca insan dinlenmek, ortamdan uzak kalmak istiyor.Canım moralini ii tut biraz ortamını değiştir öyle tedavine başla derim.Selamlar.
slm kızlar bugün adet oldum.başkentte bülent beye gitmiştim geçen ay bu ay için gel demişti.aşılama yapılacak eğer bir aksilik çıkmazsa.çarşamba randevu aldım saat sekiz buçukta orda olcam.aradım aşılma raporu için sadce nüfus kayıt örneği gerkiyormuş başka bişey istemediler.aslında aşılma fiyatını soracaktım ama zaten parayı gözden çıkardığımız için sormadım .dua edin kızlar benim içine.hakkımda hayırlısı olsun.aslında benim aşılamada pek umudum yok ama olsun yinede içim pır pır.en azında emnin ellerdeyim.maraştaki doktordan sonra başkent cennet gibi oldu benim için.gidince anlatırım.çarşamba gitcem ilaç falan yazar herhalde.umarım iğneleri kendim yapabilirim.bende sorun yumurtam büyümüyor aslında yumurat rezevim iyiymiş ama hakkımda hayırlısı
tşk. kızlar. beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok. elimden geleni yapıyorum. yine dr a gideceğim perşembeye ama birşey yapmayı düşünmüyorum öylesine kontrole bir süreliğine eylül ekime kadar bırakacağım. böyle daha çok umutlanıyorum olmayınca da daha kötü oluyorum.
dhea yı sana dr vermişti dimi. bende bir ara kullanmayı düündüm ama sonra kafama göre kullanmayım dedim. antioksidan olarak ne kullanıyorsun.[/QU
Aren canım Merhaba tatildeydim yeni geldim.Dheayı kafana göre kullanma bende rezerv azlığı nedeni ile verdiler.Gnc den antioksidan kullanıyorum onu da dr verdi.Antioksidan bitkisel vitamin kullanmanda bence sakınca yok.Ama dr danış.Senin için hayırlısı Eylül Ekim diyorsan bekle ama sitrese girme .Bana dr 2 ay sonra gel dedi moral sıfırdı 1 hafta kadar çok ağladım üzüldüm ama Allahtan umut kesilmez dedim canımın istediği herşeyi maddi manevi düşünmeden yaptım beni üzecek olay yada kişilerden uzak durdum bana gerçekten destek veren ve güvendiğim can dostum arkadaşlarımla zaman geçiriyorum.Allahın izni ile 1 haftaya kadar dr gideceğim hayırlısıyla inşallah olacak.Sende kendini manevi olarak çok yorgun hissediyorsan ara vermende hayır var.Bu süreci doğal yaşa hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşacagız.İnan 2 yıldır sürekli dr ve hastane ile uğraştım.Amaliyatlar ,iğneler,çatlatma iğneleri derken gerçekten strestle yaşamak, olacak mı olmuyacak mı derken,hayatını hastane dr ile sınırlayınca insan dinlenmek, ortamdan uzak kalmak istiyor.Canım moralini ii tut biraz ortamını değiştir öyle tedavine başla derim.Selamlar.
canım ben de birkaç adet dönemi geçirip eğer olmazsa merkez araştırıp tüp bebek düşünüyorum. ben bir türlü kafamdan atamıyorum. ankarada olsaydım orada bir merkeze giderdim. ama tedavi uzun sürdüğü için gel git izin sorunum olur. adanada da çok alternatif yok malesef.
slm kızlar bugün adet oldum.başkentte bülent beye gitmiştim geçen ay bu ay için gel demişti.aşılama yapılacak eğer bir aksilik çıkmazsa.çarşamba randevu aldım saat sekiz buçukta orda olcam.aradım aşılma raporu için sadce nüfus kayıt örneği gerkiyormuş başka bişey istemediler.aslında aşılma fiyatını soracaktım ama zaten parayı gözden çıkardığımız için sormadım .dua edin kızlar benim içine.hakkımda hayırlısı olsun.aslında benim aşılamada pek umudum yok ama olsun yinede içim pır pır.en azında emnin ellerdeyim.maraştaki doktordan sonra başkent cennet gibi oldu benim için.gidince anlatırım.çarşamba gitcem ilaç falan yazar herhalde.umarım iğneleri kendim yapabilirim.bende sorun yumurtam büyümüyor aslında yumurat rezevim iyiymiş ama hakkımda hayırlısı
canım bekliyoruz daha test günü 11 de insaallah.ilgin için teşşekkürler cnm.burdan haberlerii veririm.insaallah herşey güzel ve yolunda giderde burdan hamileyim demeyi nasip eder rabbim.
ewet ilacı dolapta saklıyacaksın hergün igneyi 5ten sonra aynı saatte vurdum ben daha faydalı oluyor. igneyi hergün aynı yere deil 2 parmak yanına vuracaksın göbekten 3 parmak aşagıya.ben 1 kulu gonof aldım 1 kutuda hastane verdi artı bile ben 7 gün kullandım.3 yumişim oldu.daha sonra kontrole gittim ignelerim bitti 8. günü dr. bana çatlatma ignesi yazdım akşam 12de vuruldum.kızlar meraba bende başladım dün iğneme .dün gittim ilk iğnemi oldum 75ml gonalf ilk iğnemi bir tıp merkezinde yaptırdım. bugün ben kendim yapcam .inşallah yapabilirm.yalnız o şişebayağı az dimi ya salı günü bir daha gitcem.rapor pazatersi çıkacak.tanıdık bir eczaneden aldım ilaçları.bundan sonra ne olacak bilen varmı.biri beni aydınatsa yaşayan arkadaşlar.o şişe dolapta mı saklanmalı.bir daha iğn yazacak galiba.ben çok erken gittim beklemedim hiç .doktor sekiz otuzda ordaydı.benim dosyamı önce başka birine vermişlerdi ama ben bülent beyi istiyorum dedim sonra dosyamı oraya yolladılar.tek kötü tarafı keşke aynı anda odaya 5 6 kişiyi almasalar.yoksa ben memnun kaldım .erken alırsan hiç beklemiyorsun.salı günü için randevu almaya gerek yok dedi .ben not düşerim dedi.geçen ay gittiğimde bir tahlil sonucum vardı o 1 ay sonra çıkar demişlerdi almayı unuttum ya doktora söyleseydim keşke.neyse salı gittiğimde alırım.birde doktor bir kan testi var dedi ama yapmadı unuttumu ki ama unutmazlar hemen hatırlıyorlar ya .işte böyle kızlar.allah hepimize yardım etsin.gerçi ben çok umutlu değilim nedense o yüzden ben pek umursamıyorum .allah hakkımızda hayırlısını versin hepimize kucaklarımızı boş koymasın .
sağol kademi sorduğun için.şimdi sen ne yapıyorsun tedaviye devam mı .senin sorunun neydi canım .kademi sen hangi aşamadasın canım
sağol kademi sorduğun için.şimdi sen ne yapıyorsun tedaviye devam mı .senin sorunun neydi canım .kademi sen hangi aşamadasın canım