• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adana ya tayinimizin çıkması

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
merhaba arkadaşlar burada adanalı ların çok olacağını düşündüğüm için sormak istedim
adana nın kozan ilçesine tayinimiz çıkacak ben öğetmenim nasıl bir yer güzel mi yaşanılacak gibi mi çok nem var mı pahalı mı vs cevaplarsanız sevinirim ..şimdiden tşkler...

Merhaba.ben adana li degilim ama esim adana li.suan kv dem yanimda yazdiklarinizi ona sordum cevaplarini yaziyorum.
Kis iyidir,yazin 2 ay cok nemli ve sicak. Durmak zordur.maasinin yarisini yer yarisini biriktirir.o kadar sehre gore ucuzdur.genelde ev kiralari seneliktir.
Ufak insanlari sicak bir yerdir diyor..
Siz nerden gidiceksiniz?

il dışları belli oldu mu,başladı mı ki? Adana kesin mi?

Merhaba.ben adana li degilim ama esim adana li.suan kv dem yanimda yazdiklarinizi ona sordum cevaplarini yaziyorum.
Kis iyidir,yazin 2 ay cok nemli ve sicak. Durmak zordur.maasinin yarisini yer yarisini biriktirir.o kadar sehre gore ucuzdur.genelde ev kiralari seneliktir.
Siz nerden gidiceksiniz?

antakya dan gelicez

Siz nerden gidiceksiniz?
Bu yoruma katılıyorum bende adanalıyım adanada yasadım büyüdüm güzel yer öyle pahalı değil insanları modern gayet sıcak anlayıslı insanlar yazları çok sıcaktır kısları çok güzel dir kısları öyle çok fazla soğuk değildir en azından bir İstanbul Ankara gibi değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar burada adanalı ların çok olacağını düşündüğüm için sormak istedim
adana nın kozan ilçesine tayinimiz çıkacak ben öğetmenim nasıl bir yer güzel mi yaşanılacak gibi mi çok nem var mı pahalı mı vs cevaplarsanız sevinirim ..şimdiden tşkler...

Canim adana kozan cok bozuk bir yer bizde adana dayz insanlarina sakin guvenme iyi gorunup arkandan vururlar parasina gelince cok ucuz bi memleket ev kiralarida ayligi 300 gbi oluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sicak ve cok nemm var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gayet güzel gelişmiş bir ilçedir. Özellikle sebze meyve baklıyat ihtiyaçlarınızı en taze şekilde alabilirsiniz merkeze de sürekli araç var. İnsanları da öyle sorunlu degil. Yeni binalar çok yapıldı oraya sıfır apartman dairesi bulabilirsiniz.

1.hataylıyım
2.öğretmenim
3.kozana gittim
4.kozanlı öğretmen arkadaşım var
5.kozanda çalışan öğretmen arkadaşım var
sorularınız cevaplayabilirim yani :)
antakyayla aynı iklime sahip hatta bence bazen kozan daha serin oluyor
kiralarda gayet uygun
hayat antakyayla aynı pahalılıkta bence belki antakya daha ucuzdur
gelişmiş bir ilçe,kalabalık
insanları da normal bence önyargılı gitmeyin netice de antakya da yaşamışsınız o bölge birbirine benziyor çok uzaktan gelseniz belki uyum sağlamanız daha zor olurdu

ben adanalı ve hatta kozanlıyım ama kozanda yaşamıyorum. eskiye oranla kozan çok gelişti adana merkeze çok sık araç var ve ulaşım gayet iyi. hastane ve sağlık hizmetleri bir çok ilçeye göre daha fazla gelişmiş durumda. özel hastanesi falan var. kira konusunda uygun tabi semtlere ve evlere göre değişiyor. meyve sebze konusunda her şeyi bulabilirsiniz. insanlarına karşı ön yargıyla gitmeyin çok sıcak kanlıdırlar komşuluk ilişkileri mahalle ve müstakil evlerde daha gelişmiş durumda. apartmanlarda genelde biraz daha sönük ama hala komşuluk yaşıyor. bir arkadaş yazmış arkandan vuruyor diye her yerin iyisi de kötüsü de var. o nedenle korkmayın. konuşma olarak biraz kabalar ve erkekleri çok küfürlü konuşur o noktada biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. bir öğretmen olarak rahat edebileceğinizi düşünüyorum. umarım tayininiz de merkeze çıkar. iklim olarak antakyaya benziyor yazları evet sıcak oluyor ama kışın da ılıman bir iklimde geçiyor.piknik alanları falan var ilçe merkezinde alışveriş yapabileceğiniz mağazalar hızla artıyor.kozan kalesi önemli bir gezme yeri. bol bol portakal yersiniz kışın :):1: çok karışık bir insan yapısı yok.
hakkınızda hayırlısı olsun.umarım mutlu huzurlu olursunuz.

adanalıyım.. benden duymuş olmayın kozanlı arkadaşlarda kızmasın ama klasik bi laf vardır burda..
Kadirli, Kozan Adana'yı bozan.. :ssz:
benimde tanıdıgım çok kozanlı oldu ne yazikki bu lafı doğrular cinsten..
istisnalar muhakkak vardır..
keşke merkeze gelebilme şansınız olsaymış çok daha iyi olurmuş..
cehennem sıcağına şimdiden merhaba diyin..
Adana agzıyla herşey beleş burda :1:
maddiyatı düşünmenize gerek yok bütçenize uygun her konuda bolca alternatif bulabilirsiniz..

Ben Adanalıyım. Ama merkezden. Modern bir sehirdir. Havasi malum.
Kozana bir kez gittim. Ilce hayati her yerde hemen hemen aynidir saniyorum

Kozanlı olarak kötü berbat diyen arkadaşlara hayret ettim.Birçok.ilden daha gelişmiş ve lüks bir yerdir.Her memleketin iyisi kötüsü vardır genellemek başkalarının hakkına girmek demektir.Özellikle göç yolu ve çevre yolu civarında çok güzel yeni yspılmis daireler var her turlu markayı bulabilirsiniz.ucuz,sıcak bir yerdir.Hayırlı uğurlu olsun Adana merkezden daha nedenidir içiniz rahat olsun.

Oo bende kozanda oturuyorum

Birşey duymuştum orayla ilgili adana kozan kadirliyi bozan siz düşünün gerisini gerçi size öğretmen olduğunuz için saygı duyar genelde sesi cikmayanlara zulm yapan bir yer .eşim adanli ve baya şeyler söyler orayla ilgili

Bizde çok yakınız .Bir kaç sene evvel sorduklarında Adana'lıyız diyorduk:)
Adana harika bir yer.Insanlar sıcak samimi.Kozan'da güzel bir yer.
Ama hakkatten derler Kadirli Kozan Adana'yı bozan:KK70:
Her memlekette iyide vardır kötüde. Memlekete bağlamak yanlış olur.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bizde çok yakınız .Bir kaç sene evvel sorduklarında Adana'lıyız diyorduk:)
Adana harika bir yer.Insanlar sıcak samimi.Kozan'da güzel bir yer.
Ama hakkatten derler Kadirli Kozan Adana'yı bozan:KK70:
Her memlekette iyide vardır kötüde. Memlekete bağlamak yanlış olur.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Kozanda oturuyorum su an :)sen de mi kozanda oturuyorsun

Back
X