Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
il dışları belli oldu mu,başladı mı ki? Adana kesin mi?
Merhaba.ben adana li degilim ama esim adana li.suan kv dem yanimda yazdiklarinizi ona sordum cevaplarini yaziyorum.
Kis iyidir,yazin 2 ay cok nemli ve sicak. Durmak zordur.maasinin yarisini yer yarisini biriktirir.o kadar sehre gore ucuzdur.genelde ev kiralari seneliktir.
Ufak insanlari sicak bir yerdir diyor..
Siz nerden gidiceksiniz?
antakya dan gelicez
Bu yoruma katılıyorum bende adanalıyım adanada yasadım büyüdüm güzel yer öyle pahalı değil insanları modern gayet sıcak anlayıslı insanlar yazları çok sıcaktır kısları çok güzel dir kısları öyle çok fazla soğuk değildir en azından bir İstanbul Ankara gibi değilMerhaba.ben adana li degilim ama esim adana li.suan kv dem yanimda yazdiklarinizi ona sordum cevaplarini yaziyorum.
Kis iyidir,yazin 2 ay cok nemli ve sicak. Durmak zordur.maasinin yarisini yer yarisini biriktirir.o kadar sehre gore ucuzdur.genelde ev kiralari seneliktir.
Ufak insanlari sicak bir yerdir diyor..
Siz nerden gidiceksiniz?
merhaba arkadaşlar burada adanalı ların çok olacağını düşündüğüm için sormak istedim
adana nın kozan ilçesine tayinimiz çıkacak ben öğetmenim nasıl bir yer güzel mi yaşanılacak gibi mi çok nem var mı pahalı mı vs cevaplarsanız sevinirim ..şimdiden tşkler...
merhaba arkadaşlar burada adanalı ların çok olacağını düşündüğüm için sormak istedim
adana nın kozan ilçesine tayinimiz çıkacak ben öğetmenim nasıl bir yer güzel mi yaşanılacak gibi mi çok nem var mı pahalı mı vs cevaplarsanız sevinirim ..şimdiden tşkler...
Oo bende kozanda oturuyorummerhaba arkadaşlar burada adanalı ların çok olacağını düşündüğüm için sormak istedim
Kozanda oturuyorum su an :)sen de mi kozanda oturuyorsunBizde çok yakınız .Bir kaç sene evvel sorduklarında Adana'lıyız diyorduk:)
Adana harika bir yer.Insanlar sıcak samimi.Kozan'da güzel bir yer.
Ama hakkatten derler Kadirli Kozan Adana'yı bozan
Her memlekette iyide vardır kötüde. Memlekete bağlamak yanlış olur.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Yok OsmaniyedeKozanda oturuyorum su an :)sen de mi kozanda oturuyorsun