• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

kızlar yer ve saatı sölüyorum

yer:güzelyalı restaurant(dürüm)T.özal bulvarı polısevı kavşağına varmadan atabey ıskender yanı
saat:15:00
önemle belırtıyorum lütfen geç kalmaylım masada hep beraber bırlıkte yıyelım

arkadaşlar.yer.saat.yazdım
yokmu.başka.adanalı.arkadaşlar
katılım.beklıyoruuz

NDZnN0xtbUNHaGVxRU06

arkadaşlar özledim sizi yaaa :1hug: bayadır giremiyorum.bizim ufaklık arka dişlerini çıkartıyor -tatlicadiarzu- birde aşı yaptırdık çook huzursuz gece sabah demiyor uyutmuyor :bbo: ikiside ağır geldi sanırım.birde kayınvalidem yanımdayaa.buraya girince sıkılıyor ne yapiiim :delphin: sizlerde iyisinizdr inş...
buluşmada aranızda olmayı çook isterdiiiim kaydirigubbakcemile3
benim yerimede kucaklaşıın :1hug:
öpüyorum hepiniziiiii....Şeniz

dün çok çok güzel bırgündü bnm ıçın:1hug:
çok eğlencelı güzel bılgiye dayalı kaydirigubbakcemile3 dakıkalardı sugibi geçti :nazar:
_EsCaPe_ sürpriz yapmış gelmişti ve hatta en büyük sürprizi hepimizden önce onun orda olmasıydıdelikafadulden
ama bnm damadı gtrmemişti:ecrin_bebek:
emine gülşen arkadaşımızında ayaklarına sağlık biz onu tanımaktan çok memnun olduk
onunda olduğuna emınıma.s.
papatyam yerın yokluğun bellıydı andık adını inşallah bidaha ki buluşmaya kolundan tutar getirrimkaydirigubbakcemile4
yaramazım sanada tekrar geçmışolsun elıne üzüldüm
ama hayatındakı güzel gelişmelere çok sevındım:asigim:
nilberamda herzamnki gibi şıpşıktı:1closedeyes:naniknanik:dilcikar:
en kısa zamanda tekrardan buluşmk üzere:nazar::enbuyukkk:

inşallah sevindiriğimz ve miyasemızlede bigün buluşuruz:teselli:Şeniz

Canım ya 2 yıldır nerelerdeydiniz demicem sanırım bende kabahat kızlar ama hepiniz çok şekersiniz bütün Adanalılar gibi :CüvCüv:
Hepinizi tanıdım ve çok memnun oldum gitmeden bide polisevi yapcez hihoyyyt bırakmam kaydirigubbakcemile5

dün çok çok güzel bırgündü bnm ıçın:1hug:
çok eğlencelı güzel bılgiye dayalı kaydirigubbakcemile3 dakıkalardı sugibi geçti :nazar:
_EsCaPe_ sürpriz yapmış gelmişti ve hatta en büyük sürprizi hepimizden önce onun orda olmasıydıdelikafadulden
ama bnm damadı gtrmemişti:ecrin_bebek:
emine gülşen arkadaşımızında ayaklarına sağlık biz onu tanımaktan çok memnun olduk
onunda olduğuna emınıma.s.
papatyam yerın yokluğun bellıydı andık adını inşallah bidaha ki buluşmaya kolundan tutar getirrimkaydirigubbakcemile4
yaramazım sanada tekrar geçmışolsun elıne üzüldüm
ama hayatındakı güzel gelişmelere çok sevındım:asigim:
nilberamda herzamnki gibi şıpşıktı:1closedeyes:naniknanik:dilcikar:
en kısa zamanda tekrardan buluşmk üzere:nazar::enbuyukkk:

inşallah sevindiriğimz ve miyasemızlede bigün buluşuruz:teselli:Şeniz

İNŞALLH TOĞRAĞIM ER YADA GEÇ Bİ GÜN BULUŞURUZ ALLH CANIMIZI SAĞ ETSİN YETERKİ ÇOK İSTERİM VALLA :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug::1hug:

iyi günler adanalılar sevindim sizin adınıza güzel bir gün olmasına
ben evde oturup havanın güzelliginden yararlanarak aksama kadar temizlik yaptım yoruldum ama değdi ama keske adananın icinde olsamda aranızda olsam daha güzel olurdu kızlarım büyüsün bakın bulusmalardan hic eksik kalıyormuyum

gelmeyenler/gelemeyenler çok şey kaçırdılar diyebilirim ;cumartesi saatlerce keyifli bir sohpet oldu yeni aramıza katılan sevgili emine_gülşeni çok sevdik azra_silaya katılıyorum papatyanın yeri doldurulamaz kesinlikle buluşmada geç kalmada duayenleşmiş escape tam saatinde gelerek hepimizi adeta şok etti hele zeytin gözlü güzel yaramazın herkesten önce mekanda oluşu inanılır gibi degildi

Son düzenleme:
gelmeyenler/gelemeyenler çok şey kaçırdılar diyebilirim ;cumartesi saatlerce keyifli bir sohpet oldu yeni aramıza katılan sevgili emine_gülşeni çok sevdik azra_silaya katılıyorum papatyanın yeri doldurulamaz kesinlikle buluşmada geç kalmada duayenleşmiş escape tam saatinde gelerek hepimizi adeta şok etti hele zeytin gözlü güzel yaramazın herkesten önce mekanda oluşu inanılır gibi degildi

bacım.pazar.demk.ıstemıştın.sanırsamdelikafadulden:delphin:kaydirigubbakcemile3

hafta içi akşam buluşalım dioruz bacıı polısevınde
bn azradan dolayı o güzel sohbetınıze doyamadımÇok üzgünüm çoook
çarşamba yada perşembe akşamı sana uygunmu:uhm:

Back
X