Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adana///01
- Konu Sahibi NILBERA
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bacım.pazar.demk.ıstemıştın.sanırsamdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
hafta içi akşam buluşalım dioruz bacıı polısevınde
bn azradan dolayı o güzel sohbetınıze doyamadımÇok üzgünüm çoook
çarşamba yada perşembe akşamı sana uygunmu:uhm:
yani aklım başımda mı arkidişim pazar nasıl da cumartesi oluvermişkafamçokkarıştıuygunum canım ne demek baştacı bekliyorum :1hug:
merhaba kızlar nasılsınız....
biz iyiyiz kuşum sen nasılsın kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5
benim kücük kız grip olmus öyle onunla ugrasıyorum ve cok zor geciyor mahvoldu kızım
cnm bnm çok geçmiş olsuuun:teselli:
günaydııııııın herkeseeeee:teytey:
bnn.burdayımda
sevındırık.mıyase.janet.keçıkız.nerdesınız.....
ben hep burdayımda sizler yoksunuz tek başıma kalıdım topinkte kendi yazdımı okuyup duruyom :uhm::sm_confused::sm_confused::mymeka::mymeka::a015::1hug::1hug:klava:klava:klava:klava:klava:
olan olmayan herkese kucak dolusu sevgiler
cnm.sen.dırek.ıştenmı.ğelırsın.kaç.ğıbı.orda.olursuun.nasıl.yapalım.nılbera.bzde.şımdı.....
bulusalım canım
ama inanki kızlardan vakit bulamıyorum ne zormus cocuk büyütmek hele birde arka arkaya olunca ne hastalığı bitiyor ne isleri evdeki işler arasıda dinlenmek icin bilgisayarı oturuyorum oda sayılı dakikalar sonra yine bir kosturma heralde benim gibi bir cok kisi var böyle sitede onun icinde rastlayamıyoruz iste böyle
ama inanki kızlardan vakit bulamıyorum ne zormus cocuk büyütmek hele birde arka arkaya olunca ne hastalığı bitiyor ne isleri evdeki işler arasıda dinlenmek icin bilgisayarı oturuyorum oda sayılı dakikalar sonra yine bir kosturma heralde benim gibi bir cok kisi var böyle sitede onun icinde rastlayamıyoruz iste böyle