• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

hoşbulduk ben gazipaşa civarındayım stadyuma yakınım bır kızım var 5 yasında 2 yıldırır evdeyım 27 yasındayım

hoşbulduk ben gazipaşa civarındayım stadyuma yakınım bır kızım var 5 yasında 2 yıldırır evdeyım 27 yasındayım

aramıza hoşgeldin canım :1hug: bizde şuanda eşimin görevi nedeniyle d.bakırdayız ama bu yaza tayinciyiz kaydirigubbakcemile4 adana yazıcaz inş çıkar :Saruboceq: yine mart buluşmasına katılamıyorum senağlama bir gelseydim hayırlısıylaa delikafaduldendelikafadulden

Merhaba Adanalı güzeller,

Pek giremiyorum sitemize,sağlığım yüzünden.senağlama
Canım Azra-Sıla'm sen ne güzel bir dostsun.İyiki benim arkadaşımsın.Bugün yine benim yanımdaydın çok teşekkür ederim.:1hug:

mirmirmirmir:delphin:delikafadulden:1closedeyes: naniknanik sositososito
:dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile4
ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5hihoyyyt
sana karşı ki duygularımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın gülene gülmeyene sevene sevmeyene kaç gündr gremyodum ben geldim arkdşalar oğlum biraz üşütmüş onla uğraştım burası çok soğuk ya rüzğarlı karlı yağmuru offffff

kızlar adanada sadece kadınlara hızmet veren spor salonu bılen varmı pilates ogrenmek ıstıyorum ama kocacım bıraz kıskanc delikafadulden

hayatım plates nedir ki onu ögrenmek için salona gidesin al topunu E Şallı'nın da egitim cdsini izle kendin yap ve sadece hayalparkta kadın/erkek ayrı saatler ve günler mevcut o da otobüsle gidilmez spordan çıktın duşuna aldın in bin üşütüp hasta olursun

bugün enfes bir hava var müsait olanlar hadi kıslar çıkın dışarı gezin dolaşın lütfen biz kürek mahkumları adına da derin bir nefes çekın cigerlerinize

oyoyyyyyyyyyyyyyyy adanam kimseler gellmemiş bura nerdeki bu milet

günaydın adana nerdesinz ya ne kadar uykucusunuz bura donmuş adeta kimseler yok of ya özledim o canlı halini

:mymeka:
senin bu canlı kanlı varlıgın yeter :1hug::teselli:

canım benim tşr ederim sende olmasan bura çekilmez valla anam ne oldu kmseler gelmiyo ben hasta yaşlı yorgun bi kadın olmama rağmen geliyom :roflol::roflol::roflol::1hug::1hug:nerde bu gençlik:uhm::uhm::mymeka:

normalasligulnesligul01781gg7n.jpg

günaydın arkadaşlar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
herkesin cuması mübarek olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ne yaprağınIZ kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn adanam

Back
X