Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adana///01
- Konu Sahibi NILBERA
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar mrb adanalıların böyle bir araya gelmiş olmasına sevımdım kaydirigubbakcemile5 kk böyle bir bölumu buldugum için inanın çok mutlu oldum ARANIZA KATILMAYA TALİBİMkaydirigubbakcemile
hoşgeldin ne demek aman Adanalım canım Adanalım hep beklerizkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar mrb adanalıların böyle bir araya gelmiş olmasına sevımdım kaydirigubbakcemile5 kk böyle bir bölumu buldugum için inanın çok mutlu oldum ARANIZA KATILMAYA TALİBİMkaydirigubbakcemile
hoşgeldina.s.
günaydın herkese güzel haftasonları dilerim:enbuyukkk:
slm herkese kadınlar gününüz ve kandiliniz kutlu olsun giremedim nete hafta sonu cüma günü oğlumun doğum günü var arkadşlarıyla pazar günüde ailece kutladık dün oğlumun doğum günüydü akşam kutladık sonrada 8.30da fehat göçerin konseri vardı ona gititk çok güzeldi çok eğlendik e szler nasılsınız özledim sizi özledinizmi beni:uhm:gene kimseler yok :sm_confused::1hug::1hug::1hug:a.s.
slm herkese kadınlar gününüz ve kandiliniz kutlu olsun giremedim nete hafta sonu cüma günü oğlumun doğum günü var arkadşlarıyla pazar günüde ailece kutladık dün oğlumun doğum günüydü akşam kutladık sonrada 8.30da fehat göçerin konseri vardı ona gititk çok güzeldi çok eğlendik e szler nasılsınız özledim sizi özledinizmi beni:uhm:gene kimseler yok :sm_confused::1hug::1hug::1hug:a.s.
enişteme teşekkürün özelinden gurbet ellerde en azından seni sosyal ortamlarda bulunduruyo oglişi de öp yerimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3