• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat...a.s.
ben iyiyim Emir'imle uğraşıyorum.. :emir_bebek:
sizleri çok özledim umarım tez zamanda görüşürüz... senağlama

escape canım sen nerelerdesin diyemiyorum ogliş torpilinden dolayı mesajını gördügüme nasıl sevindim bilemezsin

cuma2sw9.jpg

mrb arkadaşlar bende adanadanım :CüvCüv:
hoşgeldiniz bu arada yakın oturuyoruza.s.......
merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat...a.s.
ben iyiyim Emir'imle uğraşıyorum.. :emir_bebek:
sizleri çok özledim umarım tez zamanda görüşürüz... senağlama
sen nasılsın bacımhihoyyyt
emır bey senı ıyıce eve bağladıdelikafadulden
bzde senı çok özledıkŞeniz
aklımdasınyerimseniben

günaydın hemşehrilerim kaydirigubbakcemile2
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rahatsızlığımdan dolayı giremedim bir süre:1no2: hepinizi çok özledim a.s kocaman öpüldünüz şekerlerŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın sevene sevmeyene gülene gülmeyene gününüz güllerden güzel olsun hayırlı cümalar dlerim herkesin duası kabul olsun

günaydın hemşehrilerim kaydirigubbakcemile2
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rahatsızlığımdan dolayı giremedim bir süre:1no2: hepinizi çok özledim a.s kocaman öpüldünüz şekerlerŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın hemşerim geçmiş olsun:teselli::teselli::1hug::1hug:

merhaba arkadaşlar nasılsınız yerimseniben birkaç gündür açamadım.misafir vardı.bugünde mutfağın dantellerini ütüledim acık temizlik yaptıım gamyoncuiremsu ufaklığın saçını kestirdim banyo yaptı ikiside yoruldum ayyy -tatlicadiarzu- yarında pazar var kayınvalidemle gidecegiz :dance: kayınvalidemde burdaya onu yalnaız bırakmak istemioom :bbo:
haydiiiyn öptm sizleri kocamaaaaaaaannn Şeniz

kızlar adanada sadece kadınlara hızmet veren spor salonu bılen varmı pilates ogrenmek ıstıyorum ama kocacım bıraz kıskanc delikafadulden

Back