- 20 Kasım 2010
- 8.078
- 44
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.941
aynı ben
İyi gün nasılsa geçiyor Kötü günde yanımda olmayanı neyleyim
cnm senın albumde sadece pisicik var
dengesiz bi ruh halimiz var o zaman aman benim herşeyim dengesiz annem açmısın der hayır derim 5 dk sonra yemek hazır değil mi açlıktan ölüyorum diye kıyameti kopartırım sakadatlarım bile dengesiz
bana arkadaşlar kaynarkanlı derler
Batmana geldim arkadaşlar arıyo özlem alışabildinmi napıyosun diye napcam dedim işe başladım 3.gün muhtar gibi herkesi tanır oldum, hiç çekinmem küçükkende her gel diyene gidiyomuşum
bende öyleyım çabuk arkadaş olamıyorum kaç aydır burdayım daha ortamım yok zorla araya karışmaya çalışıyorum bıde hep istenmediğim fıkrı var ben aşağılık kompleksımı var nedır :44::44::44:
bende öyleyım çabuk arkadaş olamıyorum kaç aydır burdayım daha ortamım yok zorla araya karışmaya çalışıyorum bıde hep istenmediğim fıkrı var ben aşağılık kompleksımı var nedır :44::44::44:
Benim de vardı çok samimi bi dostum
Yıllardır hemde
Sonra beni kekledi
Bende selamı bile kestim kendisiyle
Bende kolay arkadaş edinirim, çekingen değilimdir.
Sende aynen kızım gibiymişsin, bende kızıma diyorum mahallenin muhtarı gibisin diye, bilmediği, tanmadığı yok, onun sayesinde bende insanları tanır oldum.
Hatta yazın eşim izine geldiğinde şaşırdı, her gelen geçen bize selam veriyor, ceyline laf atıyor, eşimde dediki siz sokakta yatıyorsunuz heralde bunlar kim, nereden tanıyorsunuz valla dedim kızın sayesinde.
O zaman bana neden 'bızımlasın' yapmadın :2:
Evet
evet niye niyeee
tövbe estafurullah Yarabbim bugün hepicenizde bi alınganlık artık sorucam
muayyen gününüzde misiniz
Siz ikiniz en başından beri benımlasınız da ondannnn
Benim biii sürü lafım arada kaynadı gitti
Ben kızıyor muyum
Kader görüyosun dimi nasılda gönlümüzü alıyo
Almaz mıyımmmmm
Kim kime küsmüş, kim kime ne demiş.
Gzel güzel sohbet edelim küsmesin kimse