AdAm OLaCaK KıZLaR...

haklısın çok çekingen bi yapın var :)

şaka bi tarafa fotolarında utangaz çekingen hanım hanımcık bi yapın var , hanım hanımcıksındır orası ayrı da ben seni daha çılgın kısa saçlı asi bi kız olarak hayal etmiştim ,

Evet herkes böyle diyo
Bişidicem dedi ki hatta, resimlerin çok masum şaşırdım :KK1:

Bilmiyorum da
Ben bu katta tek çalıştığımdan
Tek bu forumda iletişime geçiyorum
Ondan bolca yazarım ama insan ilişkilerin de çok konuşkan olduğum söylenemez :KK17:
Zamanla açılırım :KK6:

bana arkadaşlar kaynarkanlı derler
Batmana geldim arkadaşlar arıyo özlem alışabildinmi napıyosun diye napcam dedim işe başladım 3.gün muhtar gibi herkesi tanır oldum, hiç çekinmem küçükkende her gel diyene gidiyomuşum :KK1:

Batmana geldim arkadaşlar arıyo özlem alışabildinmi napıyosun diye napcam dedim işe başladım 3.gün muhtar gibi herkesi tanır oldum, hiç çekinmem küçükkende her gel diyene gidiyomuşum :KK1:

Bende çok çabuk kaynaşırım da,
Birde güven meselesi var..
Çok kazık yediğimden artık hemen güvenemiyorum insanlara :KK1:

Sizin de dilinize düştüm artık :63:

Bana da tam tersi
Annemin arkadaşları demiş ki küçük kızın hiç size çekmemiş 'buzdolabı gibi'
Bende dedim anne napim senin arkadaşların da 'fırın gibi' :KK19:

ben yabaniyimdir soğuk derler sonra tanışınca da bi anda kaynaşırım, arkadaşlarım dengesiz olduğumu söylerler , izmirin havası gibisin bi anda gülerken 5 dk sonra depresyona girebiliyormuşum bende onların yalancısıyım,

Bende çok çabuk kaynaşırım da,
Birde güven meselesi var..
Çok kazık yediğimden artık hemen güvenemiyorum insanlara :KK1:

güven çok ayrı, çabuk kaynaşırım arkadaşım çoktur ama hepsiyle para işine çok çok özel muhabbetlere girmem, bi arkadaşım var geyiğin dibine vururuz iyidir hoştur ama o kadar, ağlasam sıkılır mesela, yapısı bu, onunla eğleneceksin ama çok sıkı bi arkadaşım var hiç konuşma yat dizine ağla herşeyimi o bilir

güven çok ayrı, çabuk kaynaşırım arkadaşım çoktur ama hepsiyle para işine çok çok özel muhabbetlere girmem, bi arkadaşım var geyiğin dibine vururuz iyidir hoştur ama o kadar, ağlasam sıkılır mesela, yapısı bu, onunla eğleneceksin ama çok sıkı bi arkadaşım var hiç konuşma yat dizine ağla herşeyimi o bilir

İyi gün nasılsa geçiyor Kötü günde yanımda olmayanı neyleyim :KK1:

X