- 20 Kasım 2010
- 8.078
- 44
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.921
Sen onları kapının önüne koy
Ben alır kaçarım
kaptı kaçtı yaparız eğlenceli olur bende peşinden koşarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen onları kapının önüne koy
Ben alır kaçarım
Utanırım, çekinirim, konuşamam
Yabaniyimdir ben
Kolay muhabbet kuramam esasen
haklısın çok çekingen bi yapın var :)
şaka bi tarafa fotolarında utangaz çekingen hanım hanımcık bi yapın var , hanım hanımcıksındır orası ayrı da ben seni daha çılgın kısa saçlı asi bi kız olarak hayal etmiştim ,
Çok mu komik
Çok mu komik
bana arkadaşlar kaynarkanlı derler
Batmana geldim arkadaşlar arıyo özlem alışabildinmi napıyosun diye napcam dedim işe başladım 3.gün muhtar gibi herkesi tanır oldum, hiç çekinmem küçükkende her gel diyene gidiyomuşum
bi İstanbullu daha geldi :) Hoşgeldin bebişim
bana arkadaşlar kaynarkanlı derler
Batmana geldim arkadaşlar arıyo özlem alışabildinmi napıyosun diye napcam dedim işe başladım 3.gün muhtar gibi herkesi tanır oldum, hiç çekinmem küçükkende her gel diyene gidiyomuşum
komik biraz yani burda bıcır bıcırsınya, o açıdan yoksa bende çok gevşeğim ağız ishali olmuş gibi hiç susmam öyleside kötü
Bende çok çabuk kaynaşırım da,
Birde güven meselesi var..
Çok kazık yediğimden artık hemen güvenemiyorum insanlara
hoşbulduk canım. ama ben kaçayım burdan. senden başka kimse tarafından kaale alındığım yok. öptüm.
ben yabaniyimdir soğuk derler sonra tanışınca da bi anda kaynaşırım, arkadaşlarım dengesiz olduğumu söylerler , izmirin havası gibisin bi anda gülerken 5 dk sonra depresyona girebiliyormuşum bende onların yalancısıyım,
Alıştıktan sonra böyleyim
Ama alışmam zaman alır..
Aaaa olur mu gel gel buyur şöyle baş köşeye alalım seni
güven çok ayrı, çabuk kaynaşırım arkadaşım çoktur ama hepsiyle para işine çok çok özel muhabbetlere girmem, bi arkadaşım var geyiğin dibine vururuz iyidir hoştur ama o kadar, ağlasam sıkılır mesela, yapısı bu, onunla eğleneceksin ama çok sıkı bi arkadaşım var hiç konuşma yat dizine ağla herşeyimi o bilir
hoşbulduk canım. ama ben kaçayım burdan. senden başka kimse tarafından kaale alındığım yok. öptüm.