- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
yurtdışında yaşayanlara ayrı bi düşkünlüğüm var benimm. nerde çalışıyorsun?
bi firmada calisiyorum büro´da sekreter gibi bisey yani beni yaptigim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yurtdışında yaşayanlara ayrı bi düşkünlüğüm var benimm. nerde çalışıyorsun?
vayy çöok üzele benziyor ilk boşlukta denemem lazım , peki muzlu yerine çikolatalı falanda yapabilir miyiz yada ne bilim labne peynir yerine puding falan olur mu ki acaba :26:
puding çok akışkan olur gibime geliyor. kakaolu krem şanti deneyebilirsin belki ve içindede çikolata parçacıkları.
ama ben rulo yaparken kek hep kırılıyor ona sinir oluyorum. 2 kere denedim 2 sinde de kırıldı dahada rulo yapmıyorum
puding çok akışkan olur gibime geliyor. kakaolu krem şanti deneyebilirsin belki ve içindede çikolata parçacıkları.
ama ben rulo yaparken kek hep kırılıyor ona sinir oluyorum. 2 kere denedim 2 sinde de kırıldı dahada rulo yapmıyorum
gofretto nun nickini bi süre sansürlemek lazım hamileler bebişlerine kavuşana kadar görmesinler hem kilo almamış olurlar hemde gecenin bi körü rüyalarına girer felan.
büyük konuşmayayımda. görümceyle uğraşmak bana eğlenceli gibi geldi. davulun sesi uzaktan hoş tabide. kadınların yapısında kıskanılmak felan mutlu edici bişi sonuçta arada sırada bu zevkten mahrum kalmamak lazım
canım bendede hemen kırılıyordu..püf noktası keki fırından çıkarır çıkarmaz rulo şekli ver sonra hafifi soğuyunca yani ılık şeklinde içini yap ve öyle sogumaya bırak inşallah bu sefer olur
gece girmem ben :)
Hadi bakalım hayırlı olsun
Ben İstanbul'dan 25 yıllık 1 adet Kadercik
16 aylık evliyim , çalışıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
İlk sayfaya topik sakinlerinin kısa künyesi yakışır dimi
nası yani fırından çıkartıp içine hiçbişi sürmedne sarıyoruz sonra soğuyunca açıp içini sürüp kapatıyoruz bide dışına sürüyoruz öylemi anlamış mıyım :44:
Kadiş merakımı mazur gör :) gerçek adınla nickin aynımı ?
Estağfurullah
Evet aynı, herşeyim gerçek evim adım sanım açıkçası bi çekincem de yok.
nası yani fırından çıkartıp içine hiçbişi sürmedne sarıyoruz sonra soğuyunca açıp içini sürüp kapatıyoruz bide dışına sürüyoruz öylemi anlamış mıyım :44:
adımız hariç herşeyimiz ulu orta zaten anlayan anlayabilir )
Rabbimizden korkalım kul ne yapabilir ki yapsa ne olur hem dimi. :)
bak yıne taşınmışlar :95::95::95::95:
merhaba kızlarbende 22 yaşında ev kızıyım bekarım aranıza gelebilir miyim?
merhaba canim hosgeldin