AdAm OLaCaK KıZLaR...

vayy çöok üzele benziyor ilk boşlukta denemem lazım , peki muzlu yerine çikolatalı falanda yapabilir miyiz yada ne bilim labne peynir yerine puding falan olur mu ki acaba :26:

güzel bi tarif canım..muzlu yerine çikolatalı yapabilirsin tabi canım...ama puding çok sulu olur o zamanda pastanın güzelliği bozulur..

labne krem şantiya çok ayrı bir tat veriyor..zaten pastaneler pastalara hep labne kullanıyorlarmış..

puding çok akışkan olur gibime geliyor. kakaolu krem şanti deneyebilirsin belki ve içindede çikolata parçacıkları.
ama ben rulo yaparken kek hep kırılıyor ona sinir oluyorum. 2 kere denedim 2 sinde de kırıldı dahada rulo yapmıyorum :KK19:

canım bendede hemen kırılıyordu..püf noktası keki fırından çıkarır çıkarmaz rulo şekli ver sonra hafifi soğuyunca yani ılık şeklinde içini yap ve öyle sogumaya bırak inşallah bu sefer olur :21:

puding çok akışkan olur gibime geliyor. kakaolu krem şanti deneyebilirsin belki ve içindede çikolata parçacıkları.
ama ben rulo yaparken kek hep kırılıyor ona sinir oluyorum. 2 kere denedim 2 sinde de kırıldı dahada rulo yapmıyorum :KK19:

bende aklımdan bunu geçiriyodum kesin bende kırarım neyse bi kere deniyim de artık kırılırsa , ıslak keke devam ,tek bildiğim kek:KK51:

gofretto nun nickini bi süre sansürlemek lazım:KK1: hamileler bebişlerine kavuşana kadar görmesinler:KK53: hem kilo almamış olurlar hemde gecenin bi körü rüyalarına girer felan.

büyük konuşmayayımda. görümceyle uğraşmak bana eğlenceli gibi geldi. davulun sesi uzaktan hoş tabide. kadınların yapısında kıskanılmak felan mutlu edici bişi sonuçta:KK23: arada sırada bu zevkten mahrum kalmamak lazım :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

gece girmem ben :)

canım bendede hemen kırılıyordu..püf noktası keki fırından çıkarır çıkarmaz rulo şekli ver sonra hafifi soğuyunca yani ılık şeklinde içini yap ve öyle sogumaya bırak inşallah bu sefer olur :21:

bende rulo pastalari böyle yapiyorum. firindan cikarir cikarmaz hemen sariyorum iliyana kadar..en cok da cilekli seviyorum :)

nası yani fırından çıkartıp içine hiçbişi sürmedne sarıyoruz sonra soğuyunca açıp içini sürüp kapatıyoruz bide dışına sürüyoruz öylemi anlamış mıyım :44:

Hadi bakalım hayırlı olsun :KK8:

Ben İstanbul'dan 25 yıllık 1 adet Kadercik
16 aylık evliyim , çalışıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK1:
İlk sayfaya topik sakinlerinin kısa künyesi yakışır dimi :KK23:

Kadiş merakımı mazur gör :) gerçek adınla nickin aynımı ?

nası yani fırından çıkartıp içine hiçbişi sürmedne sarıyoruz sonra soğuyunca açıp içini sürüp kapatıyoruz bide dışına sürüyoruz öylemi anlamış mıyım :44:

evet canım fırından çıkarr çıkarmaz sar pastanı hemen...

ben tepsiye yağlı kağıt seriyorum tepsiden çıkarması daha kolay oluyor böylece..kağıtla tezgahın üzerine al..sonra yuvarla öyle dursun..azcık ılınınca aç ama fazla gerdirmeden içini doldur..sonra yine demin sardıgın şekilde sar ve öylece sogumaya bırak :)

pasta ılıkken yaparsan istediğin şekli alır ve kırılmazz:KK16:

adımız hariç herşeyimiz ulu orta zaten anlayan anlayabilir )
Rabbimizden korkalım kul ne yapabilir ki yapsa ne olur hem dimi. :)

Evet
Kimseye eyvallahım yok çok şükür
Yapı olarak ta birşeyi söyleyeceksem evelemeden söylerim
İçime atma adetim de yoktur
Buraya yazıp ta insanlara söyleyemediğim bişeyim yok

O yüzden bas bas bağırıyorum yani ben burdayım diye, tanıdık varsa da görebilir mühim değil :KK1:

teşekkür ederim kızlar rulo tarifi için. bu akşam terziye fln gitmem laızm yarın akşam deneyeyim bennn

X