- 4 Temmuz 2007
- 4.634
- 9
- 40
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.281
bizim park zamanımız geldi azıcık havalansın oğlum
Bi dahakine özelden gülücük atın
Neden ki
Kazen yeni işkence bulmuş
Mesajı okuyosun ama cevaplıyamıyosun
Ben gördüm hemen neden ceza yediğimi
Bende sordum sonra ban açılınca,sebebi konu dışı mesajmış.
Halbuki gülmüştük sadece
canım cidden çok yaa, ikinci çocuğu düşünsen nasıl olucak yani hayatını çocuğun okuluna bağlamak gibi, tabi gelirinizi bilemem ama yinede çok, kızın zaten cin gibi iyi bi devlet okulundada kendini gösterir diye düşünüyorum
Yüzünü de görsek
O zaman göremedim ben, sitede gezebiliyosun ama profiline giremiyosun:)
"ashahaha" dediğim icin hapise gireceğim aklıma gelmezdi :)
Ben yemeğe çıkıyorum kızlar
Geç bile kaldım
Gelince görüşürüz
Bu kayıtlıydı o yüzden koydum orjinal resim yok :)
Sitede erkek vardır görür asık olur falan neme lazım
Eşimin maaşını az çok tahmin ediyorsundur, sadece Ankarada şube farkı var, 250 civarı, derecesi de haziran da 4 e düşecek.
Bende 2200 alıyorum ama benim işim garanti değil her ne kadar memur statüsünde olsakta, 12 yıldır aynı yerde çalışsam da yarın tazminatını verip çık deme hakları var.
Kızıma gelince kreşe vereceğim parayı koleje veriyim dedim, yalan söylemeyim kreşten karlı oldum 2 sene artı bir sürü de braş dersi var.
İngilizce, bilgisayar, santranç, halkoyunları, görsel sanatlar, müzik, beden, karakter eğitimi, v.s. gibi.
Şimdi de erken kayıtlarımız mevcut öğrencilerimiz için başladı, eğer sayıda açık olursa dışarıdan öğrenci alacağız dediler.
Bakalım bizde ödeyeceğimiz miktarı söyledik, yönetime sunacaklarmış, bize dönecekler, %60 kabul ederler diye düşünüyorum.
Neden kolej kısmına gelincede yaşıtlarından erken başladı okula, 5 yaş 9 aylıkken de 1. sınıfa gidecek, fizik olarak heybetli değil, narin, devlet okulunda çok yıpranır, artı herkes kolejden devlete giderse çok bocalar dedi, bende devlet okulu yarım gün etüte verecene kadar koleje veririm dedim, bakalım ne olacak, dua edin bize.
Eşimin maaşını az çok tahmin ediyorsundur, sadece Ankarada şube farkı var, 250 civarı, derecesi de haziran da 4 e düşecek.
Bende 2200 alıyorum ama benim işim garanti değil her ne kadar memur statüsünde olsakta, 12 yıldır aynı yerde çalışsam da yarın tazminatını verip çık deme hakları var.
Kızıma gelince kreşe vereceğim parayı koleje veriyim dedim, yalan söylemeyim kreşten karlı oldum 2 sene artı bir sürü de braş dersi var.
İngilizce, bilgisayar, santranç, halkoyunları, görsel sanatlar, müzik, beden, karakter eğitimi, v.s. gibi.
Şimdi de erken kayıtlarımız mevcut öğrencilerimiz için başladı, eğer sayıda açık olursa dışarıdan öğrenci alacağız dediler.
Bakalım bizde ödeyeceğimiz miktarı söyledik, yönetime sunacaklarmış, bize dönecekler, %60 kabul ederler diye düşünüyorum.
Neden kolej kısmına gelincede yaşıtlarından erken başladı okula, 5 yaş 9 aylıkken de 1. sınıfa gidecek, fizik olarak heybetli değil, narin, devlet okulunda çok yıpranır, artı herkes kolejden devlete giderse çok bocalar dedi, bende devlet okulu yarım gün etüte verecene kadar koleje veririm dedim, bakalım ne olacak, dua edin bize.
ben sadece üniversiteyi özel okudum ortam bi tuhaf yaa 19 yaşında falandım galiba başladığımda ben eğer ki biraz havai bi tip olsam harcanıp gidebilirdim, hayatımda görmediğim arabaları gördüm adamın evi var arabası var işi hazır mal mal geziyo hayat amacı yok, eşim o zaman sevgilimdi tabi korkuyodu onu terkederim diye, herkes diyodu o hayatları gördükten sonra tutup memurlamı evlenceksin diye, paylaşmayı bilmiyodu kimse, bigün Eskişehire gittik arkadaşlarla içtik bolca sabah herkes akşamdan kalma tabi, biri gitti aspirin aldı kişi başı 33 kuruş dedi yaa düşünün
Nemiş sen maşallah arslan gibi aklı başında kızsın, anı yaşamak değil geleceği görmek önemli olan evlilik ciddi bir müessese, hazıra dağ dayanmaz hiç bir zaman, akmasada damlasın yeter.