AdAm OLaCaK KıZLaR...

Elmayra banada özelden resminizi gösterirmisin, merak ettim.

Bişidiysem 1 yıllık ücreti bu canım, her sene %10 zam gelecek eğitim hayatı boyunca.

Elbisenin kahverengisinden bende var :)

cok seviyorum bunu. Amiral diyolar bunu giydiğimde :KK1:

Elmayra banada özelden resminizi gösterirmisin, merak ettim.

Bişidiysem 1 yıllık ücreti bu canım, her sene %10 zam gelecek eğitim hayatı boyunca.

Özelden gönderemem ki :KK43: hızlı resim yükle acılmıyor bende :KK43: ama yüklerim tekrar gelince senin icin.

Evrak götürüp gelicem.

arkadaş özelllerde ne dönüyo, resim göndermeler konuşmalar ohhh ne ala bende burayı bekleyim, gider fasülyemi pişiririm bende :63:

Gofretto özelden 10 dk. beklemem gerekirmiş.

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, 2 ay önce saçlarımı tek renge boyattım ama bende eski rengime dönmek istiyorum, hafta sonu kuaförle konuştum, 2-3 ay daha bekle dedi ama ben ısrar edince tamam 1 ay sonra boyayalım dedi. Kısacası 1 ay sonra yine sarı halime döneceğim inş. Ama bu defa sarıları kalın attıracağım, ince değil.

Kızım ve ailem içinde güzel dikeler sunmuşsun çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

arkadaş özelllerde ne dönüyo, resim göndermeler konuşmalar ohhh ne ala bende burayı bekleyim, gider fasülyemi pişiririm bende :63:

oyoy atar da yaparmış hemen :) fasulyenin kilosu 12 tl burda bende kabak aldım daha ucuz :)

ECD resim göndermişti mesaj ile, gizlimiz saklımızı yok nemişim :)

vay vay vayyyy. neler olmuş buradaa. kaçırmışım resimleri bende istiyorumm. hepinizi görmeyi hemdee. ya bn arkadaşlarıma gösteriyorum resimlerimi siz neden koymuyosunuz sadece arkadaşlarınız görsünnnnnnnnnnnn :KK23:

Gofretto özelden 10 dk. beklemem gerekirmiş.

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, 2 ay önce saçlarımı tek renge boyattım ama bende eski rengime dönmek istiyorum, hafta sonu kuaförle konuştum, 2-3 ay daha bekle dedi ama ben ısrar edince tamam 1 ay sonra boyayalım dedi. Kısacası 1 ay sonra yine sarı halime döneceğim inş. Ama bu defa sarıları kalın attıracağım, ince değil.

Kızım ve ailem içinde güzel dikeler sunmuşsun çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Rica ederim canım içimden geçenlerdi paylaştıklarım.
Bende önce gölge sonra röfle sonrada düğün zamanı tek renk yaptırdım. sonra tek renk içime sinmedi sürekli dibi geliyor,
Düğünden sonra boyatmadım şimdi kendi rengim geldi, küllü kumral, yaza doğru aralarına ışıltı attırırım diye düşünüyorum bakalım.

bende ne yemek yapsam diye düşünmekteydim
dondurucudan taze fasulye çıkarayım bari...

Oh ne güzel yemeklerde yapılıyor.

Ben yakında yemek yapmayı unutacağım, yaklaşık 22 aydır yemek yapmıyorum.

Sadece hafta sonları ki genel de kızımı gezdirince dışarıda yiyip geliyoruz.

Ama kızımın günlük yemeğini hafta sonu mutlaka yaparım, kendime yapmıyorum.

X